16.9.14

Kova laki

- No niin, Ryhmy, tervetuloa nyt sitten Pasila Vicen JOHKRIn (JollassalolaistenOmanmaannaistenHelloKittyRIkollisuus) Albertinkadun yksikköön.

- Kiitos, herra Komissaarius.

- Oliko kysyttävää?

- Että mites se Tuksu? Vähän pelottaa.

- Ei Tuksua tarvitse pelätä, yleensä se pinkoo lujaa toiseen suuntaan kun poliisit tulee. Yllättävän nopea startti ja spurtti sillä on niin paksuksi ihmiseksi, mutta kymmenen metriä kun antaa juosta niin johan makaa kadulla läähättämässä. Vekkulisti sitten väittää nimekseen Nieminen.

- Lyökö se?

- No läpeensä lempeä olento on, ei osaa edes puristaa kättä nyrkkiin. Korkeintaan perheenjäseniä hakkaa ja vähän ehkä repii pidennykset päästä.

- Mutta jos se tulee päälle ja puree ja lyö niin saako käyttää itsepuolustustarkoitukseen sähköshokkilaitetta?

- Jumaulauta saatana, konstaapeli! Sähköshokkilaitteet on laittomia! Oletteko te joku natsi! Tajuatteko te hedvekki soikoon että Euroopan ihmisoikeustuomioistuin hönkii jo niskaan!

- Anteeksi, herra Komissaarius.

- Ja muistatte sitten kun lyötte sitä rautoihin että ootte varovaisia sen Tukkajeesuksen alias Kreitlenks Kristuksen kanssa ettekä vedä sitä pataan vaikka jätkä miten soittelis suutaan ja jakelis paikkoja hrvlettiin. Sen iskä Joeblasco-Jahve on äkänen äijä eikä yhtään tykkää kun muovimoppiesikoispoikaa koulutetaan.

- Selvä, herra Komissaarius.

- Ei oo kiva kun salamat iskee persuuksiin ja taivaalta sataa heinäsirkkoja ja sammakoita. Ainiin, vielä siitä piti muistuttaa että TV7 kuvaa Tuksusta realitysarjaa "Tuksu ja Tukkajeesus Extreme Duudsoneina" ja sieltä esittivät sellaisen toiveen että jos aina kun Tuksua pidätetään niin vois laulaa jotain mukavia virsiä. Ensin "Jumala ompi linnamme" ja sen jälkeen "Suvivirsi" ja tilaisuuden päätteeksi "Hoosianna, Daavidin poika" nyt kun joulukin lähestyy. Harjoittelette niitä Romppaisen kanssa partioautossa niin ettette nolaa koko poliisilaitosta telkkarissa.

2 comments:

  1. Onhan Tuksulla oma Hello Kitty koristeltu selli?

    ReplyDelete
  2. Entä onko Pasila Vicellä kohteen käärimiseen matto ihan viran puolesta?

    ReplyDelete