30.9.11

Titaanien taisto

Usein vietän unettomat yöni miettimällä että mitä jos Vesa Keskinen ja Frederik flaidais? Kumpi voittais?

Frederik on tunnetusti kungfun mestari mutta täyttää kohta 83. Vesa Keskinen taas on, no . . .  ainakin nuorempi ja lukenut paljon Aku Ankkaa. Ja tuntee Garl Dänhämmerin. Tiukaksi menee. Vesa on "seurustellut" Hanimatin kanssa, mutta Frederik on deittaillut ladyboyta. Jorman Vuoksenmaan kertoimenlaskijoilla ei ole helppo duuni.

Männä viikolla Vesku ja Reetu ottivat snadisti myllyä ja homma meni jotenkin näin: Frederikki soittaa Veskulle ja tunkee kylään. Isäntä laittaa pöydän koreaksi, tai sitten ei, ja ottaa vieraan vastaan kalsareissaan. Setämies ja Tuurin akuankka ottavat toisistaan mittaa harjoittamalla pohjalaisia taistelulajeja. Eiku sormikoukkua.

Geriatrikko häviää sormikoukun mutta paljastaa hävinneensä tahallaan vain koska Tuurin Mike Tyson oli niin jurrissa ja muutenkin säälittävä ettei sitä kehtaa voittaa kun se alkaa vaan pillittää.

Vesa väittää Frederikkiä törkeäksi valehtelijaksi: Ne oli shortsit eikä alushousut! Jonka jälkeen Vesa antaa Frederikille porttarin . . . . öhh . . . Kyläkauppaan.

Federik kostaa salamannopeasti viiltävällä täsmäiskulla: Vesa saa porttarin Frederikin keikoille.

Öhh . . .

Mutta seuraavana päivänä ollaan taas kavereita. Ja tehdään yhdessä biisi . . .

Rakkausbiisi.

Okei. Vakavasti. Ei näin.

Get a room, guys . . .

Oikeesti kundit - jos flaidaatte niin ottakaa kunnon mylly eikä mitään pikkutyttöjen läpsyttelykisaa. Oikeesti sällit, kansa vaatii kunnon skabaa. Jengi on nyt päässy veren makuun, ette te tähän voi lopettaa.

Teidän on pakko järjestää ultimate fighting-skaba tai cagefight.

Joku semmonen missä vain toinen kävelee kehästä omin jaloin. Joku skaba jossa otetaan miehestä mittaa oikeesti.

Semmonen vaikka että Frederikki laulaa cagefightissa Titanikkia ja Tsingis Kaania Veskulle ja Vesa lausuu aivan jurrissa päin Frederikin naamaa uusinta "rakkausrunoaan" Hanimatille.

Ja ihan asiaa olisi jos molemmat kannettaisiin ulos häkistä jalat edellä.

No comments:

Post a Comment