11.1.15

Puutarhatonttu pohtii

Se se vasta se joulu meillä outo oli. Kun se yksi paksu tyttö joka aina jouluksi meitille tunkee kinkut ja niin pottulootat ja suolasilakat syömään ja kiljut ja ruskat juomaan niin se paksu tyttö oli ihan muualla ja niin ei tänä jouluna talossa yhtään poliisejakaan sähkötsokkivempeleitten kanssa käynyt eikä sairasauto piipaapillijänsä pihalla ulvottanut. Ja riittipä tänä vuonna sitä kinkkua meitillekin. Ja uskalsi pukkikin tulla sisälle taloon kun ei kukaan siltä hampaita kurkkuun hakannut. Se on se paksu tyttö kova syömään eikä yhtään tykkää jos koskeepi ruokiin joku muu.

Illumanaatit ne minua peloittavat kyllä. Että kun ne siellä televiitsiossa aina esiintyvätten ja niitä merkkejänsä näyttävätten. Niin että aina taulut lattialle naulatuilta seiniltä putoilevat. Ja vielä sellaisia ne illumanaatit on että kun maailman valloittaneet ovat he niin pitää kaikkien tavallistenkin ihmisten ryhtyä televiitsiossa ketkuttamaan ihtejänsä puolinakupellenänsä vattakarvat vilkkujen niinkuin se yksi paksu tyttö ja tekemään niitä illumanaattien merkkejä ja kitarisat hytkyjen laulamaan että "sinussa on roimaa taikamakevoimaa, kanna minut paariin korillamies!" ja "seeeeggggggssssshhh!!!!" että taulut lattialle naulatuilta seiniltä putoilevat. Niin että ei niitä tauluja enää pahemmin niille naulatuille seinille ripustaa kannata kun on näitä illumanaatteja joka puolella niin ettei nukkumaan uskalla mennä ennen kuin on sänkyn alta tarkastanut että onko siellä illumanaatti lymyilemässä niitä naulaseinätaulumerkkejänsä niin näyttämässä. Niin että minä minun tauluja suosiolla lattialla pidän.

Se on se yksi paksu tyttö nyt ihtellensä vihtoin sulhasen löytänyt. Kun on hällä niin paljon sitä huonoa tuuria lemmessä ollut. Kun aina ovat ylkät niin niiksi pyllyseksujaaleiksi paljastuneet ja sitten se oli se yksi Lapin mies joka aina itki. Niin hänen kanssa se paksu tyttö naimisiinkin meni mutta heti se lapinvollottaja sinne Kallijoon katosi eikä sen jälkeen ole miestä löytynyt. Niin sekään se lapinvollottaja ei tykännyt kun aina päin näköä vedeltiin. Mutta nyt on onneksi tämä yksi Piiperö-poika Lappeenrannasta jonka kanssa se paksu tyttö ihan Espanjaan lemmenlomalle lähdössä on. Niin se on kiva että vihtoin löysi miehekkään sulhon eikä aina sellaista röhnäkettä joka tykkää lainailla sen paksun tytön sukkahousuja ja korsetteja ja sitten niitä piloille venyttää kun toisten karjujen kanssa sitä nakkija sinne ahteriin survoo. Niin että voi sitten siltä se paksu tyttö sitä rahaa vonkuva.

Sitä minä vaan että jos se Jeessus minun selkäkarvoihin ilmestyy. Että tuleeko sille kovinkin hiki kun on ihopaita ja laamapaita ja villapaita ja villatakki ja sarkatakki päällä. Ja uskaltaako sitä ollenkaan saunaankaan mennä tai ainakaan löylyvä heittää kun ei ne partajehutit siellä Pyhällä maalla saunaan ole tottuneet. Ei olisi kiva se kun Jeessus selkäkarvoihin pökertyisi, saattaisi pastorit vihastua kovasti.

Niin se meitin fallesmanni sanoo että pitää kohta raastupaan taas mennä. Kun tämä paksu tyttö kaikkea tihutyötä on taas tehnyt ja niin vastaantulijaa kuin tuttuakin muksinut ja nyrkillä päähän mätkinyt. Sitten se paksu tyttö on meitin kotona ikkunoita säpäleiksi laittanut kun ei sitä sisälle ole päästetty. Nälkä oli sillä paksulla tytöllä. Kovasti on fallesmanni ja ylituomari niin sitä paksua tyttöä sinne kuritushuoneeseen telkejämässä kun se niin kovasti kaikkia muksia tykkää. Mutta ihan hyvä tyttö on se paksu tyttö kun sille ruokaa ja paloviinaa ja rahaa ja pillerijä antaa ja tekee niinkuin se käskee eikä sille vastaan sano niin harvoin silloin nyrkkijä otsaan tulee. Jos hyvällä päällä se muuten on.

Niin että sitä vaurasta uutta pyllyreikää vaan teitille kaikille! Paitsi pyllyseksujaaleille.

3 comments:

  1. Ishä, meikkipussini on taas tyhjä. Tee jotain, ASAP!

    Johanna

    ReplyDelete
  2. Oot alkanu matkii mielensäpahoittajaa kirjoittaessa.....

    ReplyDelete
  3. Entäpä jos paksun tytön tukkaan ilmestyisi Muhammed?

    ReplyDelete