13.6.11

Vuoden marttyyri

Vuoden ”Äiti Teresa”-palkinto on jälleen jaettu. Tänä vuonna palkinnon voitti, kolmantena vuonna peräkkäin, glamourlaulaja ja kohutanssija Johanna Tukiainen.

Kuten tunnettua, ”Äiti Teresa”-palkinto jaetaan uhrautuvalle marttyyrinaiselle joka ei hakkaa, puukota tai pure miestään vaikka mies olisi sen ansainnutkin.

Raati perusteli palkintoa seuraavin sanoin: ”Emme voi kuin hämmästellä neiti Tukiaisen pyhimysmäistä kärsivällisyyttä ja enkelin pitkää pinnaa. Siis se Artsi on rahaton luuseri joka on vielä jostain Alaskasta ja onko sillä edes yhtään arjalaista blondigeeniä häh? Neiti Tukiainen on kuiteski tottunut ihan ulkomaisiin miljonääreihin ja ne on ollu ihan eri tasoa kuin joku kastemato-Arto joka ei oo yhtään glamour siis oikeesti. Juliakaan ei tykkää siitä. Silti Neiti Tukiainen on ymmärtänyt, rakastanut ja pitänyt ruutanaa hyvänä ja antanut sille koiranruokaa ja jopa upean Dolts-takin eikä vetänyt sälliä kunnolla pataan minkä se hei ihan oikeesti ois ansainnut. Neiti Tukiaisen rinnalla Mahatma Gandhikin vaikuttaa Viiltäjä-Jackilta. Tiedoksi vaan.”

Hulppea palkintoseremonia järjestettiin eksoottisen Vantaan kansainväliset glamourmitat täyttävän Flamingo-hotellin käytävällä sunnuntaina aamuyöstä. Poliisi valvoi tilaisuutta.

Liikuttunut voittaja antoi lehdistölle seuraavan lausunnon: ”Muistakaa tapaus Rihanna laulaja Jenkeissä!!! Siel otettiin tosi vakavasti miehen piekseminen!”

Ansaitun voittonsa kunniaksi suuren maailman elkeet oppinut viehättävän solakka neiti Tukiainen hyppäsi alastomana taksiin ja taksista ulos. Harvoin on harmaassa maassamme nähty mitään niin sulokasta, hyvällä maulla totta kai.

Neiti Tukiaisen edelleen virallisen aviomiehen Arto Länsmanin tilaisuudessa saamien vammojen määrästä tai laadusta ei ole tarkkaa tietoa.

No comments:

Post a Comment