1.10.14

Mensa Däncers, Part 2

Edellisestä päivityksestä puuttui monta johtavaa einsteinklubin elinkautisjäsentä. Tässä korjausta asiaan.

Spyderman alias Spermis. Kun pikaisesti tarvitaan talonmies, lumenluoja, siivooja, koirain hoitaja tai autokuski, Spermis hoitaa kaikki yhtä epäluotettavasti. Palveluvalikoimassa myös halvat ja ei-toivotut joululahjat koko perheelle sekä uhkailuvideoiden ja tontulliseroottisten alastonkuvien kuvaus. Erikoisvalikoimassa lisäksi makusiemennystä.

Sauna-arabit. Jullea tilattiin, Tuksua tarjottiin. Lyhyeen loppuivat Jollaksen ja Marokon kauppasuhteet. ISISille reklamoitu.

Jorma Kalevi. Kanariansaarten hittikone. Baleaarien bartykeisari. Lohdullista ajatella että jossakin päin maailmaa löytyy aina vuoden 1978 loistelias Takahikiä.

Kupsu. Maamme ainoa nobeltason tsournalisti. Vain nero kykenee visioimaan että Suomen kansa tahtoo maksaa 50 senttiä siitä tiedosta käyttääkö Tuksu ehkäisyä vai ei. (Oisko hei kellää pistää viiskytäsenttistä? Maksan takas maanantaina.)

Tokoi alias Homokampaaja2. Kuka tää on? Oikeesti? Onks tää edes homo?

Lööberi. Blaneettatieteilijä nostaa penkiltä 367.5 kg. aivomassaa. Tai puoli tuksua. Ainoa Tuksun kavaljeereista joka on Tuksua lyhyempi mutta melkein yhtä leveä.

Piikittäjä-Susanna. Jos asiakas teloo oikean käden niin huulet voi piikittää vasemmalla kädellä. Tangokisoissa ei kertynyt kunniaa eikä menestystä, mainetta tuli siitä kun pääsi Hymyssä lukemattomia kertoja kertomaan siitä kuinka miehet hakkaa. Ja hakkaa. Ja hakkaa. Onneksi Tuksu tuo vaihtelua elämään.

Raili. Tiesi jo vuosia sitten että Jullia saa ulkomaisen rikkaan miehen ja muuttaa ulkomaille. Oli ainoa koko maailmassa joka jo etukäteen osasi nostaa aertolle mustan kortin. Ja maksu etukäteen, kiitos.

Versa Keskinen. Ghanan toiseksi rakastetuin suomalainen. Kastikkeet aina pöntössä. Laukeaa 108 kertaa yössä (huom - ampiaisvaraus!) ellei ole katollaan kylppärissä. Mies jonka jokainen pippeliuutinen tuo kyläkaupalle lisää uskottavuutta ja asiakkaita. Palauta se Versan auto, Hanimatti!

Jahve. Miksei Tuksulla oo miästä? Mikä vuitton sua vaivaa? Kysyn vaan. Pelle. Kohta tulee niiiiin pataan.

1 comment:

  1. Keikkamyyjä Enzo - onko sama Enzo joka on tehnyt yhteistyötä Taukin kanssa 2009?

    Mutta mitä tapahtuisi jos tämä jengi saataisiin yhteen vaikkapa Jollakseen suoraan meren rannalle? Jos syntyisi älyn musta aukko niin olisiko sen Schwarzildin säde niin suuri että se pystyisi imaisemaan sisäänsä myös kaikki typerät visailuohjelmat ja muut vastaavat ilmiöt? Tai jos jengistä valittaisiin Tuide uuden visailuohjelman juontajaksi, pari kilpailijoiksi ja loput yleisöksi, niin syntyisikö makroskooppisin tunnettu Bose-Einstein kondensaatti ja aivan uusi älyn muoto? Tai ehkä he jo ovat sitä, vaikka eivät olekaan lokalisoituneet ...

    ReplyDelete