28.1.16

Ohmysatan

JUONTAJA: Tänään meillä FäshönTV:ssä on vieraana uuden couture-mallliston suunnitellut muotiguru Belsebub eli Lucifer eli Paholainen eli Piru eli Perkele eli Hänen Demoninen Korkeutensa Pimeyden Ruhtinas Saatana.

VIHTAHOUSU: Moi vaan kaikki.

JUONTAJA: Iltaa ja tervetuloa. Kerrohan, Lucifer, vähän uudesta mallistostasi.

VIHTAHOUSU: Juu. Tein tämmösiä teepaitoja. Näissä on tämmöne kissankuva tässä. Kissalla on tällee tässä tämmöne kruunu päässä ja sit toinen silmä tällee niinku tähti ja toinen silmä sit niinku tällee auki. Ja sit sillon tällee tämmöne hipsteri pukinparta tällee.

JUONTAJA: Kissa näkyy olevan.

VIHTAHOUSU: Näitä on eri väreissä.Tässon kiva keltanen. Tässon veikeä vihree. Tässon leikkisä lime. Tässon pirtee pinkki.

JUONTAJA: Voitko, Lucifer, vähän kertoa muotimallistosi taustoista?

VIHTAHOUSU: Juu. Katos ku mun duuni on saada kaikki ihmiset jujutettua ns. "alakertaan" elikkäs Hedvekin ikuisiin lieskoihin jossa poru ja hampaiden kiristys ei ikinä lopu ja ihmisen kuolematonta sielua piinataan iankaikkisesti aina ikuisuuden loppuun saakka pikkupirujen tökkiessä populaa hiilihangolla ahteriin niin mietittiin jätkien elikkäs muiden demonien kaa että otettais proggikseen vähän tällee keveempää tatsia että ihmisten olis helpompi lähestyy meitä ja meidän niitä eikä koko tän tsydeemin tarttis sillee olla sellasta väkinäistä synkistelyy ja irvistelyy vaan että jengi alkais kelaa että jumankekka se "alakertahan" voiski olla aika magee paikka.

JUONTAJA: Pahuus lyö hyvyyden voimat ja kukistaa Jumalan enkeliarmeijat Harmageddonin lopullisessa taistelussa lasten värikkäiden kissapaitojen takia?

VIHTAHOUSU: Juu. Kissat on kivoi. Eiks oo velmu ilme?

JUONTAJA: Miten tämä käytännössä toteutuu?

VIHTAHOUSU: No kato tyypit ostaa näitä mein teepaitoja ja sit ne pitää niitä. Ja sit toiset tyypit näkee näitä mageita teepaitoja ekojen tyyppien päällä ja ne meinaa että onpa subermagee teepaita ja sit nekin menee ostaa itelleen sellasen.

JUONTAJA: Ja millä tavalla, näin tarkkaan ottaen, se edistää ihmisten sielujen joutumista ikuiseen kadotukseen, Pahan voittoa Jumalasta ja Saatanan diabolista ylivaltaa ja Universumin herruutta?

VIHTAHOUSU: No kato aateltii että lähettäis tällee ilon kautta ettei ois aina niin ryppyotsaista. Vastakkainasettelun aika on ohi. Monitoiminainen fanittaa mein paitoja kanssa.

JUONTAJA: Ootteko te nyt yhtään miettiny tätä koko hommaa loppuun asti?

VIHTAHOUSU: No me on kyllä ajateltu laajentaa sillee mallistoo niinku tällee avaimenperillä ja hampaidenvalkasulapuilla.

JUONTAJA: Ja kissa-avaimenperillä Pahuus kukistaa Hyvyyden, Pimeys lyö Valon, Sielunvihollinen murskaa kosmisessa kaksintaistelussa Luojan?

VIHTAHOUSU: Me ehkä avataan nettikauppa kanssa.

JUONTAJA: Mene pois. Oot nolo.

VIHTAHOUSU: Mutku Tuksuki teki meille promovideon!

JUONTAJA: Ja ensi viikolla FäshönTV:ssä vieraana Ahura Mazda joka kertoo meille uudesta yybermakeesta villasukkamallistostaan. Näkemiin.

3 comments:

  1. *REPS*
    Mainiota, taas kerran. Kiitos nauruista :)
    T. Strippis

    ReplyDelete
  2. Vuosi on eletty ilman Laupiksen päivityksiä - tule takaisin!

    ReplyDelete
  3. Jo 2 vuotta ilman päivityksiä - ei kai se raskas rikostutkinta näin kauaa voi kestää?

    ReplyDelete