2.6.14

Prinsessamietteitä

Olipa kerran kaunis ja hyvä prinsessa, joka ei kaikesta hyvyydestäänkään huolimatta saanut osakseen ihmisten varauksetonta rakkautta ja ihailua, vaikka oli vieläpä omaan maan prinsessa.

"Sitten, kun olen kuollut, kaikki ilkimykset itkevät katkerasti ja katuvat sitä kuinka olivat ilkeitä minulle, oman maan prinsessalle," prinsessa mietti itsekseen.

Mutta ei prinsessa tietenkään voinut tehdä harakiriä, koska ei halunnut kuunnella jälkikäteen itsesyytöksiä heikkoudesta, niinpä hän keksi että olisi aika makeeta, jos joku tappaisi hänet.

Mutta ei niin, että häntä kidutettaisiin, vaan ainoastaan esim. ammuttaisiin suoraan kuoliaaksi.

Voi kuinka kaunis hän olisi kuollessaan!

Prinsessa päätti, että hänellä olisi kuolemansa hetkellänsä Pariisista tilattu uniikki käsintehty hääpukunsa päällänsä, se jonka koko oman maan kansa tunsi maailman suosituimmasta tositeeveeohjelmasta "Prinsessa menee naimisiinsa", uudet great lenghts maailman kalleimmat prinsessapidennykset, uudet huulibotoxit Comet maailman heinoimmalla huulipunalla punatuissa huulissa, kauniilla kasvoillansa täydet showprinsessameikit, sekä niin pitkät, paksut ja muhkeat prinsessaripsipidennyksensä, että prinsessahäidensä prinsessaripsipidennyksensä näyttäisivät niiden rinnalla Kekkosen päälaelta.

Moista prinsessaa ei maailma olisi kyennyt edes kuvittelemaankaan!

Tällaisena enkelinä hänet muistettaisiin ikuisesti!

Voi kuinka oman maan ihmiset häntä surisivat, kun he vihdoin tajuaisivat, mitä olisivat menettäneet! Voi kuinka he itkisivät ja takoisivat rintaansa ja repisivät hiuksiaan ja sirottelisivat tuhkaa päällensä! Voi kuinka he tuntisivat itsensä äliöiksi ja apiaaneiksi ja kouvolalaisiksi!

Mutta silloin olisi liian myöhäistä katua. Helvettiin isä ja äiti ja äksy-sisko ja poliisit ja tuomarit ja ravintoloiden ovimiehet ja hamraat lyhyttukkaiset yksinhuoltajaäidit lähiöistä ja kaikki muutkin joutuisivat, ikuisen kadotuksen tulikuumaan pätsiin koko loppuelämäkseen rangaistuksena siitä, miten he olivat oman maan prinsessaansa kohdelleet.

Se prinsessaa erityisesti ilahdutti, miten monia kirjoja hänen upeasta elämästään kirjoitettaisiin, miten monia televisiosarjoja ja elokuvia siitä tehtäisiin. Mutta ei mitään hamraita ja tylsiä oman maan elokuvia, vaan glamourisia hollywoodelokuvia, joissa maailman suurimmat ja kauneimmat elokuvatähdet esittäisivät prinsessaa, vaikka eivät ihan yhtä kauniita ja hyviä ja enkelimäisiä olleetkaan.

Heti kuoleman jälkeen prinsessa julistettaisiin pyhimykseksi, kuten Marilyn Monroe, Selena ja Laura Palmer, jotka olivat melkein yhtä kauniita ja hyviä ja lahjakkaita kuin prinsessa, ja hänen muistoaan juhlittaisiin kansallisella oman maan vapaapäivällä, kuten vappua, hyvällä maulla tietenkin.

Mutta ihan vielä prinsessaa ei saanut ampua. Ensin piti laihduttaa viisi kiloa, että päästäisiin ulkomaasen mittoihin ja mahduttaisiin hääpukuunsa. Ehkä kymmenen kiloa. Korkeintaan kaksikymmentä kiloa, jos vetoketjunkin halusi kiinni. Sen jälkeen piti saada joku maksamaan uudet prinsessatissit, kun ne vanhat jo haittasivat kävelyä. Sitten piti vielä saada uudet great lenghts maailman kalleimmat prinsessapidennykset. Ja oliko kellään yhtään Comet maailman hienointa huulipunaa? Sitä kului jokunen putkilo, jos piti saada kumpikin prinsessahuuli väritettyä.

Mutta maanantaina prinsessa olisi valmis alkamaan pyhimykseksi ja enkeliksi, joka istuisi Taivaan tärkeimmällä pilvellä suoraan Jumalan vieressä, heti maanantaina.

1 comment: