20.9.12

Poliisitiedotus

Huomio kansalaiset - Suomessa liikkuu tällä hetkellä erittäin vaarallinen ja häikäilemätön rikollinen.

Kääntäessänne selkänne tai ollessanne nukkumassa tämä sydämettömän julma rikollinen varastaa Facebook-tilinne ja käyttää sitä omiin rikollisiin tarkoituksiinsa mainostaakseen rintojaan ja takapuoltaan.

Tekijä on erittäin liikkuvaa lajia ja on ulottanut rikoksensa eteläisimmästä Suomesta aina Lappiin saakka.

Ellei tekijä saa haltuunsa Facebook-tiliänne huijaamalla tai veikkaudella niin väkivallan uhka on ilmeinen, sillä kyseessä on epätoivoinen henkilö joka on valmis mihin vaan päästäkseen kehumaan kansainvälisesti ylistettyä kauneuttaan ja pätevyyttään rakkaudentyön ammattilaisena ja tekemään sen niin että kehuja luultaisiin ulkopuolisen kirjoittamiksi, sillä vaatimattomana sieluna hän ei mitenkään itse voisi kehua itseään.

Eräältä uhriltaan tekijä sai kiristettyä Facebook-tilin tunnukset laulamalla Lööppijulkkista kunnes uhrin korvista alkoi vuotaa verta ja tämä pyörtyi. Toisessa ja huomattavasti vakavammassa tapauksessa tekijä riisui vaatteitaan ja esitteli uhrilleen paljasta takapuoltaan sen koko vellovassa komeudessaan ja uhkaili sylitanssilla. Järkyttynyt uhri on edelleen teho-osastolla eikä ennuste ole hyvä.

Tekijän tuntomerkit: Pituus 149 cm kengät jalassa,  paino 108 kiloa, hiusten väri likainen, ominaishaju sanoinkuvaamaton, vakaumus kristitty.

Poliisi kehoittaakin uhreja taipumaan rikollisen tahtoon ja tekemään kuten hän vaatii ja luovuttamaan tilin tiedot jotta turhilta henkilövahingoilta säilyttäisiin. Mikäli olet miespuolinen uhri ja vaade liittyy luonnonvastaisiin seksuaaliakteihin niin silloin olet kyllä ihan täysin kusessa. Sori vaan.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.

No comments:

Post a Comment