30.7.11

The Nassu Diaries

Okei. Kamoon. Nyt Paksukaisella on kolme dogia, ja Bonzonkin se vohki. Öhh?

Ja kaikki lassotaan jonnekin hevonkuuseen sademetsään missä vääräleuka bushmanni ei puhu ees suomea ja kaikki on Paksukaisen näköisiä ja melkein yhtä leveitä.

Ohukainen sentään yrittää ja Puutarhatonttu on ok vaikkei ookaan kovin välkky. Ja sen viikset on muuten lievästi öhh, just saying. Onneks Paksukainen vetää unta boltsiin suurimman osan aika minkä se ei poseta fotoissa pentuja roikottamassa tai leiki prinsessaa otsarasvat loistaen ja tiara nurinpäin. Pennut on ihan rikki että mitä vuittonia nää silavasisterssit duunaa?

Pakko karata tai järki menee.

Yöllä siggen ja Macallan-flindan ääressä tarjoon Ohukaiselle viis hunttia että se toimii meidän agenttina. Mun master plan on tää: Kun Paksukainen födlarina lähtee Stealing Cityyn zumbaamaan kakskakkosia mä jemmaan Bonzon ja skidit rättäriin ja huijaan Puutarhatontun ajamaan sen takaisin valkoisten ihmisten maahan uskottelemalla sille että MC Liivetsördääjien presidentti haluaa heti treffata sen Valion maitobaarissa koskien Paksukaisen hillitöntä megaörveltämistä.

Samaan aikaan Ohukainen toteuttaa porobokrarin sikaovelan kolmoislutziharhautuksen. Vasen palleaan ja ilmat pihalle: se ilmottaa Paksukaiselle että se on mennyt facekihloihin toisen naisen kanssa, vasen uudestaan palleaan ja ilmat taas pihalla: Ohukainen ilmottaa että Taxilööperi venaa sitä kukkapuketin kanssa möksän pihalla mersut sauhuten ja kultaketjut kiiltäen, ja sitten heti oikea uppercut lasileukaan ja TKO: Ohukainen aka Aasi väittää että yks rikas jenkkimiljonääri jonka kanssa Paksukainen on chättäilly kuukauden ajan saapuu just tuliaisten kera kosimaan sitä.

Paksukainen menee niin dingdong ettei huomaa meidän great escapea viikkoon.

Kampissa me mennään underground ja mä oon järjestänyt neljä eri pakoreittiä. Bonzo vetää kansallispuvun niskaan, tanhuvirsut jalkaan ja naamioituu kepulaiseks kansanedustajaksi ja painaa provinssiin maakuntarundille Mauri Pekkarisen possessa, Hubbis ujutetaan vahvistamaan Jokereiden muukalaislegioonan luvattoman skeidaa pakistoa sinne muiden kääpiömikkihiirien sekaan ja Lollis ryhtyy toimittamaan MTV3:n viihdeuutisia Kupsun sijasta, pääpaino Vesa Keskisen soosissa.

Mä ite vedän naamaan tekoparran, peitän vasemman silmän silmälapulla, lyön päähän kipparinlakin ja suuhun piipunnysän, ja meen rantaruotsalaisena myymään silliä Kolera-altaalle.

Mutta ennen kun me lähetään me tehään Paksukaiselle snadi jekku. Me kasataan kaikki sen sairaat koirankledjut pihalle, valellaan kasa petroolilla ja pistetään palamaan. Ja heitetään kokkoon kaikki feikkivuittonilaukut joissa se on kiduttanu meitä ja kaikki sen esiintymisasut joihin sen ihrat ei enää mahdu mutta joita se öhh öhh silti pitää keikalla ja kaikki sen levyt mitkä löytyy. Öhh vaan sullekin, apiaani!

Free koirat!

No comments:

Post a Comment