30.6.15

Join the Club

Johanna Tukiaisen prinssi Ken Mikälieneekään-Haureaäijänräkä on yöllä, viikon auvoisan ja avoliitoksi luokiteltavan yhteiselon päätteeksi, suorittanut odotetun initiaatioriittinsä onnistuneesti ja liittynyt harvalukuiseen ja exklusiiviseen klubiin johon jo entuudestaan kuuluu sellaisia suuruuksia kuin Homoromaani, Homokampaaja, Kolminkäsinkuristaja-aerto ja Susanna Ingerttilä.

Muita kerhon jäseniä ovat Udi Puolipää, Martina Aitolehmä, Jokuaitolehmän Kaveriehkä, Markku About38vee, Tallinasen Vastaantulija, Ruotsalainen Mammanjärjestämälaivadeitti, Mies Ravintolanedessä, Neljämuutamiestä Ravintolanedessä, Ruotsalaiset Poliisit, Herttoniemen Puskakuvaajahelena, Julia Missuniversumfinalisti Tukiainen, Hunksjannejohannes Mattosärmäkari, Arkkiatrin vaimo, Arkkiatrinvaimonkaverin Mies, ja ennen kaikkea ja etenkin yksityisjoukkopsykootikko non plus ultra Markku Taikamake Tukiainen, näin ihan muutamia ensin mieleen tulevia nimiä luetellakseni.

Vaikka kerho on perin exklusiivinen niin syrjintää ei siellä tunneta. Kaikki rodut, kansallisuudet ja ihonvärit kelpaavat ja ovat tässä suhteessa täysin samalla viivalla. Ole homppeli tai hetero, kihlattu tai aviomies, ystävä tai satunnainen vastaantulija, julkkis tai hamraa luuseritavis, hampaaton lappalainen tai tumputusvideoista tuttu peruukkimanne, isä tai sisko, niin ei väliä, kaikki ovat tervetulleita kunhan vaan osaa lyödä tai kuristaa.

Johanna itse usein tuo esille että kaikki ihmiset jotka tapaavat hänet livenä hämmästyvät siitä miten kiva ja mukava ja herttainen hän oikeasti on, eikä yhtään väkivaltainen kuten lehdet yrittävät meille vääristellä. Siksi onkin ihan loogista että melkein kaikki ihmiset jotka tapaavat hänet livenä ensitöikseen pahoinpitelevät hänet. Kiteytän asian miamisen kielellä jotta myös Ken ymmärtää: To know her is to love her.

Jos tapaaminen johtaa romantilliseen suhteeseen ja kihlaukseen niin prince of my lifetime ei pelkästään pahoinpitele vaan pravuurinan myös repii eturaivot täysin suoraan kaljuksi ja yrittää tappaa.

Koska Ken on aitoja elsalvadorin miamilaisia hän luonnollisesti tekee asiat kansainvälisesti suuren maailman tyyliin eli näyttävästi, kuten mainiosti sopiikin kun vastapelurina on näyttävä oman maan blondi. Hänelle ei riitä kauniin Johannan repesorsalabiaalien ja savolaisen taffelikärsän uusiomaisemoiminen. Hänelle ei riitä Johannan treenatun fitness-sisäelimistön kevyt verimarinoiminen. Ei. Tämän lisäksi hän ylimääräisinä numeroina kuristaa Johannan koirat, ehkä kiitoksena viikon extreme-ulostekahlauksesta, ja hakkaa melkein kuoliaaksi ylellisen rikkaiden kipsistä valetun tukkajeesuspatsaan, ihan vaan kateuttaan. Yllätysencorena Ken-ylkä vielä paiskaa Goottiolvin kadulle niin että solakka ammattilaulaja vieläkin kimpoilee jossakin Jätkäsaaren suunnalla, joka pompulla pätkän The Whole New Worldiä paniikkijodlaten.

Tuomariston mielestä muuten täydellisyyttä hipova suoritus Keniltä mutta Johannan tekohampaat jäivät suuhun. Tai voi tietenkin olla että Ken arvostaa vain aitoja hampaita. Tietysti sekin on mahdollista että Ken ei koiranulostekasojen välistä yksinkertaisesti löytänyt sitä patteria.

Ehkä yllättävää on ettei poliisi tälläkään kertaa usko kauniin Johannan traagista kertomusta siitä miten hän on jälleen se uhri, HÄN, ja Julliakin huomionkipeyttään otti ja tahalteen kuoli, eikä Saunalumpanikaan ole tällä kertaa silminnäkijätodistamassa että sattui juuri pahoinpitelyn ajan katsomaan ihan muualle. Joten eiköhän tästäkin räpsähdä Johannalle lisää kakkua.

Onni onnettomuudessa on se että vaikka Johanna joutuukin kaltereiden taakse niin me Johannan tosifanit voimme silti lohduttautua Johannan twerkkivideoilla. Ilman niitä olis kyllä jalat niiiiin ulkona ikkunasta. Etenkin nyt kun suuri ja erityisen odotettu Ken & Barbie -ruokakermaa-ja-koirienkuristamista-showkiertuekin vaikuttaisi olevan tilapäisessä vastatuulessa.

3 comments:

  1. Eipä Puta aavistanut etelä-amerikkalaisen sulhasehdokkaan kiivautta. Kaikki poliisit ovat selvästikin näätiä, jos ovat päästäneet Emmanuelin maasta ilman että kärsii vähintään 10 vuoden tuomion kovennettuna.

    Mutta toivoa on ja hyvällä onnella San Salvador esittää luovutuspyynnön kansalaistaan pahoinpidelleestä ammattitanssiasta. Tähän on syytä suostua ihan asapisti; syytteen käsittely kestää epäilemättä puolenkymmentä vuotta, ja sinä aikana päähenkilön ulosotot vanhenevat. Varsinainen win-win skenaario!!11!!

    ReplyDelete
  2. Erittäin luotettava tieto on, että Emmanuel on EDELLEEN maassa. Ei ole lähtenyt vielä minnekään.

    ReplyDelete
  3. Nauroin suoraan kovaan ääneen. Erityisesti tuolle "to know her is to love her"-kohdalle.

    ReplyDelete