14.6.11

Puutarhatonttu pohtii

Jos on Varkaudessa mökki niin pitääkö poliisille ilmoittaa se? Ei poliisiasemalla suostu kertomaan poliisit. Paljonko saa omistajalta löytöpalkkiota?

Minun tyttö hankki koiran. Koko ajan tuhisee se. Se minua vähän pelottaa kun sillä on liika nahkaa. Mihin se kaiken sen nahan tarvitsee? Minen kyllä luota kehenkään joka liikaa nahkaa päälleen haalii ja vielä tuhisee.

Se on se yks pillittävä lapinäijä kuulemma taas Jollaksessa näkynyt. Onko kellään puutarharuiskua lainata? Ne ei lapinäijät tykkää vedestä niin että jos niitä ruiskulla ruiskii niin eivät takaisin tule. Järveenkin voisi yrittää heittää sen jos kiinni saisi. Mutta vaikea on saada kiinni kun aina katoilee se.

Aina olen halunnut minä nokikolari olla. Ihmiset kunnioittaisivat. Ei tarvitsisi naamaa pestä ikinä. Kauniimpi on ihminen nokisena. Savupiipussa on ihmisen hyvä olla.

Se on se paksu tyttö mennyt kuulemma kihloihin yhden taksikuskin kanssa. Hyvä on perheessä taksikuski olla jos vaikka sellainen tilanne tulee että autolla pitää päästä. Vaikka vakioveikkauskuponkia viemään tai jalkarättejä vaihtamaan. Ja saa nakuna taksissa ajella lyhyemmänkin matkan jos on sulho ratissa.

Ei taida makkarapuu vielä juhannukseksi kukkia.

Siellä Lapissa sen paksun tytön häissä oli yksi joku arkkiatri vai arkkiveisu mikä se oli. Sanoi että taloja piirtää. Hölmö on ukko kun ei kameroista ole kuullut.

No comments:

Post a Comment