5.6.14

Paholaisen leima

Näin sanoo Raamattu (3Moos. 19:28) tatuoinneista: "Ei teidän pidä leikkaaman ihoanne kuolleen tähden, eli piirusteleman kirjoituksia päällenne; sillä minä olen Herra." Tässä vähän uudempi versio samasta: "Älkää viileskelkö ihoanne vainajan tähden älkääkä koristelko itseänne ihopiirroksilla. Minä olen Herra." Ja lopuksi sama vuoden 1992 suomennoksesta: "Älkää vainajaa surressanne viillelkö itseänne älkääkä tatuoiko mitään merkkejä ihoonne. Minä olen Herra."

Tunnettu tosiasia on että tatuoinnit ovat Paholaisen leima ja keino jolla Sielunvihollinen merkitsee omansa. Tatuoinnin perusteella tunnistaa oitis ken on satanisti ja Paholaista palveleva Jollaksen kodinraiskaaja.

Tunnettuja tatuoituja satanisteja ovat Adolf Hitler, Charles Manson ja kateellinen kolmas pikkusisko Herhiläinen, jonka demoniset rikokset painivat järkyttävyydessään ihan eri sarjassa kuin kahden edellä mainitun satanismin diletantin.

Erityisen satanistisen tatuoinnin on ottanut itselleen eräs lappalainen monikäsikuristaja nimeltänsä Aasio Länsman, joka meni niin pitkälle että antoi tatuoida jänkhäänsä itse Sielunvihollisen nimen ja päivän jolloin myi sielunsa pahuudelle merkkinä siitä että on ikuisesti Glamoursaatanan omaisuutta.

Ovelimmat satanistit pyrkivät hämäämään oman maan ihmisiä ja esiintymään hurskaina kristittyinä ottamalla paholaisliittonsa merkiksi nilkkaansa jonkin kristityn symbolin kuten esimerkiksi vaikkapa ristin ja sen ylle pyhän moton "Se". Joku toinen kiero satanistilurjus voi tatuoida selässään olevien enkelinsiipien väliin enskeli sisko Jullian syntymän, tuon kristinuskon ikoneista pyhmimmän, vaikka psykoosi-iskä on juuri nimenomaisesti kieltänyt tatuointien ottamisen ja lesboilun.

Tatuonnin perusteella toiset Paholaisen palvelijat osaavat tunnistaa kanssademonin ja tarjota sille viinaa baarissa, kirjoittaa siitä positiivisen jutun Iltamakasiiniin ja ennen kaikkea muuntaa sen lukemattomat ehdottomat vankeusrangaistukset yhdyskuntapalvelutuomioiksi.

Ja mikäs tuleva linnatuksu se sellainen on jolla ei tatskaa ole? Kysyn vaan.

Ja totta tosiaan, mitä ihon surukiertueviiltelyyn tulee niin Raamattu kieltää vain oman ihon viiltelyn. Aasiota ja Sika-Mikaa saa Raamatun mukaan edelleenkin ripjulliaviillellä niin paljon kuin hedelmäveitsestä lähtee.

1 comment: