22.8.14

Kotimaasta lyhyesti

Kaunis omaan maan nainen Johanna Tukiainen jatkaa äveriästä etelänlomailuaan ja tehodiettiään rikkaiden ulkomaassa Sollenholmassa. Kiloja on ilahduttavasti tullut lisää jo viitisen kappaletta joten tuleva  keikkayleisö saa rahoilleen entistäkin paremmin vastinetta.

Maamme johtava nykytanssiryhmä Dolts Dancers on solminut uusia merkittäviä yhteistyösopimuksia rautaisten showammattilaisten kanssa. Doltsien vahvuuteen liittyy tulevilla suursurukiertueilla kolmaskin jäsen priimapulleriina Johannan ja Savokarjalan isadoraduncanin Prinsessa Pennan seuraksi: Henna Kaalinainen, joten enää ei keikoilla tahi Doltsien maanantaina avattavassa nettikaupassa ole häpykarvasta pulaa.

Kuluvan viikon lauantaina kaunis Johanna Tukiainen laulaa, kertoo lopun ajoista ja esittelee puutarhaansa TV Seitsemänpäivän livenä televisioimassa yhteiskristilliseroottisessa hartaustilaisuudessa. "Tuksun keikkojen juoksuhaudoissa ei ole ateisteja", sanoo vanha sananlasku.

Rikosuutisia. Tukiaisen perheen kriminaali ja musta lammas Äksy-Herhiläinen on saanut tilapäisen armahduksen ja hyväksytty takaisin perhepiiriin. Armahdus voidaan koirankavaltaja-Äksyltä perua heti kun aihetta vastaanväittämisen ja glamourinkiistämisen muodossa esiintyy. Myös perheen muut superkonnat, laittomien haastattelujen erikoismies Taikamake ja pahin rahanpimittäjä Mamma-Muratti ovat perheen pään tehovalvonnan ja nyrkin alla.

Kadonneita: Kreitlenks-Kristus alias Tukkajeesus alias Muovimoppimessias. Nähty viimeeksi kauniin Johanna Tukiaisen arielmerenneitokampauksessa. Poliisi epäilee joko kodinraiskaajasatanistien masinoimaa kidnappausta tai sitten karmea hedvekillinen kokemus sai tukkajeesuksen vaan karkaamaan ja ryhtymään ateistiksi.


1 comment:

  1. Joku hamraa siivooja-näätä (taisi olla ateisti) torppasi Tuksun paluun kotitanhuville, kun ei herättänyt yökerhossa uupunutta matkalaista saavuttaessa Helsinkiin. Niinpä TV7-keikkakin jäi puhelimitse annettuun todistukseen jostain Tannilan ja Metroskoin väliltä.

    ReplyDelete