19.10.11

Puutarhatonttu pohtii

Huolissani minä siitä minun tytöstä olin kun se niin kovin väsähti. Töitä piti sen tehdä mutta ei jaksanut tyttöparka kun iski väsy heti kun piti alkaa kun ei tottunut ole tyttö siihen työntekoon lainkaan. Tyttö nyt lepäilee jotta lomailla jaksaisi. Kun on lomailu hällä sen verta raskasta aina. Mutta sitä minä vaan että milläpä tyttö sen ajan syö? Kuka näkkärit ja silakat sille kustantaa? Niinpä minä tytön Veikko Hurtsin hartaaseen tilaisuuteen vein. Hienon hallin Hurtsille olivat Helsinkiin rakentaneet ja sen upeilla sinivalkoisilla ja isänmaallisia aateliskilvillä koristelleet. Se vissiin se lyhenne mikä siellä joka paikassa oli  präntätty tarkoittaapi "Hurtsi Iumalan Fantastinen Kaveri". Nassu kertoi.

Se paksu tyttö kuuli myös että Veikko Hurtsi köyhille ja laiskoille ruokaa lahjoitttaa niin sekin meidän mukaan Veikkoa kuuntelemaan änkesi. Kun sillä aina se kova nälkä on. Kalliiksi tulee paksu tyttö syöttää. Vaikka minusta se on jo niin paksu että hyvin talven yli syömättä kestää. Voipi olla että sillä vatsakummulla pitkälle ensi syksyyn pärjää. Jää sitten muillekin sitä ruokaa eikä paksu tyttö kaikkien pottuja ja silavia ahmi.

Siellä sitten alkoi Hurtsi saarnata mutta vaikea oli kuulla kun lavalle oli mennyt sellainen kovaääninen kospelryhmä rymyämään. No siellä nämä pitkätukkajolpit esittivät mökäänsä niin että pää hajoaa ja samaan aikaan vähäpukeiset irstaat naiset alkoivat esitellä maidonvalkeita syntisiä ruhojaan kuin Baabylonin portot ja olipa siellä lavalla ilmiselviä peppulipoikiakin jotka riettain silmin toisiaan katselivat kuin kiimaiset metsän pedot maailmanlopun juoksuaikaan. Minä jo poliisille soittamaan mutta Nassu siihen että se on raamatullinen kuvaelma Soodomin ja Komorran synneistä. Ja kyllä oli iljettävää katsoa kun puolialastomat naiset toisiaan vasten säädyttömästi painautuivat ja toisiaan pusivat ja toistensa tisuleita lypsivät kuin navetassa konsaan. Kyllä on irstasta menoa Soodomissa ollut aikoinaan. Ja hyvä että ihmisille näyttävät kuinka irstaaksi siellä meni että tietävät kanaljat ja epatot ja pyöreitä ruhojaan maksusta esittelevät maalatut naisetkin täälläkin varoa.

Jeesus ei yhtään tykkää jos tytöt toisia tyttöjä vasten pulleita silikoonirintojaan hinkkaavat. Siitä Jeesus kovasti suuttuu ja alkaa sadella salamoita taivaasta ja heinäsirkat syövät viljasadot ja meret muuttuvat vereksi ja Ilmestyskirjan julmat ratsumiehet pääsevät vapaina tuhojaan tekemään ja alkavat VR:än junatkin myöhästellä.

Minä siinä sitten kesken saarnan nukahdin kun kuuma oli istua sarkatakissa ja huopatossuissa. Onneksi evääksi otin kossupulloon piimää ja voipaperiin lauantaimakkaravoileivät ja Nassulle juustoa. Nassu siinä sitten minut herätti kun saarnat oli loppu ja kospelikomeljanttarit heitetty ulos. Mutta ei se Veikko Hurtsi mitään ruokaa nälkäisille jakanut. Se paksu tyttö oli kovasti pahoillaan kun nälkä jo oli sille ehtinyt taas tulla. Se on pelottava se paksu tyttö kun se on nälkäinen.

Sitä minä vaan en ymmärrä että mikä siihen Veikko Hurtsiin on mennyt? Mitä minun tyttö nyt syö? Vastaa Veikko Hurtsi!

Sen paksun tytön kyllä laihtua sietääkin.

4 comments:

  1. Aika hyvin napattua tarinaa eri kommenteista ja eri keskustelupalstoilta.
    Valitettavasti mun FB-sivut on kaadettu kateellisten näätien toimesta jo vähintään 17 kertaa ja Artsikaan ei anna enää tunnareita.
    Onneksi ikihölmö pikkusisko on tosi luotettava ja uskollinen kuin Musti.
    Se on takuuvarmasti aina keikoilla ja vetää mahtavan shown.
    tv
    Johanna

    ReplyDelete
  2. Olipa mukavata lukea lahnan juttuja pitkästä aikaa!

    ReplyDelete
  3. Loistava sikermä ajankohtaisia aiheita. Kiitos!

    ReplyDelete