30.5.14

Tuksun ajatonta viisautta. Osa 666

"Luen tällä hetkellä Dr.Phillin kirjaa "Pidä itsestäsi huolta." Siinä oli tosi tärkeitä kohtia joita olen alleviivannut, pari juttua jotka osuivat nyt silmään olivat mm: "JOS VALHEITA EI KORJATA, NIIN IHMISET JÄÄVÄT USKOMAAN NIIHIN." Toinen kohta oli: "Tärkeintä on, että sinä itse uskot itseesi, sano se itsellesi joka päivä, mihin kykenet, koska jos annat vallan sille, että muut laittavat sinut alas, niin silloin annat vallan juuri omalle arvottomuudellesi, kun uskot itseesi ja unelmiisi, niin kaikki on mahdollista!!!!!" Tein kaikenmaailman matemaattisia testejä myös, jossa laskettiin prosenteissa ihmisen oma uskomus itsestään, sekä se, mitä haluaisit olla ja mitä todellisuudessa voit olla. Tällaiset kirjat voivat olla paljon parempia, kuin huonot psykologit Suomessa!"

"Tiedän että koko Suomen lääkärit ja esim. Aurora tyrkyttävät aina tuota saamarin Ketipinoria, mihin tahansa vaivaan!!!!!! Juuri kun olin laihtunut 15kg ollessani sairaalassa, niin lihoin 20kg kun Töölön psykiatrinen määräsi ketipinoria mulle, se turvottaa ja lihottaa, sanoivat lääkärit ihan mitä tahansa! Ja MITÄ HEMMETTIÄ TOI TARKOITTAA, ETTÄ SE VOI AIHEUTTAA MYÖS DIABETESTA??????? Kamalaa!!!!!! En todellakaan ole kaikkia psyykelääkkeitä vastaan, esim. rauhoittavat ja vaikka punaviini voi pelastaa ihmishengen, mutta toi ketipinor------arggh!!!!!"

"lihominen aiheuttaa sinällään jo masennusta, monet noi lääkkeet on täysi kierre. En ole syönyt nyt yli vuoteen mitään masennuslääkettä, mielummin juon vaikka kuivaa shampanjaa!"

"masennukseen pitää olla joku hoito jokatapauksessa, ei ihmistö voi yksin jättää. Omalla kohdallani olen huomannut hyväksi seuraavat: hyvä seksi, läheisyys, ystävyys, shoppailu, matkustelu, hyvä ruoka, punaviini, koirat (varsinkin mopsini), mutta ihminen kaipaa parisuhdetta, ja yksinäiset ihmiset masentuvat paljon helpommin ja myös tappavat itsensä helpommin, kuin ihmiset joilla on läheiset ympärillään. Suututtaa oikein kun juttelin yhden jenkkiläisen tyypin kanssa ja sen mielestä vain "heikot ja luuserit" tekevät itsemurhan. EIVÄT TODELLAKAAN!!!!!! Esim. eihän koko maailman palvomaa Marilyn Monroetakaan ole selvitetty kunnolla, että ottiko hän tahalleen lääkkeiden yliannostuksen."

"mä suutun vaan lisää jos lenkkeilen, ja nyt vasta raivoissani olenkin kun söin ällöjä kaalikääryleitä jotka oli ylihinnoiteltuja, ja se perkeleen juokseva matto jossain kuntosalilla, kamalaa, lähden sieltä aina viinilasilliselle!"

"One of the most beautiful blond women in Finland, beauty called Julia Tukiainen, died when she was only 30 years old to her own bed in her own home, because of Diabetes nro 1. and lugn fever (dont know the right word, but its not important right now)"

"Julia pettyi syvästi miehiin, siinä yksi kuolinsyy. Kirjoitan sen kirjan, Julia oli kultainen ihminen joka tapasi kokojan kamalia ja hyväksikäyttäjämiehiä."


"Julia romahti lopullisesti sen jälkeen kun isämme sekosi. Nämä ovat vaan totuuksia. Ja se kamala kirja, se oli lopullinen niitti meidän isän mielenterveydelle, nostan heidät syytteeseen ja edelleenkin vaadin vähintään 100 000e mutta sekin on liian vähän. ei kenenkään ihmisen kuolemaa korvaa mikään raha."

"Julia oli BI niinkuin mäkin ja kysyn usein, että pitäisikö mun vaihtaa kokonaan naisiin. Mutta Julia sanoi, että ei todellakaan, koska naiset ovat yleensä älykkäämpiä ainakin tunnetasolla kuin miehet, plus osaavat olla julmempia, että ihan mielummin vaan ne miehet kiitos. Oon tänään tosi vihaisella päällä, heräsin jo aamulla siihen että mopsini oli pissannut ihan väärään paikkaan ja tosi vittuunt........olo"

"Tämä Madonna-Huora dilemma on oikein mielenkiintoinen..........kauniit blondit kelpaavat seikkailuseuraksi ja ruskeaveriköt (täsmennän ruma naama, yleensä hyvin lyhyt tukka ja mielellään vielä verkkariasu päällä ja silmälasit päässä ilman meikkiä) ovat sitten vaimo materiaalia!!!!!! VOI VITTU!!!!!! Näen tätä kokoajan kun teen keikkaa ja meen hotellien aamupaloille, miehet ovat ihan komeita ja naiset ovat jotain seinästä revittyjä haahkoja. Suomalaisen miehen ajattelutapa menee nöin: kun nainen on ruma niin ainakin niin hän ei petä ja saa pitää pidettyä itsellään. Ne kauniimmat naiset voivat sitten olla näitä ns. "salasuhteita", perk.........!!!!!!! Onneksi Julia kuoli jotta pääsi tästä pahasta maailmasta pois!"

"no suurin osa vaimoista joita olen Suomessaa nähnyt ovat rumia. Mutta tosin, esim. viimeisellä Marokon matkallani tosi monilla venäläisillä oli ihan mielettömän kauniit vaimot ja meikatut kauniissa vaatteissa, joten en halua nyt yleistää."

"saatanan paparazzit!!!!!!! tapan teidät!"

"mulla on oikeus olla paparazzeja vastaan!"

"poistakaa itse vihapuheenne mua vastaan!!!!!!!!"

"toivottavasti mulle käy samalla tavalla kuin Laura Palmerille, isäni on jo tappanut mut henkisesti."

"ja mun isä saa maksaa virheistään!!!!!! saamari!"

"SAMOIN HYMY, JULKISEN SANAN NEUVOSTO OTTAKAA YHTEYTTÄ SAATANAN MIKA LAHTOSEEN!!!!!!"

"Musta se olisi aika makeeta jos joku tappaisi mut! Ei tarttisi kuunnella jälkikäteen itsesyytöksiä itsemurhasta tai heikkoudesta, kunhan mua ei kidutettaisi, vaan ainoastaan esim. ammuttaisiin suoraan kuoliaaksi."

"En tajua, miksi Seiska ei suostu julkaisemaan monia mun juttuja jotka on ihan hyviä, mutta laitanpa nämä sitten tulevaan omaelämäkertakirjaani!"

1 comment:

  1. Woot!?!11!! Sinulla ON kyky kirjoittaa loistavasti, älä alennu Paskon tasolle.

    ReplyDelete