12.9.14

Haluatko lukea lisää?

Guruni Jari Kupiainen on iskenyt kultasuoneen. Hänen yli-inhimillisen terävät aivonsa keksivät voittavan strategian joka totuuden nimessä ei ole mitään muuta kuin lupa painaa rahaa.

Kupsu mietti ja mietti, pohti ja pohti, tuumi ja tuumi, aivojen raksuttaessa ylipaineella, rataston lyödessä kipinöitä ja lieskoja, että mitä ihmiset tarvitsevat. Että mitä ihmiset oikeasti tarvitsevat? Mitä?

Mitä ihmiskunta on oikeasti vailla?

Nobelistin aivot ylikuumenivat kiehumispisteeseen ja vähän sen ylikin kunnes hän vihdoin tuli siihen lopputulokseen että se mitä ihmiset kaipaavat on lisää tuksu-uutisia netissä. Eikä vain niitä.

Ennen kaikkea ihmiset kaipaavat saada maksaa tuksu-uutisistaan.

Haluatko lukea lisää?

Laupea Lahna kertoo haastattelussa Tuksusta. Avoimesti hän paljastaa muiden muassa että oliko Tuksu naimisissa aerton kanssa vai ei!

Lisäksi Lahna paljastaa luottamuksellisesti kuka tunnettu kristikansan vapahtaja ilmestyi Tuksun muovitukkaan vai ei.

Haluatko lukea lisää?

Se käy helposti. Lähetä kännykälläsi tekstiviesti näin: Kirjoita viestikenttään alla olevassa ureankeltaisessa laatikossa oleva numerosarja (LAxxxx). Lähetä tekstiviesti inboksiini lahnallerahaa@lahnadancers.com. Viestin hinta 50 euroa (€50). Viestin lähettämisen jälkeen voit avata koko blogipostauksen klikkaamalla alla olevasta laatikosta. (Laatikossa lukee tuolloin: Maksun tila on maksettu, Klikkaa tästä lähettääksesi lisää rahaa Lahnalle.)

Jutussa Lahna myös paljastaa yksityiskohtaisia asioita Tuksun elämästä. Artikkelissa kerrotaan muun muassa asuiko Tuksu Miamissa vai ei ja seurusteliko hän ex-juutalaisen Udin kanssa vai ei ja onko enkeli sisar Jullia kuollut vai ei.

Haluatko lukea lisää?

Lahnan shokkipaljastukset Tuksusta jatkuvat! Maksa ja lue!

Lähetä 100 euroa (€100) ruskeassa kirjekuoressa suoraan Lahnan inboksiini lahnallelisäärahaa@lahnadancers.com jos haluat lukea lisää Miamisesta ja kuulla kuinka Lahna paljastaa että Tuksu paljastaa oliko aertolla hampaat vai ei ja oliko ex-juutalaisella esinahkaa vai ei!

Haluatko lukea lisää?

Lähetä 250 euroa (€250) Lahnan sveitsiläiselle tilille niin Lahna paljastaa että Tuksu paljastaa tissit vai ei!

Nämä ja paljon muuta vain "Lahnalla on asiaa"-blogissa!

2 comments:

  1. Mie vuan halluisin tietee, mitä maksais, ku mie en tiiä, käyttäkö lamour täht ehkäsyy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei sen tarvi. Kuka siihen koskisi?

      Delete