12.12.14

Lusija

Lusija syntyi vuonna 1978 Jollaksessa, Helsinkisessä. Hänen isänsä, joka oli ylhäistä sukua oleva savolainen ja osa-aikainen puutarhatonttu, joutui joukkopsykoosiin Lusijan ollessa hyvin nuori, ja hän jäi äiteineen vaille sponsoria. Tuohon aikaan Jollaksessa jokaisella naisella piti olla sponsori, joka oli hänen taksi- ja baarilaskuistaan vastuussa. Ensin se oli isä ja sitten aviomies, tarvittaessa myös veli saattoi toimia siskonsa sponsorina esimerkiksi lentolippuja ostettaessa.

Isän joukkopsykoosin ja Hymylle myöntämän luvattoman haastattelun ja pataan ottamisen jälkeen perhettä kohtasi kuitenkin toinen onnettomuus, kun Lusijan Miss Suomi sisko Jullia sairastui rikkaiden diapeetautiin numero yksi, josta selviytymismahdollisuudet olivat tuohon aikaan kovin pienet. Vuoden sairauden jälkeen sisko Jullian voimat alkoivat heiketä. Lusija kuuli kuitenkin, että keskiolutbaarikeikoilla moni on kokenut ihmeparantumisen ja saanut ilmaisia trinkkejä kaatamalla ruokakermaa Onnin ja Toivon päälle. Lusija saikin Miss Suomi siskon suostutelluksi tulemaan kanssaan keikkakiertueelle siskoslesboilemaan kanyylit vilkkuen.

Ihme tapahtui ja Lusijan pään seudulle tuuheaan maailman kalleimpaan tekotukkaan ilmestyi Tukkajeesus joka uutisoitiin aina Miamisessa saakka ja sisko kuoli, jolloin Lusija päätti kääntyä glamourinuskoon ja hän vannoi pysyvänsä neitsyenä Pyhän Pretty Womanin tavoin. Oman myötäjäisosuutensa Lusija pyysi itselleen ja käski Veikko Hurstin pojan ja Amnestyn jakaa sen niille köyhille keskiolutkapakan pitäjille joiden kapakkaan hänellä ei vielä ollut porttikieltoa. Perheen palvelija Tuomela kertoi Lusijan sulhaselle pääministeri Ilkka Kanervalle, että Lusija oli jakanut myötäjäiset keskioluträkälöille ja McDonaldsiin ja että hän ei menisikään naimisiin tämän kanssa, vaan on kääntynyt glamourinuskoon ja menee winterwunderbaumeissa naimisiin jonkin varakkaan jalosukuisen porohidalgon Aerto Länsmannin kanssa.

Mustasukkainen ja harhaan johdettu sulhanen pääministeri Ilkka Kanerva ilmiantoi rahasta Lusijan tekstiviestit Hymy-lehdelle ja sosiaalopornoon erikoistuneelle Metro-Bolille, koska tuolloin hamraassa venäläisessä Helsinkisessä glamour oli kielletty. Lusija joutui oikeuden eteen, jossa hänet todettiin syylliseksi rattijuoppouteen ja pahoinpitelyihin ja vähän muuhunkin ja tuomittiin vietäväksi Magic Lifen ja pakotettavaksi showtanssiin ja champagnanjuontiin. Tällöin Tukkajeesus kuitenkin täytti Lusijan ruskalla ja kebabilla, ja hän muuttui niin painavaksi, että häntä ei pystytty poliisivoimin siirtämään. Vaikka apuun tuotiin vetohärkiäkin, Lusija pysyi järkähtämättä paikoillaan Albertinkadulla. Kun häntä ei saatu siirrettyä, hänet kertomuksen mukaan päätettiin laittaa yhdyskuntapalvelukseen. Lusijan ympärille rakennettiin suihku, ja häntä valeltiin saippualla ja shampoolla ja muilla desinfioivilla pesunesteillä.

Pesu ei kuitenkaan pystynyt vahingoittamaan Tukkajeesuksen ja spiruliinan täyttämää Lusijaa. Lopulta hänet ylöstemmattiin Miamin Continuumin, jossa hänen kansainvälistä tyyliään arvostettiin.

3 comments:

  1. Lusijan äidin menestys muinoin kauneuskilpailuissa on epäilemättä ollut keskeinen tekijä tyttärien kasvatuksessa, mutta tyttärille ei ole sen kummemmin löytynyt pysyvämpää sponsoria.

    Ja Aertohan oli menestyvä liikemies, ja on ainoita Tuksun lähipiiriin kuuluneita joita rinsessa ei ole missään vaiheessa haukkunut homoksi! Aerto on myös taitava kielimies sekä tarvittaessa tuoli-ihminen.

    ReplyDelete
  2. Kiitos kirjoituksesta, hyvää settiä todella! Hitto kun osaisikin kirjoittaa noin hauskasti ja sujuvasti.

    Haluaisin muuten lanseerata tähän uuden sosiaalihuollon palvelumuodon, joka sopii kuin Johannan nyrkki jonkun viattoman silmään eli: PERHEPSYKOOSI.
    Se on hieman kuin joukkopsykoosi jota ilmenee ainakin Tukholmaasen äveriäitten uber-koulutettujen asuinalueella Solleentuunasessa. Perhepsykoosin ehdoton etu on, että sosiaalihuollon piirissä muutenkin elämänsä viettävät ja tukaisilla elävät Tukiaiset saisivat hoitoa noin niin kuin keskitetysti. Toki lisäkustannuksia yhteiskunnalle, Suomen, Ruotsin, Viron ja erityisesti pohjois-Ruotsissa konttaavaan Skånen tuo sitten nuo tukiaisten nettikaupastakin saatavat tuotteet eli ensiapu, ambulanssipalvelut, putkamajoitukset ja tietenkin loputtomat oikeudenkäynneistä aiheuvat kulut. Mutta hei, kyllä tässä kaikki voittaa ja plussalle jäädään. Paitsi Julle joka on miinuksella aina näin talvisaikaan.

    T: Strippaava Pygmi

    ReplyDelete
  3. "Aerto on myös taitava kielimies sekä tarvittaessa tuoli-ihminen."

    Ouch, jos tarkoitat sitä pianotuolina olemista niin ei juuri tule mieleen mitään vastaavaa nöyryttämistä. Ei mennyt hyvin Artolla, mutta ei se silti tarkoita, että edes huonona vitsinä jotain tuollaista laitetaan sitten julkiseen jakoon. Toki sitä jokainen voi pukeutua vaikka batman asuun ja sekstailla kaverinsa kanssa ja joillekin tuo nöyryttäminen / nöyryytetyksi tuleminen on osa sitä leikkiä (jota en itse umpimielisenä tajua) niin ok sitten vaan joo.

    Mutta hei, mä olenkin vaan tälläinen yksinkertainen manaatti, jonka päivään kuuluu lähinnä ikävien potkurien väistely ja tyttö-manaattien bongailu.

    ReplyDelete