26.9.11

Rotestiblogi

Tässäkin maassa sitä on paljon mälsää. Ei sitä tartte edes paljon kavereilta kysellä. Riittää kun lukee mäntsäläläisen kampaajan ja ammattikotirouvan Nina TA Mikkosen blogia.

Suorastaan pelottavalla tarkkanäköisyydellä Nina TA tarttuu yhteiskuntamme epäkohtiin, suorastaan yli-inhimillisellä täsmällisyydellä hän kaataa kulisseja ja puhkoo mätäpaiseita siellä missä liikkuukin.

Suorastaan pelottomasti hän paljastaa öykkäreitä ja asemaansa väärinkäyttäviä inehmoja.

Sellaisia kurjia roistoja ja epattoja kuin esimerkiksi Nälkäpäivän kerääjät.

Monet ihmiset kuvittelevat että Punaisen Ristin primääri funktio on auttaa apua tarvitsevia. Väärin. Monet ihmiset kuvittelevat että Nälkäpäivä on suunniteltu hädänalaisten tilan lievittämiseksi. Väärin.

Voi te naiivit ja lapsenomaiset ihmiset!

Ettekö te tiedä että koko Punainen Risti ja etenkin Nälkäpäivän keräys on vain inhottava salajuoni?

Nina TA tietää.

Punaisen Ristin keräykset on masinoitu vain ja ainoastaan julkisuuden henkilöitä vastaan. Niiden ainoa funktio on nolata ja nöyryyttää julkkiksia. Siellä ne kerääjämummot istuu markettien auloissa, lipas ojossa, ja vaan odottaa julkisuudesta tuttuja naamoja reviirilleen. Ja sitten isketään röyhkeästi.

Keräyslipas julkkiksen nenän alle vaan!

Ja rahaa kerjäämään!

Miksi? Miksi!

Miksi Suomen Punaiselle Ristille voi olla niin vaikea tajuta että julkisuuden henkilö on jo osansa tehnyt? Mikä siinä on niin vaikeaa tajuta että julkkis auttaa hädänalaisia pelkästään olemalla julkisuudessa?

Aina kun nälkää näkevä tai tsunamissa kotinsa menettänyt näkee Timo TA Mikkosen, Vesa Keskisen tai Henna Kaalinaisen kuvan niin hänen hätänsä lievittyy. Aina kun hädänalainen sotaorpo tai syöpään kuolemaisillaan oleva aidsia sairastava neliraajahalvausta poteva hydrokefaliasta kärsivä kuuromykkä bushmanni lukee Jussi Parviaisen tai Johanna Tukiaisen blogia hän ymmärtää että maailma on silti kaikesta huolimatta kaunis ja järjellinen paikka ja kaikella on tarkoituksensa.

Äkkiä hänen elämänsä on taas aika paljon parempi. Äkkiä aurinko jälleen paistaa ja linnut laulavat. Ihan vain siksi että Vesa Keskinen kertoo että ampiainen pisti meisseliin, Jussi Parviainen itkee sitä että kaikki nauravat hänelle tai Tuksu ihmettelee miksi poliisi, verottaja, takikuskit, lentokoneiden henkilökunta, toimittajat, hampurilaisbaarien myyjät, ravintoloitsijat, strippiluolien asiakkaat, lääkärit, hoitajat, hotellien portieerit, junien konduktöörit, yökerhojen ovimiehet ja kaikki muutkin aina ja koko ajan vainoaa, kiusaa ja käyttäytyy epäasiallisesti. Turha siinä bushmannin on kuvitella että hänellä on rankkaa kun Timo TA:n lapsia kuljettavan taksikuskin autossa haisee tupakka.

Julkisuuden henkilöt sulostuttavat maailmaa ja rikastuttavat vähempiarvoisten elämää pelkällä olemassaolollaan. Nina TA Mikkonen bloggaa jumalauta! Ja sitten siltä vielä kinutaan taskun pohjalle jääneitä kolikoita Afrikan nälkäneekerille jumalauta!

Eikö mikään riitä?

Ja SILTI Nälkäpäivän sadistiset sikakerääjät tunkee sitä lipasta Nina TA:n naamariin kiinni ja ruinaa fyrkkaa! Vaikka Nina TA ON kovan luokan julkkis! Eikun SIKSI että Nina TA on kovan luokan julkkis!

Ihan vaan siksi kun SPR on KATEELLINEN julkisuuden henkilöille. Kun SPR TIETÄÄ että ei niitten surkeilla räpellyksillä ole mitään merkitystä. Nina TA:n blogipostaus lievittää maailman ahdinkoa ja hätää huomattavasti enemmän kuin SPR:än koko vuoden keräykset. Ja sekös SPR:ää harmittaa.

Siksi SPR yrittää kostaa julkisuuden henkilöille nolaamalla heidät. Eiks toi nyt ole ihan selvä juttu? "Kattokaa, ilkeä julkkis ei antanutkaan rahaa!" SPR kokee maailman hätää lievittävät julkkikset itselleen uhkana, ja erityisesti Nina TA Mikkosen, ja yrittää siksi epätoivon vimmalla murentaa heidän arvovaltaansa ja uskottavuuttaan maailman silmissä. "Se lounastaa joka päivä Dag Hammarskjöldin ja Florence Nightingalen ja Prinsessa Victorian kanssa mutta ei silti antanut ropoakaan keräykseen!"

Mutta yritys on tuhoon tuomittu.

Hei kamoon, seriously. Kummalla on PIKKASEN enemmän kredibiliteettiä epäitsekkäänä hyväntekijänä: Suomen Punaisella Ristillä vai mäntsäläläisellä kotirouvaparturilla Nina TA Mikkosella?

No sitä minäkin.

3 comments:

  1. Kiitos Laupis. Pelastit pienen näädän päivän :)

    ReplyDelete
  2. Sopii hyvin myös laulettavaksi rotestilaulun sävelellä. Naapurit tosin hakkas seinään kun kuudetta kertaa kajautin. Ihme tyyppejä, taitaa olla mestarirouvaparturin kamuja.

    ReplyDelete
  3. On se SPR sitten ilkeä, kun kehtaa yrittää viedä köyhyysrajan alapuolella elelevän perheen viimeiset roposet. Olikohan Nina ja Timoteeaan viime vuoden tulot yhteensä 1 600 egeä? Kyllä SPR:n pitäisi avustaa tällaista köyhää perheraukkaa, eikä viedä loppujakin senttejä Ninateeaan kukkaron pohjalta!!

    T. Hahis

    ReplyDelete