24.5.12

Pedon luku

Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi. (Ilm. 13:18.)

Ensimmäisen kerran Lahna huomasi saatanallisen yhteyden lukiessaan Johanna T:n blogia. Äkkiä kirjaimet vain katosivat ja niiden tilalle ilmestyi numeroita joista muodostui lukuja. Luvut olivat kaikki sama luku: 666!

Luku oli pedon luku - sen tiesivät kaikki Lahnan kaltaiset kristityt.

Seuraavan kerran luku ilmestyi Lahnan uneen. Unessä itkevät enkelit varoittelivat Lahnaa Johanna T:stä ja kielsivät katsomasta Lööppijulkkista Youtubesta. Enkelit kertoivat myös että Johanna T. on tuomittu useasta pahoinpitelystä ja sen lisäksi tälläkin hetkellä syytteessä useasta muustakin pahoinpitelystä.

Pahinta oli että enkelit kertoivat että Johanna T. ei oikeasti rakastakaan Lahnaa. "666", enkelit hokivat ja luku täytti Lahnan unen ja hän heräsi omaan tuskanhuutoonsa.

Uni ei ollut uni vaan näky ja siten todellinen.

Lahnan veljen Koomalahnan mukaan näyt olivat varoituksia. "Se yrittää vaan siipeillä ja päästä ilmaiseksi naimisiin sun kaa!" Koomalahna varoitti Lahnaa juuri ennen kuin nukahti.

Lukiessaan Aku Ankkaa Lahna huomasi että Aku Ankan rekisterinumero muuttui heti muotoon 666 jos vain radiossa soitettiin Somedaytä, syödessään hän huomasi nauravien nakkien taipuvan heti kuutosiksi jos joku vieressä luki Seiskaa ja Mädzic Laiffissa pistäytyessään kulttuurinautintoja nauttimassa hän näki kuinka kaikkien hoitojen hinnat olivat €666 heti kun stripparit alkoivat mopata lattiaa muovipersoonillaan.

Kerran sammuttuaan pustoon Lahna heräsi siihen kun itkevät enkelit herättivät hänet kädestä ravistelemalla. "Johanna T. on paholainen ja uusi atikristus joka tahtoo syödä sielusi!" enkelit sanoivat Lahnalle. Lahna kertoi heti asiasta kristityille poliiseille jotka sanoivat että näky pitää ottaa hyvin vakavasti.

"Et saa enää harrastaa minkäänlaista seksiä Johanna T:n kanssa!" kristityt poliisit sanoivat tiukasti.

Yrittäessään soittaa Railille ja isälleen Puhelinmanaajalle Lahnan kännykän ruudussa vilkkui pelkkä 666!

Oliko Johanna T. tosiaan uusi Atikristus joka olisi hallitseva maita ja valtakuntia, joka olisi syöksevä ihmiskunnan tuhoon omalla demonisella pahuudellaan vai olivatko näyt jollakin tavoin oireita hänen omasta hulluudestaan ja pirstoutuvasta psyykestään?

Pitkään pohdittuaan Lahna tuli siihen tulokseen että vastaus oli kyllä, Johanna T. oli todellakin viimeinen Atikristus.

"On se itse Paholainen ja pääpiru Pelsepuupi", Lahna loihe lausumaan vieressään sohvalla istuvalle ystävälleen, samalla kun korkkasi uuden pullon whiskyä.

"Mutta tosi hyvä laulaan ja tanssiin", vaaleanpunainen elefantti vastasi Lahnalle ja skoolasi.

"No niin on! Kippis!" Lahna vastasi ja vei pullon huulilleen. "Mutta hei eiköhän katota vielä kuudennensadannenkuudennenkymmenennenkuudennen kerran putkeen toi "Johanna T. menee naimisiin", se on niin ässä ohjelma."

5 comments:

  1. Aivan mahtava :D Yksi parhaista kirjoituksistasi.

    ReplyDelete
  2. Mua vähän huolestuttaa...Koska mä pidän sinusta.

    ReplyDelete
  3. Mua edelleen huolestuttaa.

    Mutta 16.6. BLOOMSDAY! Onnea kaikille. Uusi käännös ulkona.

    ReplyDelete