14.9.12

Turkish delight

Maamme johtavan tanssiryhmän Dolts Dancersien kauan suunniteltu ja huolellisesti pohjustettu maailmanvalloitus on alkanut näyttävästi.

Maailmanvalloitussuunnitelma eli The Master Plan alkoi komeasti jo toukokuussa 2005 jolloin Doltseihin etsittiin lisää lähes ihanan Johannan tasoisia esiintyjiä jotta ryhmän kokoa voitaisiin laajentaa 20-henkiseksi ja jakaa se kahteen osaan. Dolts I keikkailisi ympäri Eurooppaa ja Dolts II tekisi keikkaa ja mallintöitä Miamisessa.

Seuraava etappi maailmanvalloituksessa olikin Aasia joka oli tarkoitus ottaa haltuun syksyllä 2005 laajan Tokion kiertueen muodossa, ilmeisesti luomalla kolmaskin itsenäinen Dolts-ryhmä eli Dolts III (sillä kahdella muulla Dolts-ryhmällähän olisi kuitenkin keikkakalenterit täynnä koska korkealaatuisen tanssiviihteen kysyntä luonnollisesti ylittäisi sen tarjonnan).

Tokion kiertuetta ei käsittääkseni ole vielä ehditty toteuttaa, epäilemättä massiivisten muualle maailmaa kuten Vantaalle ja eksoottiseen Varkauteen suuntautuvien keikkapaineiden takia, mutta nyt kun Vantaa ja Varkaus on maailmanvalloitettu hyvin perusteellisesti voi Dolts Dancers jälleen suunnata katseensa Aasiaan.

Aasian valloitus tapahtuukin huomattavasti komeammissa puitteissa kuin koskaan aiemmin rohjettiin edes uneksia ja tänä syksynä Doltsit rynnistävät suoraan huipulle sillä upean Johannan upea tanssiryhmä suuntaa upeaan Alanyan! Laajalla ja perusteellisella kolmen viikon kiertueellaan Doltsit maailmanvalloittavat perusteellisesti tasokkaan Hotel Alanyan korkeatasoisen Smile-baarin (suomeksi Hymy-baari, valaisee meitä kielitaidottomia kielioppinut Tauno "Taukki" Peltonen, kauniin Johannan sydämen valittu). Päivisin nykytanssimme toivot jakavat kadulla baarin mainoksia, kuten Nurejev ja Pavlovakin tapasivat jaella Bolshoin mainoksia ennen illan showta, iltaisin he määrittelevät uusiksi tanssitaiteen koko olemuksen ja sanoman ihmiskunnalle.

Turkin kunniaksi kaunis Johanna on lisännyt ryhmän ohjelmistoon mielettömän upean vatsatanssinumeron, onhan Turkki vatsatanssin luvattu maa, ja numeroa varten kaunis Johanna onkin määrätietoisesti ja itseään säästämättä kasvattanut muhkean tanssijanvatsansa entistäkin monumentaalisempiin mittoihin. Ei siis ihme, vatsamielessä, että vasta nyt kaunis Johanna oli kypsä maailmanvalloittamaan Turkin. Yo-strippari Johanna aikoo liittää ohjelmistoon myös oman versionsa klassisesta "Seitsemän hunnun tanssista". Se on nimeltään "Seitsemäntoista hunnun tanssi", hunnut kun ovat kovasti pesukoneessa kutistuneet.

Onnistuneen Alanyan maailmanvalloituksen jälkeen ovet ovat sepposen selällään kaikkiin maailman johtaviin tanssikeskuksiin Pariisin Lidoa ja New York City Balletia myöten, Ankaran Vatsatanssiakatemiasta puhumattakaan, joten kaunista Johannaa ja hänen lahjakasta tanssiryhmäänsä tuskin enää nähdään hamraassa Suomessa.

POST SCRIPTUM: Turkin keikka peruttu. Metro-Boli 14.9. 2012: "Johanna Tukiainen Dolls-tanssiryhmineen jää pois Tauski Peltosen Alanyan hotellin keikoilta." Sisäpiirin tietojen mukaan kaunis Johanna koki ettei hänen muhkea tanssijanvatsansa vielä ole tarpeeksi muhkeassa vatsatanssikunnossa. Vatsatreenit jatkuvat.

No comments:

Post a Comment