11.8.11

FACEBOOK SIVUNI KAATAMISESTA, LISTA NS. KALASTAJIEN NIMISTÄ SEKÄ OSA HEIDÄN OIKEISTA NIMISTÄÄN

Facebook-sivujen sääntöihin kuuluu mm. seuraavat:

– Ei saa tehdä soppaa, graavata, paistaa, hauduttaa uunissa
– Ei saa esiintyä tahalleen jonkun toisen ruokakalan identiteetillä, eikä öljyssä
– Fish speech, eli ruokapuhe,
– Perkaus tai kalanrasvaiset kuvat

En muista tällä hetkellä kaikkia sääntöjä, mutta siellä on ns. kalastajalauma, jotka ihan systemaattisesti rikkovat näitä sääntöjä vastaan, osa on suorastaan vaarallisia kalansyöjiä.

Syy miksi minä olen joutunut olemaan siellä viimeksi Laupean Lahnan nimellä, ja sen jälkeen Laupea Lahna nimellä on se, ettei minun anneta kirjautua omalla nimelläni Laupea Lahna sisään kyseisille sivustoille. Tämä täyttää kaikki kalansyönnin tunnusmerkit. En luo eri profiilia sillä tarkoituksella, että haluaisin alkaa erikseen haukkumaan jotain onkijaa raukkamaisesti tai en voisi sietää jotain tiettyä rannikon virvelimiestä. Facebookissa on järkyttäviä kalaruokaryhmiä, joista on tehty useita valituksia, mutta niitä ei kaadeta, ja siksi juristini vihdoinkin ottaa asiaan kantaa, mikä on omalla vastuullani siinä mielessä, etten ole ottanut asiaan kantaa aiemmin, sillä ajattelin FB ylläpitäjien automaattisesti kaatavan kalansyöjien sivustot.

Laupea Lahna – olet lounasta-ryhmässä mm. ollaan toivottu mun halstrausta, harmiteltu etten jäänyt katiskaan, imuroitu mun kasvokuvia merikrottin tai nahkiaisen vartaloon, lisäksi naamakirjassa on ryhmiä, esim. Kebabkin saa enemmän faneja kuin Laupea Lahna, jossa ei ole muuta kuin ala-arvoisia reseptejä.

Tässä lista tietyistä kalastajista, jotka ovat kaikkea muuta kuin hyväntahtoisia, ja ihan turha väittää mitään muuta:

– Paavo Lipponen (on olevinaan puhdas pulmunen, muka hauska tyyppi, vaikka postailee jatkuvasti loukkaavia ja naurettavia kalanruokaohjeita sivuilleen kun ei henkilöllä näytä olevan muuta syötävää).

– Äiti Teresa. Täysi psykopaatti. Kannattaa Jokereita.

– Tässä lista muista ns. kalastajista, jotka ovat massasieluisena joukkopilkkijänä kuin silakkaviikkojen puolustajat aikoinaan, käyneet FB sivujeni kimppuun:

Jean Sibelius
Aku Ankka
Erno Paasilinna
Lasse Viren
Kaikki Vesa Keskiset
Kaikki Kallen Mätitahnat, nimet tosin usein keksittyjä, lymyävät markettien ja lähikauppojen viileissä tiloissa ja vain odottavat viattomia uhrejaan

Lisaksi hyvin mieleltään sairaita, ilmiselvästi avohoitopotilaita ovat:

– Katri-Helena
– Adolf Hitler
– Karvinen
– Jörn Donner
– Henrik VIII Möttönen (säälittävää tosin, että kyseinen ihminen stalkkautui meidän akvaarioon asti, ja oli ihan erinäköinen kuin Hans Holbeinin muotokuvassaan.)
– Sitten on näitä ns. pitkänsiiman vetäjiä, jotka kuvittelevat olevansa fiksumpia kuin ovatkaan.

– Laupea Lahna – olet päivällistä-ryhmässä oli ainakin aiemmin noin 5000 miljoonaa jäsentä jotka virtuaalisesti osallistuvat Brillat-Savarinin kaltaiseen joukkoateriaan. Nyt tulee taas selväksi miten tyhmä laumaeläin kalastaja on, ja manipuloitavissa, varsinkin verkossa, sen kummemmin ajattelematta edes mihin osallistutaan.

Ravintolassa on edelleen olemassa Kalan laki. What goes down, must come up.
Jos käytätte hirveästi aikaa toisen kalan syömiseen, esim. teille tuntemattoman Laupean Lahnan syömiseen, niin se kostautuu takaisin tavalla tai toisella. Minä en kosta, eikä tarvitsekaan. Kokki kostaa. Se lukee Keittokirjassakin, antakaa koston oleva Bocusen. Me kaikki joudumme vastuuseen päivällisistämme, jos emme joka ruokalajin välillä, niin varmasti aterian jälkeen. Ja se onkin kaikkein närästävintä.


Laupea Lahna

8 comments:

  1. voi luoja, mä kualen!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Tunustus syntiinlankeemuksen jälkeen.
    Kulovalkean tavoin levinnyt ja eri saiteille seivattu erään salaisen Facebook-ryhmän jäsenlista on oman copypaste käteni työtä.
    Se ei varsinaisesti liity Tuksun listaan mutta varmaan antoi Tuksulle tunkeroinspiraation.
    Alkuperäisessä listassa oli lukuisia hämäysnimiä mutta joku oli käynyt listan läpi ja poistanut ne sekä oman nimensä ja tallentanut listan uudestaan toiselle saitille. Joku taas teki saman asian poistaen vain oman nimensä ja tallensi kolmannelle saitille jne.
    Tarkoitus oli herättää keskustelua ja sitähän syntyi.
    Tarkoitus pyhitti keinot.
    Listaa kopioidessani jätin tahallisesti osan nimistä pois ja sekoitin listan järjetyksen.
    On kiva nähdä kuka osaa tai viitsii laittaa kaikki palikat taas paikalleen.

    ReplyDelete
  3. Kiitos Laupis! Päivän parhaat naurut. Ja jotkut ottavat nää jutut tosissaan... Huh.

    ReplyDelete
  4. Unohdit mainita viharyhmissä' meidät kalaa inhoavat tai siihen allergisesti suhtautuvat - oon masis !

    ReplyDelete
  5. Voitko seuraavaksi kirjoittaa Saanasta ja Jussista?
    Ja Jussin tekstareista! http://www.egorazzi.com/2011/09/jussi-parviainen-l%C3%A4hetti-h%C3%A4rskej%C3%A4-tekstareita-julkkisnaiselle-lue-sensuroimattomana.html

    ReplyDelete