2.9.14

Se tavallinen tarina

Olipa kerran muuan erityisen kaunis oman maan nainen joka hyvää hyvyyttään kutsui joukon täysin tuntemattomia henkilöitä kotiinsa nauttimaan kiinalaista kalapataa ja virvokkeita. Ei siksi ettei hänellä olisi ystäviä, ei - niitä hänellä oli satoja ja jälleen satoja, ei siksi että kaikki puolitututkin välttelivät oman maan naisen salmonellasössöjä kuin aerto hammaslääkärin poraa, vaan siksi että hänellä oli jalo sielu ja sydän - kuten kliseen mukaan useimmilla hänen ammattiryhmänsä edustajilla on - puhdasta kultaa.

Jo ennen herkkuaterian tarjoilua miesvieraat väsähtivät virvokkeista ja muusta ammatillisesta oheistoiminnasta ja päättivät unijullena levähtää hetken, oman maan naisen ja naisvieraan päättäessä poiketa viereiseen tunnelmalliseen kestikievariin nauttimaan lasillisen pari absolutismia.

Ilmeisesti tässä vaiheessa liiasta absolutismista riehaantunut naisvieras ivasi oman maan naisen ikää, ulkonäköä ja kiinalaista kalapataa (mikä on tosi epäreilua sillä kukaan ei tälläkään kertaa kuollut ruokamyrkytykseen).

Kotiin palatessaan oman maan nainen huomasi miesvieraiden kadonneen. Muuassaan olivat väsyvieraat vieneet oman maan naisen uusimmat kertakäyttökoirat Benzon ja sen toisen joka painaa vain 85O grammaa kun se ruokkiminen tuppaa joskus unohtumaan emännältä, mutta hyväähän se laihduttaminen tekee niin emännälle kuin läskikoirallekin jotta päästään niihin Miamisen mittoihin. Hädissään oman maan nainen soitti hätäkeskukseen. Mutta mikä shokkimainen yllätys häntä siellä odottikaan! Häken päässä käskettiin vain tekemään rikosilmoitus sen sijaan että oltaisiin heti palautettu varastetut koirat oman maan naiselle!

Ja mitä teki poliisi?

Lähtikö vorojen perään? Ei. Sulkiko rajat ja laittoi koko oman maan hälytystilaan? Ei. Pidättikö kaikki tunnetut koiravarkaat ja muut kleptomaanikot Äksystä Olga Laukkuun ja vei ne saunan taakse? Ei. Hakkasiko edes aerton? Ei, ei edes sitä.

Poliisi tuli valot vilkkuen ja sireenit soiden hakemaan talteen oman maan naisen kuin hän olisi tavallinen rikollinen (esimerkiksi pahoinpitelystä tuomittu tai rattijuoppoudesta tuomittu tai kotirauhan häiritsemisestä tuomittu) tai poliisin vanha tuttu (jolla olisi alla ehdoton linnatuomio useammastakin konnuudesta ja enemmän lisäsyytteitä tulossa käräjille kuin enskeli Jullialla oli rentoutumislomia) ja veivät hänet mukanaan Pelle Harmannin sairaalaan jossa hänet iskettiin pakkopaitaan ja pumpattiin täyteen rauhoittavia. Eikä kukaan sairaalan henkilökunnasta vieläkään palauttanut hänelle koiria.

Käsi sydämelle nyt, kellepä ei olisi käynyt näin? Etenkin kun on raskas absolutismiputki päällä ja YKP niskassa?

Vain luoja tietää miten traagillisesti tämäkin inhimillinen tragedia olisi päättynyt ellei Tukkajeesus alias Kreitlenks Kristus alias Naamioitu Muovimoppikostaja olisi tässä vaiheessa herännyt, vetänyt mustan kommandopipon päähän ja singahtanut moppininjana opettamaan koiravoroille kristilliserotiikan alkeita a la kunfujulle.

Tapauksesta viisastuneena oman maan nainen päättikin viisaasti ettei enää ikinä kutsu tuntemattomia häiskiä kotiinsa olemaan syömättä kiinalaista kalapataa ja jätä niitä sammuneena sinne varastelemaan koiria samalla kun hän itse lähtee lähiräkälään ryyppäämään ja joutuu natsipoliisin kyydissä sairaalaan jonne kukaan ei tuo takaisin niitä piskejä niin että hän joutuu aamulla karkaamaan letkuista ja lepositeistä että pääsisi illaksi halpaan kotkalaiseen itähorojen suosimaan keppanaräkälään esittelemään häntä hysteerisesti palvoille fanimassoillensa onnia ja toivoa.

Mutta kuten sanottua, kellepä meistä näin ei olisi joskus käynyt?

1 comment:

  1. Pohjoismainen hyvinvointivaltio on hieno systeemi. Vastineeksi verojen maksusta voi käyttää tällaisia palveluita joiden omakustannushinta lienee euroissa nelinumeroinen, ja käyttäjälle tulee vain pikku lasku.

    Jos maksaa veroja. Jos maksaa edes tätä pikku laskua. Ei näätien huvikaan ole ilmaista.

    ReplyDelete