11.5.14

Äideistä parhain

Äitienpäivä on perinteisesti ilon ja juhlan aikaa. Muistamme äitiä ja hiljennymme äitiyden ikiaikaisen pyhyyden äärellä. Mutta joillekin se voi olla surun päivä. Välillä on hyvä muistella heitäkin, lapsensa julmasti menettäneitä äitejä, noita arjen unohdettuja marttyyrejä.

Eräs heistä on sydämmmellinen Johanna Tukiainen, jonka esikoistytär – minituksu Paris Hilton – joutui joulun tienoilla pignapatuksi erään Johannalle hyvin kateellisen herhiläisen toimesta. Pikku Parisista ei ole sen jälkeen näkynyt saparoakaan.

Voimme vain kauhulla kuvitella äidin pohjatonta kärsimystä.

Pikku Paris syntyi onnellisten tähtien alla ja sai periä äitinsä Johannan savolaisen kauneuden ja biologisen isänsä Homokampaaja Immosen koko henkisen potentiaalin. Ja olkalaukun. Äidin kaapit olivat täynnä Jenkeistä ja Dubaista tuotuja minituksuvaatteita joita ei Suomesta saa ja syötäväkseen Paris sai vain McDonlaldsin ja Erikin Pippurin kalleimpia tähteitä. Vessana toimi autuaasti koko asunto ja vielä talon porraskäytäväkin.

Tätä äitiyden auvoa kesti vain muutaman viikon kunnes pahuuden voimat nostivat kateellista päätään. Tietyille henkilöille herttaisen Johannan idyllinen äitiys – johon vain harva yltää - oli liian kova pala nieltäväksi ja se oli tuhottava. Varas iski, idylli särkyi.

Dynastia menetti prinsessansa ja perillisensä, maailma ei enää ole yhtä kirkas ja täynnä toivoa, vaaleanpunainen tulevaisuus muuttui sävyä hamraammaksi. Meidän kaikkien osalta.

Voi vain järkytyksellä kuvitella missä oloissa pikku Parisia pidetään nyt kun äidin pyhimysmäinen rakkaus on hänen elämästään väkivalloin riistetty ja hänen elämänsä aurinko sammutettu. Voi vain kuvitella ja hiljaa kuivata poskelle vierähtäneen kyyneleen.

Herää kysymys miksei poliisi tee mitään? Onko pikku Parisia edes etsintäkuulutettu? Vai tuhlaako poliisi taas kaiken aikansa katutappelijoiden ja rattijuoppojen kiusaamiseen? Entä mitä tekee Pigmesty International, Porsainen Risti ja Womemakkos MC?

Tänä äitienpäivänä sytytän kynttilän Johanna Tukiaisen pienen Paris-tyttären muistoksi. Hän sai elää Paratiisissa Johannan kanssa vain lyhyen hetken. Silti se on enemmän kuin me muut voimme edes toivoa.

Paris possu/ mikrojossu/ aivan liian varhain/ meni sulta äideistä parhain/ enää ei oo kotis lätti/ Onni, Toivo sun jätti.
- Pentti Saarikoski -

Keikkapyynnöt ja äitienpäiväonnittelut Johannan inboksiin johanna@sowsdancers.fi.

3 comments:

  1. Ihquuuu..... Ja että taas. Sydä mmm ellinen, niitä Tuksuun mahtuu! Upeeta pakinointia, älä hellitä vaikka glamouri taitaa olla Tuksul hakusessa

    ReplyDelete
  2. Vanhin lapsista eli Viljo on edelleen hukassa. Useammankin kerran on kyllä väitetty että olisi päässyt hyvään kotiin, miten lie?

    ReplyDelete
  3. Tästä nyt tuoreeltaan tarinata, please; Mediapersoona Johanna Tukiaiseen kohdistuu verkossa poikkeuksellista vihakirjoittelua.

    ReplyDelete