22.2.12

Valon enkeli

Iltalehti julkaisi tänään järkyttävän uutisen: "Kohublondi joutuu jälleen käräjille väkivaltaisuutensa vuoksi."

Uutinen jatkuu: "Kohublondille luetaan toukokuussa syyte pahoinpitelystä." "Yhteenoton seurauksena kohublondi toimitetttiin putkaan rauhoittumaan . . ."

Järkyttävin kohta tulee uutisen loppupuolella: "Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun kohublondi joutuu oikeudessa vastaamaan syytteeseen pahoinpitelystä. Loppuvuodesta 2010 Helsingin käräjäoikeus tuomitsi hänet haitanteosta kahdelle virkamiehelle ja kolmesta pahoinpitelystä neljän kuukauden pituiseen ehdolliseen vankeusrangaistukseen."

Miksi Iltalehti herjaa kohublondia? Miksi Iltalehti kutsuu kohublondia väkivaltaiseksi? Miksi Iltalehti leimaa kohublondin pahoinpitelijäksi ja rikolliseksi?

On aika lyödä faktoja pöytään.

Kohublondi on kristitty. Kristityt eivät ole väkivaltaisia pahoinpitelijöitä eivätkä rikollisia. Eivät etenkään sellaiset jotka ovat nin poikkeuksellisen hurskaita kuin kohublondi.

Henkinen väkivalta on pahinta. Henkisestä väkivallasta pitäisi tuomita vankilaan. Mitä on sen rinnalla pikku puukotus? Varsinkin jos käyttää viatonta pikku hedelmäveitseä. Ja saksia.

Saa kai kohublondikin puolustautua? Jos joku yrittää kuristaa kohublondia kolmella tai neljällä kädellä niin totta kai kohublondin pitää puolustautua.

Jos naapurin tyttö tulee huolissaan auttamaan mäessä kaatunutta kohublondia niin miksi kohublondi ei muka saisi hakata naapurintytön päätä betonirappuun?

Jos joku yrittää kuvata kohublondia pizzeriassa niin miksi kohublondi ei saa rikkoa kuvaajan kameraa? Maassa makaavan potkimiseen joukolla en ota mitään kantaa. Mutta selvästi jätkä ansaitsi sen.

Minkä kohublondi sille voi jos lasi lipsahtaa kädestä ja osuu jotakuta kalloon? Accidents will happen.

Onko muka oikein että kohublondin mies lyö itseään viinilasilla päähän ja nauraa demonisesti ja sitten poliisi korjaa kohublondin putkaan?

Miksi kohublondi ei muka saa antaa väärää nimeä poliisille jos poliisit vainoavat häntä vain koska hän joi muutaman drinkin baarissa ja ajeli ihan rauhassa mökille eikä sillä tiellä siihen aikaan ketään muita ollut?

Sähköshokkilaitteella uhkaileminen on vittu laitonta!

Juhannuksenakin kohublondi oli koko illan mukava kaikille. Se oli se hunksi joka pahoinpiteli kohublondin väsyneen siskon.

Ai miäs saa lyädä naista vai? Ai miäs saa lyädä!

Jos kohublondi kyselee Helvetin Enkeleiden tai Bandidoksien pääjehujen puhelinnumeroita niin totta kai hän on sellaisella asialla että tärkeämpää ei ole.

Ja kai nyt kohublondi itse saa kostaa vittuilut kolminkertaisesti. Tai sitten Jumala kostaa ne.

Hävetkää journalisminne tasoa, Iltalehti!

On sairasta väittää kohublondia rikolliseksi!

No comments:

Post a Comment