8.7.13

Elämäni rakkaudet

1. Medialta kertomatta olevat asiat: Aerto Länman varasti vajaat 200 000e jopa omalta työntajaltaan Kuukkelissa ja muista yrityksistä rahaa parin muun miehen kanssa. Missä on minun osuuteni?

2. Aerto oli venäläisessa paritusringissä mukana ja toi venäläisiä huoria rajan takaa Lappiin joita hakkasi ja pani, ja se pikkumies kehtaakin väittää "Johanna huonoksi sängyssä" kun jos mies näkee edes Johannan pehmeät muodot ja kasvot, niin alkaa jo seisomaan järki ja silmät harittaen etsii pakotietä!!!!!! Lompakko ja kännykkä on jo siinä vaiheessa vaihtanu omistajaa. Suosikaa kotimaista ja ei hakata ja panna sitä Lappia!!!!!!!!!

3.Elämäni rakkaudet tähän asti sängyssä asteikolla 4-10:

Eka rakkauteni Mika oli 9 kertaa ensiavussa paikattavana mun nyrkin jäljiltä. Hedelmäveitsiä en usein tarvinnut.

Juutalainen miljonääri Udilla oli 10 tikkiä kielessä käsittelyni jälkeen.

Saamelainen Aertolla oli 5 kertaa hengenlähtö todella lähellä (yksi piste siitä että torakalla on tunkinkestävä pää.)

Ruotsalainen yritysjohtaja Urban-maisteri saa 8-9 uhkailusoittoa päivässä kun ei suostu naimisiin. Oisko kellään sen uutta numeroa?

Tony Halme; en osaa sanoa koska en koskaan ehtinyt hakata sitä.

Ilkka Kanerva: En osaa sanoa, koska en ikinä hakannut sitäkään mutta tekstasin kyllä siltä duunin enkä sen jälkeen saanut sitä nyrkinkantaman sisälle. Kummiskin yksi elämäni suurista rakkauksista ja hakkaan kyllä heti kun osutaan samaan baariin.

Maailmantähi Mickey Rourke: oon nähny ainakin 10 sen elokuvaa (Eikä Rourke ainakaan haukkunut mun turpaanvetäjätaitoja, pöh!!!!!!!) Se on hyvä nyrkkeilee.

Ja mä kyllä osaan kaikki asennot ja huohotukset ja lyönnit, riippuu nyt vaan siitä kenen kanssa satun olemaan kehässä!!!! Arto vaan takaisin sinne Pohjois-Lappiin tundralle itikoiden hakattavaksi, et tee mitään täällä Helsingissä kun ei sussa oo mitään vastusta pelle!

"Olin huono tappelemaan" Tuollaisen asian on helppo laukoa kun hain avioeron ja mies on nähtävästi katkera. "En osaa antaa turpaan." PASKANMARJAT, SANON MINÄ!!!!!! Arto ei koskaan halunnut, että hänelle annetaan turpaan, se oli hyvin mielenkiintoista, Arto halusi vain nuolla mut puhtaaksi.

mUSSA OLI SIIS VIKAA TAPPELUSSA. Kyllä se ihan niin meni, että Aertolla ei ollut kovin suuria nyrkkejä, ja hänellä oli nyrkkeilyvaikeuksia, niin hän ei kyennyt tappelemaan, mitä aikaisempieni miesten kanssa tein, että tappelimme monta kertaa päivässs.

No comments:

Post a Comment