26.10.11

Johanna Tukiaisen kohuvideo!

Nettiä kiertää paraikaa shokeeraava video maamme kauneimman naisen Johanna Tukiaisen ja hänen prinssipuolisonsa Arto Tukiaisen järkyttävästä välienselvittelystä. Videon ääniraita on huono joten ohessa dialogin litterointi.


IHANA JOHANNA: Voisitko, Aerto hyvä, poistua asunnostamme, sillä olet selvästi päihtyneessä tilassa ja käyttäydyt kovin häiritsevästi.

SIKA-ARTO: Ööööööööööö pherkhelhe jhumhalhautha ööööööööö pherkhelhe!

IJ: Voih! Kuinka brutaaliksi ja karkeaksi muututkaan kun viinan tippakaan kostuttaa alempirotuisia lappalaisia huuliasi!

S-A: Hakhaan khaikkhi saathanha ööööööööö!

IJ: Voi Aerto, Sinä villi ja primitiivinen jänkhän jäkäläin kasvatti, ole hyvä ja hillitse äänenpainojasi. Tämä on kristittyjen talo jossa vallitsee lempeys ja sydämmellisyys. Rukoilen Sinua, ystävä kallis, Sinä joka et ole Helsingissä syntynyt mutta jolla on ollut suunnaton onni ja sanoinkuvaamaton autuus päästä Helsingissä syntyneen maailmanluokan kaunottaren ja Playboy-mallin kanssa ilmaiseksi naimisiin, Sinä edelleen virallinen aviomieheni, alas and alack, ole hyvä ja poistu ellet osaa käyttäytyä kuten sivistyneet ihmiset maailman äveriäimmässä Helsingin kaupunginosassa eli rikkaiden Jollaksessa kättäytyvät.

S-A: Khirhvheen haenh pherkhele! Thalonh lhyonh saphalheikshi jhah khaikhen khiljhunh saunhahnh lhautheidhenh altha jhuonh!

IJ: Aerto hyvä, Sinä kitukasvuinen tunturipingviinien jälkeläinen, ymmärrä toki että väkivalta ei koskaan ole ratkaisu mihinkään!

S-A: Saathanha pherkhelhe jhumhalhautha! Hakhaanh khaikhkhi nhaaphurhithkihin jhah jhosh rhaphujha onh jaljhellhah hakhaanh nhekhinh jhah nhiithen pherhasuohleth!

IJ: Ja Aerto, Sinä matalan kodan onneton neljänhuonontuulenbastardi, pyydän Sinua huomioimaan että esiinnyt Äitini ja Synnyttäjäni edessä varsin rivohkosti vailla pitkiä kalsonkejasi ja heilutellen siten Emäni edessä sekä Angelin laihoja hamsterinkankkujasi että monessa liemessä marinoitua kolttasaamelaista porowurstiasi. Se ei ole lainkaan soveliasta. Kaiken lisäksi ovat luihut seidankasvosikin aivan säädyttömästi verillä. Pyydän ja anon ja rukoilen Sinun kunnioittavan ja arvostavan kristikuntaan lukeutuvaa Anoppiasi kuten Sinun kuuluukin ja kuten Minä esikuvallisena tyttärenä ja seurakuntani ylpeytenä Synnyttäjääni kunnioitan ja arvostan.

S-A: Hakhaanh khaikhih! Shyonh Nhassunh rhuuath!

IJ: Ei, Aerto, ei. Sivistynyt ihminen ei lyö eikä hakkaa toisia, ei puukota hedelmäveitsellä eikä saksilla, ei hakkaa päätä betonirappusiin, ei pure kasvoihin tai kieleen, ei revi toisen kasvoja verille, ei hakkaa tuopilla päähän.

S-A: Eikho? Edhesh pikkhuisenh?

IJ: Ei, Aerto. Sen kun opit, Sinä bärsärkkiväkivallan harvahampainen apostoli, niin ehkä joskus Sinäkin saat yöpyä kalustetuissa huoneissa.

4 comments:

  1. Haha :D Näin se tuksu videon varmaan näkeekin, hyvä että Lahna toi julki kaikille muillekin oikeat tapahtumat.
    Minä kateellisena kun en näe tuota noin... :/

    Kiitos!

    T. H.I.

    ReplyDelete
  2. kiitos taas kerran upeasta kirjoituksesta

    ReplyDelete
  3. JOhannan pyhimykseksi julistamista odotellen ja hauskasta tekstistä kiittäen

    Hahis

    ReplyDelete
  4. Hyvin hokailtu, tyckäsin.

    ReplyDelete