16.6.14

Puutarhatonttu pohtii

Sitä minä olen paljon niin sitä homojutta miettinyt. Niin että usein öisin sitä miettinyt. Kun ei uni tule silmään niin silloin miettinyt. Sitä sellaista homojutta siellä Sootomassa ja Komoorassa paljon oli. Tämä yksi tämä Päivi minulle siitä kertoipi. Sanoipi Päivi että tykkäävät homojutet toisista homojuteista. Ja toisilleen kaikkea tekevät. Niin että öisin joskus sellaisia mietin. Nitä homojutteja.

*     *     *     *     *

Tämä yksi sen paksun tytön kaveri tämä yksi Juha, niin hänestä on kylillä sellaista juttua kiertänyt että homojute olisi hän. Oikein komea poika kyllä on, etenkin kun mekon ja peruukin päälle laittaa. Yhden hyvän ystävänsä kanssa sitten iloisesti lauleskelevat ja tanssaavat niissä mekoissa. Niin että ettei olisi homojute tämä sen Juhan ystävä? Sellaista minä vähän ajattelen. Kun tämä toinen poika niin kovasti naiseksi pukeutuva tykkää. Siitä päättelin että homojute olla voisi.

*     *     *     *     *

Sitä kun kaapuntilla käveleepi niin tulee monen moista rumaa äijää ja ukkelia vastaan niin usein mieleen tuleepi että mahtaako tuokin pälli olla niitä homojuteja jotka toisten ukkeleitten persuksia lääppii ja tykkää terhakkaa turvonnutta meisselijään jonkun karvaisen lotjakkeen peräkonttiin survota. Moni voipi niitä homojuteja olla vaikkei päältäpäin näkisi kun kieroa porukkaa ne homojutet ovat kovin. Että eivät sanoa vaikka suoraan niiltä kyselisi että ollanko sitä homojutteja vaiko ei. Joskus jopa suuttuvat ne turjakkeet kun kyselemään meneepi suoraan että tykkäävätkö sitä meisseliänsä jonkun möhömahaisen ilmarin tai jalmarin kitarisoihin tunkea.

*     *     *     *     *

Sitä vaan mietin että jos se sen Juhan ystävä on niitä homojutteja niin yrittääkö se vaikka saunassa Juhan sileitä mutta kiinteitä pakaroita pusiskella? Tai karhejan kielensä Juhan nivusiin työntää? Kun ovat ne homojutet sellaisia että heti ovat vaikka mitä yrittämässä rehellisten ihmisten kanssa. Sanovat vaikka voisitko minun selkää pestä ja sitten heti ovat kivespussukoissa kiinni ja hierovat sitä punapäistä jortikkaansa toisen värkkijä vasten niin että savu vaan nousee. Ikävää olisi jos se toinen poika Juhan homojuteen huijaisi. Kun on se menossa sen paksun tytön kanssa naimisiinkin.

*     *     *     *     *

Mutta vaikka joskus niitä homojutteja miettiipi niin ei sitä sitä mieti eikä pohdi että mitä nämä homojutet keskenänsä puuhastelevat siellä sänkykammarissa. Sitä ei kunnon rehti mies mieti että miten ne toistensa kaljavatsoja nuolevat taikka puristelevat toisensa ahtereita niin että silmät pullottaa ja makkarat sojottaa. Olisi ikävää se että kun yöllä uni ei tule niin vaan sänkyssänsä makoilee hikisenä mies ja miettiipi sitä kuinka joku körmy sitä kankeansa pää punaisena toisen karpaasin kirejään kloaakkiin runnoo.

1 comment:

  1. Olihan paksu tyttökin mukamas ruvennut lepsottamaan ja vielä naimisiinkin meinasi mennä toisen naisen kanssa, mutta ei tainnut Paulilta herua karismaa sillä tempulla.

    ReplyDelete