23.4.14

Testamenttini

Tämä on Linda Johanna Jolene Yolanda Tolin Tukiaisen, tunnettu myös Seiskassa ja muissa virallisissa asiakirjoissa nimellä Tuksu jonka pastori minulle antoi, testamentti ja viimeinen tahto.

Intiaanimekkoni, jonka venymisvoima on loputon, jätän kodittomille, varattomille ja ylipainon kanssa kamppaileville ryhävalaille, jotta he talvisin pysyisivät lämpiminä.

Juustokirjani jätän Minni Hiirelle.

Kesämökkini (kaksi kappaletta) jätän hyvälle ystävälleni Paris Hiltonille, jotta hän vuosittain järjestäisi kunniakseni gaala-illallisen Varkauden hienommalle väelle. Sen hienomman mökin saunaan on sitten aertolla porttikielto.

Hedelmäveitseni huutokaupattakoon Sothebysillä ja tuotto menköön Suomen Puukkojunkkariyhdistyksen ikäneitojaoston lomarahastoon.

Kotipornovideoni Udini kanssa jätän Suomen Elokuva-arkistolle.

Comet huulipunani jätän Ronald McDonaldille kiitoksena niistä ainoista elämäni todellisista ilonhetkistä, jotka juuri hänen seurassaan sain kokea.

Esseeni kateudesta jätän Marilyn Monroelle, joka on ainoa ihminen maailmassa joka voi ymmärtää kuinka kateellisia rumat ihmiset minulle ovat.

Udini Continuumin asuntoni jätän Jeesukselle. Joka myös on kuollut ex-juutalainen, kuten ex-Udini.

Kanervan tekstiviestini, jotka Hymy lehti julkaisi ilman oikeutta enkä niitä heille koskaan myynyt, jätän tähtireportterilleni Kari "Kupsu" Kupiaiselle, jotta hän voi kirjoittaa niistä positiivisen ja kivan jutun arvovaltaiseen Iltamakasiini-lehteensä.

Homoni jätän Adolf Hitlerille, eheytysleirille laitettaviksi.

Täydellisen amerikanenglantini jätän morsiammelleni Bella mopsilleni, jotta hän voi muuttaa Miamiseeni ja löytää itselleen rikkaan mieheni.

Täydet aerton pahoinpitelyoikeuteni (ja etenkin raskaan pahoinpitelyvelvoitteeni) jätän MC Bandidosille.

Dölts koreograaffiani (mukaan lukien erityisen arvokas ja arvostettu kylvöliike, sekä vielä kaupan päälle sensuelli peppyläpäytys) jätän Jorma Uotiselle.

Ulosottovelkani jätän Suomen Kulttuurirahastolle, jotta he voivat stipendein sponsoroida nuoria prosti- tarkoitan näyttäviä showtanssijoita.

Yleissivistykseni jätän luottoystävälleni ja morsiusneidolleni Henna Kaalinaiselle huokeaan, vähän käytettyyn leukaan vaihdettavaksi.

Rikosilmoitukseni jätän Dölts Däncers nettikauppaani Johanna Tukiainen pulustajien ja muiden fanieni ostettaviksi.

Mickey Rourkeni jätän pillerivelkojilleni velkojeni pantiksi. Ylitse jäävän osuuden, mikäli sellaista on, toivon käytettävän huulipunan ostamiseen AIDS-sairaille.

Thaimaaseni jätän kaikille niille ihmisille, jotka ensimmäistä kertaa minut tavatessani heti ja sana sanalta suoltavat minulle juuri sitä samaa lööperiä, mitä itsekin olen suoltanut viimeiset 20 vuotta.

Huuleni jätän kodittomien yömajaksi.

Alakertani simpukkaviikot jätän Sauli Niinistölle, käytettäviksi hamraan venäläisen Suomen kansainvälisen kehityksen edistämiseksi.

Julleni diapeeni jätän Ateneumille, jotta siitä pystytetään pysyvä näyttely Julliani muiston kunniaksi.

Julleni viimeiset sanani jätän orvoille ja leskille.

Enskeli siskoni missi Julleni jätän heitteille.

Ja viimeisekseni: Possessiivisuffixini jätän itselleni, sen varalta että tarvitsen niitä, kun olen pyhimyksenäni Taivaassani.

2 comments:

  1. Entä kuka saa kaikkien Tuksun levyttämien kappaleiden tekijänoikeudet? Kenties korkeimman sanan neuvosto tai kovaa ja korkealta laulavien merimiesten kuoro?

    ReplyDelete
  2. Kyllä asuntoni,villeroyni,hellokittyni,tahtoopossuni,bemarini ja 297 käyttämätöntä dettiä täytyy mainita

    ReplyDelete