29.7.14

Kreitlenks Kristus

Kristikansan Vapahtaja Jeesus Kristus ilmestyi lauantaina, kuten tunnettua, kohukristityn Johanna Tukiaisen hiuksiin. Seurakuntareportterimme raportoi.

"Seitsemänpäivää-lehden apulaiskaniikki Pauli Aalto-Setälä - mistä voimme olla varmoja että tukkajeesus on aito kreitlenksvapahtaja eikä halvasta tekohiuksesta tehty kopio?"

"Hiusmessiaan autenttinen ja raamatunmukainen valokuva löytyy Seiskalivestä joten asia on tieteellisesti ja hengellisesti todistettu. Mutta jo paljaalla silmälläkin näkee että Vapahtajan sinetit ovat korkealuokkaisia ja hius kallista ja hyvälaatuista. Kristus tuskin ilmestyisi halpoihin ja sotkuisiin hiuspidennyksiin? "Herra on minun kampaajani, ei pidennystä minulta puutu." Psalmi 23:1"

Kun Kreitlenks Kristuksen autenttisuus on varmistettu Seiskasta, on tärkeää selvittää sen oikeaoppinen hoito.

"Suomen Kristillishomoeroottisen kampaajaseurakunnan primaatti Juhiz Immonen, mikä on tärkeä muistaa tukkajeesuksen hoidossa?"

"Kuivat ja vaurioituneet Jeesukset ovat karheat ja niistä puuttuu pehmeys ja kiilto. Ne sähköistyvät helposti, ovat huokoiset ja Jeesuksissa on kaksihaaraisia. Nestemäinen etanoli ja ravitseva diatsepami hoitavat ja vahvistavat Jeesuksen rakennetta, latistamatta sitä. Intensiivinen Xanor korjaa vahingoittuneita Jeesuksia ja Jeesuksen pintaa. Jeesukset saavat takaisin luonnollisen vastustuskykynsä ja Jeesukset suojataan kulumiselta, kaksihaaraisilta ja kuivuudelta."

"Entä Jeesuksen peseminen?"

"Jeesuksen pesemistä ei missään nimessä suositella koska tukkajeesus ei yhtään tykkää suihkusta eikä saunasta koska se ei osaa uida ja voi näinollen helposti hukkua. Lisäksi Jeesukselle voi herkästi mennä Linna-shampoota suuhun ja silmiin ja sokea ja pahoinvointinen messias on melko hyödytön kapistus eikä enää osaa muuttaa vettä viiniksi."

"Entä mitä messiaalle tapahtuu kun on aika värjätä kreitlenksit takaisin blondiksi tai vaihtaa pidennykset suoraan?"

"Sitä ennen harjataan karvavapahtaja talteen pidennyksille tarkoitetulla harjalla kosteista kreitlenkseistä ja säilötään se mustaan jätesäkkiin sängyn alle. Kun Jeesuksia on kertynyt täysi tusina ne voi vaihtaa Kreitlenks Jahveen."

1 comment:

  1. Se Linna-shampoo saattaa mennä nimenomaan Tuksun silmiin?

    ReplyDelete