5.2.12

A Verray Parfit Gentil Knyght

Mickey Rourke hytisi ja katseli ympärilleen. Lunta. Enemmän lunta. Kaikkialla pelkkää lunta.

"We're not in Kansas anymore, Toto", hän lausahti itsekseen ja lähti tarpomaan loputonta lumi-infernoa.

Tunnin kuluttua tuli vastaan hamraan pimeän ahdistavan venäläisen kateellisen kaunaisen maan ensimmäinen turkiksiin pukeutunut kitukasvuinen ja sisäsiittoinen alkuasukas.

"Hey you fat weirdo, I'm Mickey Rourke, the famous actor and erstwhile Academy Award nominee. Where's this fucking Yolass place, ho?"

"Hä? Mittee sie turkkasen karvanaama haastat?"

"Fucking Yolass! Where the fuck is it, bitch!" Mickey sanoi ja tarttui hampaatonta käppänää kauluksesta. Paniikissa mies osoitti sormella eteenpäin.

*   *   *   *   *

Kolmen tunnin yksinäisen ja tuskaisen vaelluksen jälkeen Mickey Rourke näki vihdoin edessään taivallisen näyn: Prinsessan Jollashovin henkeäsalpaavan upean residenssin suoraan melkein meren rannalla.

"Holy fucking cow! It's enchanted Camelot! The end of the rainbow at last!"

Näky sai Mickeyn polvistumaan kunnioituksesta.

Hiljaisen rukouksen jälkeen Mickey tarttui lumilapioon ja alkoi töihin.

*   *   *   *   *

Sisälle taloon pääseminen ei ollutkaan niin helppoa kuin Mickey oli arvellut. Onneksi hänen onnistui kiivetä parvekkeelle ja livahtaa sitä kautta upeaan suoraan melkein meren rannalla olevaan luksusresidenssiin.

Näky sisällä oli lohduton. Vandaalit olivat saaneet todella pahan siivon aikaan kun he kaksi kuukautta sitten törkeästi raiskasivat sisätilat. Peiliäkin oli joku töhrinyt huulipunalla ja monia lattialla olevia kasaröykkiöitä oli julmalla tavalla kaadettu.

Mickey alkoi töihin. Seinät piti pestä, tavarat laittaa paikoilleen, kuukausien aikana kertyneet ja nyt jo muumioituneet koirankakat heittää ulos. Tai ehkä koirankakoilla oli tunnearvoa. Mickey ei ollut varma joten hän jätti ne kaikki paikoilleen. Olohuoneen lattiaa luututessaan Mickey siirteli varovaisesti syrjään Prinsessan väsynyttä pikkusiskoa joka lepäsi.

Pikkusisko oli hyvin väsynyt koska ei edes reagoinut Mickeyn siirtelyyn. Lomaileminen oli todellakin imenyt tyttöraasusta kaikki mehut.

*   *   *   *   *

Mickey ulkoilutti koirat. Ilmeisesti ilkivaltaisesta murtovarkaudesta johtuen ne pelkäsivät kovasti poistua talosta eivätkä oikein osanneet tehdä tarpeitaan ulkoilmassa.

Vietyään koirat takaisin sisälle ja pestyään ja harjattuaan ne Mickey keräsi lukaalin tyhjät pullot ja teki useita reissuja lähi-Siwaan. Pulloista saamillaan rahoilla hän osti ruokaa ja kaikkia herkkuja mitä Siwan ylitsepursuavilla hyllyillä oli tarjota Suomen kauneimmalle ja kansainvälisimmälle naiselle. Siidereistä Mickey valitsi melkein kalleinta merkkiä.

Kiivettyään ostostensa kanssa takaisin sisälle suoraan melkein meren rannalla olevaan Jollashovin palatsimaiseen ökyhuvilaan Mickey alkoi valmistaa Prinsessalle juhla-ateriaa. Prinsessa oli kerran hylännyt hänen kosintansa. Nyt Mickey omistaisi elämänsä Prinsessansa palvemiselle.

Aterian valmistuttua Mickey kattoi juhlavasti, sytytti tuhat kynttilää, teki pöydälle ison sydämen koirien kuivatuista kakkapökäleistä ja alkoi odottaa Prinsessan kotiinpaluuta lumotusta taikaelämämaasta.

Tällä kertaa Mickey ei epäonnistuisi vaan voittaisi Prinsessan käden ja sydämen sekä puoli valtakuntaa pyyteettömällä rakkaudellaan.

1 comment: