25.1.12

Hey Mickey You're So Fine You Blow My Mind

Olihan tämä odotettavissa.

Amerikan kuumin, lahjakkain, komein ja rikkain näyttelijä Mickey Rourke (Oscar-ehdokas!) rakastui palavasti Johanna Tukiaiseen.

Tämä lemmenpari, aikamme Romeo ja Julia, tapasi joku vuosi sitten ohimennen ravintolassa ja kiihkeä romanssi kesti yhden kokonaisen yhteiskuvan ajan, jonka jälkeen maailman tuulet heittivät heidät julmalla tavalla erilleen. Johanna palasi ankeaan venäläiseen kotomaahansa riisumaan vaatteitaan ja Mickey (Oscar-ehdokas!) heittäytyi työhönsä ja koetti unohtaa.

Mutta Mickey (Oscar-ehdokas!) ei unohtanut. Miten kukaan mies joka kerran on Johannan tavannut voisi hänet unohtaa?

Mickey (Oscar-ehdokas!) jatkoi ison budjetin Hollywood-elokuvien tekemistä, kuvankauniiden valokuvamallien deittailemista ja viinanhuuruisen luxuselämänsä viettämistä - mutta kaikki tuo oli hänelle tyhjää ja onttoa. Mitä merkitsee raha, mitä merkitsee maine, mitä merkitsee mikään maallinen mammona jos ei saa jakaa elämäänsä Johanna Tukiaisen kanssa?

Lempi kalvoi Mickeyn (Oscar-ehdokas!) sisintä kuin nälkäinen näätä.

Neljä vuotta tätä kiirastulta kesti. Pitkäsääristen venäläiskaunottarien ja muiden huippumallien tapaileminen oli yhtä kidutusta. Jokaisia täydellisiä mallinkasvoja tuijottaessaan Mickeyn (Oscar-ehdokas!) päässä takoi vain yksi ainoa ajatus: "Missä Tuksun turvonnut karjakonnaama ja muovinen hampputukka!" Mikä se sellainen nainen on jolla on vyötärö!

Lopulta mies murtui.

Hänen oli pakko saada ihana Johanna!

Niinpä, ilouutisen Johannan avioerosta kantauduttua Hollywoodiin, Mickey (Oscar-ehdokas!) iski heti kiinni nopeammin kuin Julle ruskapulloon ja lähetti hetioitis upealle Johannalle kosiopyynnön. Olihan jo Johannan korkea aika saada itselleen itsensä tasoinen mies kansainvälisen jetsetin huipulta.

Monet kateelliset ihmiset eivät tietenkään usko koko juttua Mickey Rourken (Oscar-ehdokas!) ja Johanna Tukiaisen elämää suuremmasta rakkaudesta. Sellaisia me suomalaiset olemme, kateellisia ja kaunaisia ja katkeria siitä että meitä kauniimmilla ja rikkaammilla ja älykkäämmillä ja muutenkin paremmilla ihmisillä menee hyvin. Sitä emme heille soisi.

Tämä tarina on kuitenkin tosi. Talvihäät vietetään luonnonkauniissa Lapissa, Seiska uutisoi ajankohdan lähipäivinä.

Ja jos oikein hyvin käy ja neuvottelut menevät ihan putkeen niin voi olla että häistä tulee vielä Metro-Bolin kuvaama videopätkä Youtubeenkin.

13 comments:

  1. *repee, hajoo, katkee, kuolee*=DDDDDD

    ReplyDelete
  2. Laupis,sä oot kyllä paras!

    ReplyDelete
  3. jees ai lav metro-bol-videous

    ReplyDelete
  4. ...may all your dreams come true...
    Kiitos, Laupis!

    ReplyDelete
  5. MÄ REPESIN!!!!!!!!!!!! Laupis sun verbaliikka on ihanaa. Kiitos!

    ReplyDelete
  6. Ahahahaaaaaa! Ihan paras! :D

    ReplyDelete
  7. Kerrankin puhut asiaa:

    Sellaisia te näädät olette, kateellisia ja kaunaisia ja katkeria siitä että teitä kauniimmilla ja rikkaammilla ja älykkäämmillä ja muutenkin paremmilla ihmisillä menee hyvin. Sitä ette heille soisi.

    ReplyDelete
  8. Sairasta tämänKin kaltainen blogittelu, mutta eip siinä mitään jokainen tavallaan - ja mitä täälläkin teen: ohjauduin täysin toiselta sivulta ja siten täällä ollaan - mutta äkkiä pois, huh huh kasvakaa, pelottavaa tällainen...

    ReplyDelete
  9. ^^ jatkoa samalta nimimerkiltä - useamman tämän blogitekstin luettuani mietin, onko enää NORMAALIA tällainen ...?

    ReplyDelete