2.1.12

Puutarhatonttu pohtii

Joku sen minulle kertoi ja minä sitten siitä ihan vallan yllätyin kun en itse koko asiasta yhtään mitään tiennyt. Mutta olenpa minä kuitenkin ihan sykiadri. Se on semmoinen mies se sykiadri että nojatuolissa istuu ja kuuntelee kun joku ruma heittojätkä sohvalla makoilee ja äitistänsä kertoopi että "pyllylle se läpsi kun olin viisivuotias ja vieläkin itkettää".

Se on hyvä se sykiadrin työ siinä että se pillittäjä ei sykiadria ollenkaan näe kun on sen selkä sykiadriin päin niin voipi sitten sykiadri vaikka eväitä syödä, pottuja ja silavaa ja piimää, tai Maaseudun Tulevaisuutta rauhassa lukeskella. Torkkuakin voi jos sarkatakissa ruuan päälle kuuma tulee. Ja ei tarvitse sitä pillitystäkään kuunnella jos nukahtaa.

Sitten se sykiadri lopuksi sanoo sille äijälle että lakkaa uuvatti pillittämästä ja töihin mee. Niin kuin se yksi pillittävä lapinäijä joka oli sen paksun tytön kanssa naimisissa. Sille minä aina sen sanoin vaikka en tiennyt että sykiadri olen mutta aina se vaan pillitti. Kun se kovasti sitä paksua tyttöä niin pelkäsi ja sanoi että ei halua pulloa taas lyödä päähänsä. Se oli kyllä se lapinäijä sellainen mahoton laiskuri. Ne on monet äijät sellaisia vaan ettei työ maistu ollenkaan ja ei muuta kuin loisivat kaiket päivät.

Kun ei tässä muitakaan kiireitä ole niin sykiadriksi taidan ryhtyä niin ei päivät niin pitkiltä tunnu. Tai ryhdyn jos vaan jostain oikein halvan sohvan löydän. Sitten alan kaikille mänttipäille totuutta ladella ihan päin läsiä.

Jos on joku oikein hölmöläinen niin sille sanon että laton taakse vaan ja nappi ottaan. Vaan eipä taida tajuta. Ja sitten joka toiselle sanon että tsygotaatteja ei voi parantaa. Siitäpä hämmästyvät. Toisille sanon että nartsisseistä ei niin kannata puhua koska ne siitä vaan kovasti tykkää. Ja vuokrat pitää maksaa. Jos on nainen niin käsken sen kumitissit ottamaan. Miehet tykkää. Sitten lopuksi sanon että lakkaavat pillittämästä ja töihin menevät.

Minua niin ne laiskamadot risoo jotka ei töihin mene. Vuosikymmeniä voivat vaan toisten nurkissa loisia ja siipeillä. Kun ei työ maistu sitten millään. Siellä ne vaan toisten kämpissä lepäilevät kun niin raskasta on lomailla. Ne on sellaiset jotka eniten sykiadria tarvitsee.

Sille paksulle tytölle sanon että pesulle menisi. Ja vaatetta päälleen pukisi eikä vaan aina riisuisi ja että ihmisiä lakkaisi lyömästä. Ja että lakkaisi pillittämästä ja menisi töihin.

Ei se pillittäminen auta kun ei se paksu tyttö enää takaisin sitä lapinäijää saa.

1 comment: