7.1.15

Tuksuus ei pala tulessakaan

Vuosi 2015 tulee olemaan ratkaisevan tärkeä Suomelle kansakuntana. Se on vuosi jolloin mitataan onko Suomen Tasavalta - Republiken Funland oikeasti oikeusvaltio ja mikä tätä maata oikein vaivaa. Se on vuosi jolloin otetaan selvää onko Suomi hyvän vai pahan maa ja joutuuko Jahve kera siipikreitlenksimiehensä Tukkajeesuksen kurittamaan hamraata venäläistä Isänmaata ankaralla hedelmäveitsikädellä ja laittomalla sähköshokkilaitteella vuitton.

Vuosi 2015 on vuosi jolloin viimeinkin nähdään saako tytär soveltaa oikeutettuja kurinpitotoimia isäänsä joka on myynyt oman tyttärensä medialle. Rahasta. Ahneuttaan. Oman esikoistyttärensä, tarkennettakoon vielä.

Suomen kohtalon päiväksi on valittu helmikuun kuudes. Sen päivämäärän tulevat jälkipolvet muistamaan - joko hyvässä tai pahassa - päivänä jolloin koemme kansallisen harmageddonin ja ylipainoiset mädziklaiffin etusormenkäyttötaitoiset barbistripparit ylöstempaistaan käräjäoikeudesta Taivaaseen suoraan muiden marttyyrikuoleman kokeneiden pyhimysten kuten Kikan, Miss Suomi sisko Jullian ja sen roikkuvanaamaisen mänädzerinsa ampumaksi joutuneen laulajan rinnalle, tai päivänä jolloin oikeus tapahtuu ja Taikamake saa uudestaan turpaansa koska ei veläkään ole pyytänyt anteeksi sitä että räikeän jumalaapilkkaavasti kyseenalaisti oman maan esikoistyttärensä kiistatttoman glamourtodellisuuden.

Millaisessa maassa yleinsä edes sallitaan sellainen galaktinen vääryys että oma isä antaa haastattelun lehdistölle ilman tyttärensä lupaa ja virallista suostumusta? Millaisessa maassa sallitaan että oma isä sanoo että tyttären glamourelämä on pelkästään tyttären omassa päässä? Onko mikään ihme jos kyseinen isä tahi "isä" tapahtuman jälkeen joutuu väkivallan kohteeksi? Voiko hän totuuden nimessä syyttää ketään muuta kuin itseään? Kansakunta ei hevillä sulata rakastettuun suosikkikohublondikaunottareensa kohdistuvaa Johanna Tukiainen herjausta, ihan doksina vaan.

Valitettavasti on sanottava että uskoni Suomen oikeuslaitokseen on tällä hetkellä todella vähissä. Tuomarit eivät vaan tunnu ymmärtävän että vankilaan kuuluvat oikeat rikolliset, ei kaunis Johanna Tukiainen joka on blondannut tukkansa takaisin ja kaiken lisäksi laihtunutkin neljä kiloa. Ja sitä ennen viisi kiloa. Vankilaan kuuluu esimerkiksi aerto rotta joka ei ikinä maksanut vuokraa siitä että ei koskaan asunut Jollaksessa vuokralla, aamiaspihtari Lahtonen ja kaikki jotka netissä väittävät Johannaa lihavaksi vaikka jokainen vähänkin älykkäämpi ihminen tajuaa että kuka tahansa voi ladata nettiin pysäytyskuvia Johannasta joissa hän luonnollisesti näyttää paksulta ja ruumalta koska pysäytyskuvat ovat määritelmällisestikin pysäytyskuvia.

Tästä johtuen olen ihan urbanina päättänyt tarjoutua Johannan oikeudenkäyntiin luonnetodistajaksi ja käsi Seiskalla vannoa että en ole ikinä nähnyt Johannan hakkaavan ketään enkä etenkään ole ikinä nähnyt Johannan hakkaavan Puutarhatonttua vaikka se joukkopsykoosigorilla jos kuka todella ansaitsisi ottaa pataan ihan pidemmän kaavan mukaan ja jos Tuksu sen läsnäollessani hakkaisi niin katselisin ihan lunkisti toiseen suuntaan ja oisin ihan että emmä mitään oo nähny. Lisäksi aion tehdä tuomarille ja jurylle selväksi että Johanna vastustaa aidsia huulipunalla ja on puheissaan ja kirjoituksissaan lukemattomat kerrat tukenut Hurstin pojan, Punaisen Ristin ja Amnestyn toimintaa erittäinkin huomattavilla rahasummilla ja että Tukkajeesus ilmestyi kauniin Johannan pesemättömään takkutukkaan Olympia Stationilla ei pelkästään tukeakseen Johannaa hänen pyhässä oikeustaistelussaan pahuuden satanistisia antiglamourvoimia vastaan vaan myös ja ennen kaikkea merkkinä siitä että Johanna saa hakata kenet sitä sattuu huvittamaan. Joten kannattaako heittää Tuksu linnaan ja saattaa koko Suomi pamipäisen Tukkajeesuksen sekoboltsirageilun uhriksi, kannattaako?

Jos Tuksu vielä pistää mulle satasen pimeänä käteen niin olen valmis todistamaan että Tuksu oli ihan muualla hakatessaan Tontun ja että se de facto oli aerto tai Metro-Boli joka Tontun hakkasi. Ja että tarkemmin ajatellen Tonttu hakkasi itse itsensä lyömällä itseään viinipullolla päähän ja puremalla itse itseään poskeen ja että Tuksu ei osaa edes laittaa kättä nyrkkiin ja että se mikään puukko ollu vaan hedelmäveitsi ja että mustalaiset sitä autoa ajo ja pakotti Tuksun ottamaan syyn niskoilleen ja että Tuksun nimi ON oikeasti Mia Nieminen ja että TUKSUHAN se tässä UHRI ON!

Sillä totuus ei pala tulessakaan.

Joten mikäs hätä Tuksulla on?

2 comments:

  1. Halvalla lähtee jos vain satasesta, vai onko kyseessä aidosti meikkilaukussa oleillut EKP:n tuote ja aitoustodistuksena on pysyvä tuoksu? Vai onko Laupiksen työtunteja Siwan kassalla vähennetty?

    Myös Pasila Vice pitäisi saada edesvastuuseen lukemattomien Johannaan kohdistuneiden rikosten saamattomasta tutkinnasta. Se yksi Hunks-tanssija on kai edelleen vapaalla jalalla, ja Aerto ei ole tainnut käydä kertaakaan Julian haudalla. Jollaksen ilkivaltaisen raiskauksen tutkintakin olisi pitänyt saada loppuun ennenkuin sinne tulee uudet asukkaat.

    ReplyDelete
  2. Nii ja sairaspahinsisko ei ole saanut mitään tuomiota lemmikkien kidnappauksesta!

    Entä koskas saadaan hirvittävä väkivaltarikollinen M.Aitolehti syytteeseen julmasta väkivallanteosta Johannaa kohtaan??? Siinä meni sentään etuhampaat suoraan edestä poikki. Ja leukakin murtui ja silmä tuli ihan mustaksi!
    Miksi laukkuja varasteleva KLM saa jatkaa rikollista toimintaa??? Miksei Johannan upeaa VS:n laukkua ole korvattu ja sen 50 000 euron arvoista sisältöä? Häh?
    Onko varmistettu, että Psyko-Make saa päivittäiset sähköshokkinsa?
    Koska Jollaksen vandaalit pidätetään ja piestään julkisesti?

    Miksei Johanna ole vieläkään saanut ilmaisia veroja loppuelämäksi vaikka hommasi Stubbin pääministeriksi?
    Lista on melkein loputon ja median ajojahti ja koulukiusaaminen saa vaan jatkua!

    Hyvä juttu Laupis, että olet menossa oikeuteen oikomaan kaameita vääryysiä Johannaa kohtaan. Kuulemma Bellakin todistaa. Pidän viatonta luontokappaletta erittäin hyvänä luonnetodistaja.
    Onneksi Lampela toimii Johannan asianajajana pro bono ja hoitaa Johannalle sellaiset korvaukset, että muutto Havajilaiseen kartanoon toteutuu ihan pian.

    Näin toivoo Strippaava Pygmi, Oikeutta Johannalle RY:n apulaiskahvinkeittäjä

    ReplyDelete