25.1.16

Åilluminatinaa

LEVYKAUPASSA.

AASIAKAS: Päivää.

MYYJÄ: Hyvää päivää.

AASIAKAS: Ostaisin musiikkiäänilevyn.

MYYJÄ: No sehän sopii.

AASIAKAS: Onko teillä laulubiisiäänilevyjä?

MYYJÄ: Toki. Useitakin. Tässä olisi esimerkiksi Madonnan uusi laulubiisiäänilevy. Hyvin suosittu varsinkin rytmimusiikkia suosivan popparinuorison keskuudessa. Tässä taasen olisi Rihannan laulubiisiäänilevy jonka laulubiisit kuulemani mukaan soveltuvat erityisesti riehakkaampienkin illanistujaisten paritanssihetkiin.

AASIAKAS: Vai niin. Olisiko teillä mitään muuta?

MYYJÄ: Ilman muuta. Tämä Michael Jacksonin yksinlaulubiisiäänilevy on saavuttanut suurta suosiota ympäri maailman aina Kouvolasta Loviisaan ja jopa Ivaloon asti. Laulaja on tummaihoinen mutta siitä ei kannata pelästyä sillä hän on kuollut. Laajasta valikoimastamme löytyy myös tämä Hurts-nimisen jäähallin yhtyelaulubiisiäänilevy joka mitä parahultaisimmin soveltuu etenkin heille jotka painiskelevat itsetuhoisissa aatoksissa. Ehkäpä juuri se olisi herralle sopiva levy?

AASIAKAS: Olisiko teillä mitään vähemmän illuminaattipitoista musiikkia?

MYYJÄ: Tässä Kari Peitsamon soololaulubiisiäänilevyssä illiminaattiopitoisuus on hyvin vähäinen etten sanoisi häviävän pieni.

AASIAKAS: Dollarin setelissä lukee: "IN TRUST WE GOD". Sen vieressä on kolmio, jonka sisällä on silmä. Tämä kolmio on osa illuminaatiota. Se kuuluu paholaisen palvontaan. Monet maailmantähdet kuuluvat siihen kuten esim. Rihanna, Beyonce Knowles, Z Jay, Madonna, Lady Gaga jne.

MYYJÄ: Kyllä, valikoimastamme löytyy toki myös Z Jay ja jne.

AASIAKAS: Tästä tekee pelottavan se, etta heillä on suuri valta ja he vaikuttavat musiikillaan ympäri maailmaa, mutta ei ainoastaan se. Osa heistä näyttää kolmin merkkejä keikoillaan.

MYYJÄ: Aivan.

AASIAKAS: Musavideoilla on järjettomiä katsojalukuja, yli 500 miljoonasta ylöspäin. Kaikki kuuluu saatananpalvontaan. On ihmeellistä, miten suurin osa ihmisistä ei edelleenkaan tiedä näitä asioita. Se tiedetään, etta suurimmat rahanvallat omistaa juutalaiset ympäri maailmaa ja varsinkin Jenkeissä. Silmä kuvaa kaiken katsovaa silmää joka hallitsee maailmaa, kolmio on vain pahuuden merkki, sen voi tarkemmin googlettaa.

MYYJÄ: Googletan.

AASIAKAS Miksi juuri tähän Illuminaattiin kuuluvilla maailmantähdillä on niin paljon katsojia ja kävijöitä, voi vain kysyä.

MYYJÄ: Kysyn.

AASIAKAS: Maailman suurimmat tähdet himoitsevat enemmän valtaa, siksi he liittyvät tietoisesti tai tiedostamattaan Illuminaattiin. Paholaisen yksi parhaimpia juonia on sanoa ihmisille, ettei häntä kertakaikkiaan ole olemassa. Okkultistisia oppeja ovat New Agen rinnalla vaikka kuinka monta muutakin lähtien jälleensyntymisestä asti. Ihminen EI voi sanoa olevansa uudestisyntynyt kristitty, jos hän uskoo jälleensyntymiseen. Koko maailma on täynnä merkkejä siitä, että maailmanloppu on alkanut. Kukaan ei voi sanoa sitä, milloin kaikki räjähtää täysin käsiin. Ilmestyskirjan mukaan pitäisi tulla seitsemän vuoden kärsimysten aika, josta kolme ensimmäistä ovat lievempiä ja loput ovat pahimpia. Kolmas antikristus on jo tällä hetkellä maanpäällä, siitä tietää mm. maailman yksi kuuluisimpia laulajia, Madonna. Kyseinen paholainen tulee politiikasta ja tiedän hänen nimensä, mutta en saa sanoa sitä tässä vaiheessa. Illuminaatiosta en myöskään halua puhua enempää, kyseessä on ns. The New Life Order, josta tietävät valveutuneet kristityt.

MYYJÄ: Herra siis tahtoo musiikkia joka ei menesty ja laulubiisiäänilevyn jota kukaan ei osta ja jota kukaan ei kuuntele?

AASIAKAS: Ja mielellään kristillisellä arvopohjalla varustettuna ilman kolmin merkkejä, mikäli suinkaan mahdollista.

MYYJÄ: Siinä tapauksessa minulla on herralle juuri oikea yksinlaulubiisäänilevy.

AASIAKAS: Loistavaa!

MYYJÄ: Tässä levykauppamme ainoa taatusti illuminaattivapaa laulubiisiäänilevy, mikäli tähteyttä, lahjakkuutta, menestystä ja myyntilukuja käytetään kriteereinä siitä kuka kuuluu illuminaattioon ja kuka ei - herra tekee hyvin.

AASIAKAS: Johanna Tukiainensen "Lööppijulkkis" . . . hmm . . .

MYYJÄ: Ei maksa mitään. Ja tässä herralle vielä kymppi jos viette sen laulubiisiäänilevyn hedvekkiin täältä.

AASIAKAS: Jospa minä kuitenkin otan sen Madonnan.

2 comments:

  1. Nyt rupesi ahistamaan - kun en tiedä missä se Hedvek on, niin mikäli en ole matkaillessa tarkkana ja tutki karttaa huolellisesti, saatan joutua tuon äänitteen kanssa samalle paikkakunnalle.

    ReplyDelete
  2. Mielestäni The Myyjää olisi pitänyt valistaa myös Disney:n osallisuudesta illuminatseihin. Mutta muu tiedotus oli kyllä kohdallaan ja tarpeen. Totta kai oli, onhan aasiakas aina oikeassa.
    T. Strippis

    ReplyDelete