30.1.12

Kymmenen syytä miksi Mickey Rourke ei kelpaa koko Suomen vävypojaksi

Hieman yllättäen kävikin niin että Suomen suloinen satakieli Johanna Tukiainen jättikin Hollywoodin tähden ja Oscar-ehdokas Mickey Rourken kuin nallin kalliolle. Mickey riutui rakkaudesta ihanaan Johannaan mutta Johanna sanoikin maailmankuululle näyttelijälle no thänk juu.

Oliko upea Johanna oikeassa jättäessään tämän järjettömän makean supertähden rannalle ruikuttamaan?

Ensijärkytyksestä toivuttuani tarkastelen faktoja kylmän loogisesti kuten viehättävä Johanna itse teki.

1) Kauniiseen Johannan rakastunut George Clooney on komeampi. Let's face it, Mickey on spurgun näköinen. Pohjoismaiden ja koko Euroopan kaunein nainen ansaitsee paljon komeamman miehen.
2) Hemaisevan Johannan tiivis bilekaveri Sean "Puff Daddy" Coombs on rikkaampi. Viihdeartistiemme ehdoton äyrikuningatar ei voi ottaa köyhimystä miehekseen.
3) Mickey käyttää alkoholia. Esimerkillinen kristitty ja päihteettömyydestään tunnettu Johanna ei voisi tällaista miestä ottaa.
4) Mickey on väkivaltainen pahoinpitelijä. Lempeä valon enkeli Johanna ei ikinä voisi ottaa väkivaltaista puolisoa.
5) Mickeytä on leikelty plastiikkakirurgilla ihan liikaa. Luonnonkaunis Johanna arvostaa luonnollisuutta eikä kauaa katselisi mitään silikoni- tai botoksihirviötä. Liekö Mickeyllä edes oma tukka päässä?
6) Näyttelijä on lähtökohtaisesti isoegoinen narsisti joka rakastaa syvästi vain omaa kuvaansa. Vaatimattomalle Johannalle moinen narsissiegoilu ja omien kuvien rakasteleminen olisi kauhistus.
7) Mickey ei asu Miamisen Continuumissa. Ei säteilevä Johanna ole tottunut asumaan missään siivoamattomassa, saastaisessa, koiranpaskan täyttämässä läävässä vaan hänen kotinsa on aina prinsessamaisen kaunis ja siisti.
8) Mickey ei ole voittanut Oscaria. Lumoava Johanna on voittanut sekä maailmalla arvostetun Most Talked Glamour Person of the Year-palkinnon että tavoitellun ja himoitun Turhin julkkis-palkinnon.
9) Mickeyn ura on yhtä selvässä laskusuunnassa kuin lahjakkaan Johannan ura on noususuunnassa. Tulevan megatähden on turha sitoa itseään elähtäneeseen hasbeeniin.
10) Suurenmoisen koko kansan miniän Johannan on vaan pidettävä tasonsa. Kansakunta odottaa sitä häneltä. Hän saa tuosta vaan Mickey Rourkea paremman miehen. Mutta ihan Aerton tasolle täydellinen Johanna ei ehkä enää ikinä yllä.

Tunnustetaan. Ei Mickey vaan kelpaa kuvankauniille Johannalle.

1 comment:

  1. Ei saatana, meinaa pudota penkiltä.. Lahnalla on sana hallussa! Koska saamme ensimmäisen kirjan, niinkuin juopohullun päiväkirja?? Ala lahna jo miettia nimeä sille!

    ReplyDelete