28.2.14

Montako ex-manageria tarvitaan vaihtamaan hehkulamppu?

Kauniin Johanna Tukiaisen ex-managerit MC Minäbei ja Porilainen (ilman nakkia ja munaa) istuivat lähipubissa mukillisella yrttiteetä juhlistamassa MC Minäbein seitsenvuotista päihteettömyyttä (ja kihlausta ruutanan kanssa).

- Ni että tiäkkö sää ni sen ni Tuksun? Porilainen (ilman kaikkia mausteita) sanoi.

MC Minäbei mietti hetken.

- Möö mnin ryutanann kassa kilohi.

- Ni että me voitas ni kirjottaa nii ni siit Tuksust ni kirja.

- Eikä ku mö ersin jo rutanatsa. Emmuistnu sitö.

- Ni että tehtäs sillä ni rahaa ku ni paljastettas että ni se ni Tuksu ei oikeesti o yhtää ni klamori. Ni että siin nii kirjassa kerrottas että nii ei se ni oikeesti o ni rikas ja sen ni keikat o aika ni perseestä.

MC Minäbei mietti hetken.

- Ni sit voitas viä kertoo ni että sen ni Tuksun ni koirat o ni huanosti ni hoirettuja ja että ni se ni Tuksu jua viinaa. Ni ihmiset ois ni että "no johan ny!" ja ni että "voiks toi seiska ni meille valehrella" ja saatas ni kauheesti rahaa ku kerrottas ni totuus.

- Tuukko mnu morsisneidks. Möö mneen ruutan kassa namisin.

- Ni että eksää eronnu siit ni jo?

- Nii joo ersin. Möö unhdin.

- Sitte siin ni kirjassa voiraan ni kertoo että ni Tuksu o ni huano laulaa ja ni keksii omast pääst kaikkii ni juttui. Ja että ei se ni oikeesti o ni klamori.

- Möö en hauu juklisutaa. Meen ateron kana nimisiin. Eiki emmee.

- Ni että mää ny ostin sulle näit tällasii ni väriliitui ja ni ruutuvihon että ni rupee sää kirjottaa sitä ni paljastuskirja ni siit ni Tuksust ni mää rupeen ettii meille ni kustantajaa. Ja älä sit unohra ni laittaa sinne että Tuksu jua viinaa ja ni että se o huano laulaa.

MC Minäbei työnsi väriliidun suuhunsa.

- Täst tulee kyl ni kova juttu. Saa nährä oks ni Suamen kansa ni valmis näin ni koville paljastuksille. Vai ni pitääks heti myyrä tää paljastuskirja ni suoraa ulkomaille.

MC Minäbei työnsi väriliidun nenäänsä.

- Ni ulkomailla ne osaa ni arvostaa ni paljastuskirjoi.

4 comments:

  1. Haa haa hah haa Tää keskustelu on niin varmalla käyty

    ReplyDelete
  2. Odotan mielenkiinnolla että tämän Tuksu-ilmiön käsikirjoittajat kirjoittavat kirjan koko kupletin juonesta. Ei Johanna oikeasti ole tuollainen!

    ReplyDelete
  3. Kijotus-lukihäröinen ja porilainen, siinäpä työpari. Toivotaan parasta, siis kirjaa. Ja saisipa se ihana Johkikin kirjansa värkättyä!

    ReplyDelete