7.5.14

Myytävänä

Nyt on sitten Döltsien nettikaupassani myynnissä mm. seuraavaa:

1. Johanna Tukiainen luentoja kouluihin mm. kristinuskosta, sisarusrakkaudesta (poislukien herhiläinen), kristilliseroottisesta showyrittäjyydestä, rikkaiden numero 1 diapeesta ja sen hoidosta, henkilökohtaisesta hygieniasta ja nettiherjaamisen alkeista. Tissit sisältyvät hintaan. Myös bottomless ellei toisin sovita

2. Johanna Tukiainen eroottista showkeikkaa mm. leikkikouluihin, yliopistoihin tai vanhainkoteihin. Jullia Tukiaisen muistokiertue keikat ruokakermalla + salalaulajilla (joista jotkut Jenkeistä). Toisin kuin aikaisemmin mainostettu, Emmy Richiä ei enää saatavilla.

3. Suuri, ex-valkoinen morsiuspukuni. Suuret tynnyrivanteet saa mekon alle veloituksetta jos haluaa, minusta tynnyrivanteet ja aerto kuuluuvat mekkoon ehdottomasti. (Huom: aerto lisämaksullinen!)

4. Useita kaapillisia täysin käyttämättömiä lastenvaatteita joita olen ostellut ympäri maailmaa (mm. Kidz ketju Jenkeissä) sekä Dubaista, vaatteet ovat upeita joita Suomesta vaikeaa löytää kuten ketään miestä joka mulle tekisi lapsia tai edes myisi mulle yhden!

5. Myyn omia vaatteitani ja kenkiäni, suurin osa lähes käyttämättömiä suoraan mustista jätesäkeistä. Tuholaisten toukat ja munat joita ei todellakaan saa Suomesta ilman lisämaksua!

6. Simpukka €10 000/kuukausi + asuminen ja matkat ynnä ruoka ja viinat. Saatavana myös kätevällä tuntiveloituksella. Nyt tuote yli 70% hinta alas!

7. Jullia siskon simpukka €2000. (Tuote tilapäisesti loppu toimitushäiriöiden takia.)

8. Siskoslesbokeikkaa Jullia siskon kanssa. (Julliana tilapäisesti Prinsessa PiiPii tai vastaava tuote.)

Nyt heti ottamaan minuun yhteyttä, kaikkea voi tulla kokeilemaan suoraan kotiini keskustaan! Kaupanpäälliseksi voin antaa myös esim. makeita koruja, koriste-esineitä, sukupuolitauteja jne.

Ja tuotteiden hinnoista laitan tietyt prosentit seuraaviin hyväntekeväisyysjärjestöihin: AMTUKSU INTERNATIONAL (VASTAAN VÄÄRINTUOMITTUJA RATTIJUOPPOJA, PAHOINPITELIJÖITÄ JA YHDYSKUNTAPALVELUUN TUOMITTUJA GLAMOURLUENNOITSIJOITA JNE.), TUKSUJEN TIPATTOMUUDEN VASTAISEEN TYÖHÖN JA TUTKIMUKSEEN (YKSI TUKSUJEN YLEISIMMISTÄ VAKAVISTA SAIRAUKSISTA), MARKKU TUKIAISEN TYTTÄREN TYÖHÖN JOKA AUTTAA JOLLAKSEN KODITTOMIA SEKÄ VIEROITUSOIREISILLE TUKSUILLE. Jos joku ei usko, niin saa sitten kuitit kaikesta, myös tekemästäni Johanna Tukiainen hyväntekeväisyydestä. Tiedustelut ja haasteet: johanna@dollsdancers.fi

1 comment:

  1. Onkohan tuo hyväntekeväisyys täällä vähennyskelpoista verotuksessa? Jos ei uristit ole saaneet tätä aikaiseksi, niin nyt viimeinkin Ohannan kannattaisi muuttaa jenkkeihin ja ottaa kaikki kamat mukaan, siellä on jonoksi asti karismaattisia henkilöitä jotka tekevät melkein mitä vain saadakseen verovähennyksiä.

    ReplyDelete