26.3.12

Taikamaken seikkailut

Puutarhatonttu asteli rauhassa Jollashovin puutarhassa ja pohdiskeli syntyjä syviä ja sitä miksi lauantaimakkara oli nimeltään lauantaimakkara eikä esimerkiksi keskiviikkomakkara, ja oliko lauantaimakkara tänään keskiviikkona yhtä hyvää kuin lauantaisin, kun hänen salainen taikakenkäpuhelimensa hälyytti.

"Taikamake, täällä komissaarius Penttimarsu Pasila Vicestä. Metro-Boliksen kehvelit on jälleen pahanteossa ja apuasi tarvitaan kipeästi!"

Hetkessä Puutarhatonttu oli sisällä residenssissä ja liukumassa alas pitkin strippaustankoa kohti Taikaluolaansa, missä Vaippapoika jo häntä odotteli. Taikamaken oma supersankariasu oli tänään pesussa joten tällä kertaa hän joutui käyttämään laina-asua. Onneksi Paksun tytön pinkit sukkahousut istuivat hänelle kuin valetut ja korostivat hyvinkin nätisti hänen reheviä pohkeitaan ja muotovaliosääriään. Paksun tytön pikkuhousut eivät istuneet aivan yhtä hyvin mutta pussilakanasta tuunattu viitta lepatti vallan komeasti.

"Vaippapoika, tällä kertaa tehtävämme on niin visainen että tarvitsemme apuvoimia!" Taikamake lausui jämerästi ja tarttui taikakenkäpuhelimeensa.

*   *   *   *   *

Borvoon taksikuski ei epäröinyt hetkeäkään. Heti soiton saatuaan hän heitti asiakkaat ulos autostaan ja käänsi Mercedes Bencin nokan kohti Jollashovia.

Puhelinkopin löytäminen tuotti vaikeuksia joten piti tyytymän suunnitelma B:hen. Taksikuski jätti autonsa Rautatieaseman eteen, nappasi takaluukusta kassinsa ja singahti Assan vessaan. Sisälle vessaan ehkä meni tavallisen oloinen joskin lihaksikas taksisuhari, mutta ulos sieltä tulisi hurja supersankari Abinamiäs!

Heti koppiin päästyään taksikuski alkoi riisua vaatteitaan. Samassa kopin ovelle koputettiin.

"Psst!"

Taksikuski ihmetteli moista. Ovelle koputettiin uudestaan.

"Öö!" taksikuski huudahti.

"Hei päästä sisään", koputtaja kuiskasi.

Taksikuski mietti hetken ja avasi sitten kopin oven.

"Waude wau kun oot upeen lihaisa mahtisonni! Ruvetanks hommiin könsikäs?"

"Öö?"

Taksikuski katseli ihmeissään kopin ovella seisovaa mustiin nahkahousuihin, mustiin nahkaliiveihin ja mustaan nahkaiseen koppalakkiin sonnustautunutta miestä.

"Tykkään tollasista kaulattomista kotleteista! Ota minut, big daddy!"

Taksikuski mietti hetken, mietti toisenkin. Sitten hänellä välähti. Nahkaukkelilla oli vessahätä ja se pyrki koppiin.

"Öö!" hän sanoi ja kiskaisi oven kiinni. Samalla hetkellä joku koputti kopin seinää toiselta puolelta.

*   *   *   *   *

Juostessaan pelkässä leobardintaljassaan autolleen Abinamies mietti kuinka outoja ihmiset olivat. Hän ei ollut ihan varma mitä ne kaikki miehet siellä vessassa olivat hänelle ehdotelleet mutta oli melko vakuuttunut että esimerkiksi se sadetakkiäijä joka koko ajan hoki "Juu Tartsan mii Janne" ei kuitenkaan ollut ollut taksikyytiä vailla.

Päästessään autolleen hän näki kuinka sitä juuri oltiin hinaamassa pois. Oli ehkä ollut virhe jättää se bussipysäkille.

"Öö!" Abinamies huusi autonsa perään.

Samassa Abinamiehen salainen abinagänny soi.

*   *   *   *   *

Vaippapoika ei ollut aivan maailman huippua kartanlukijana mutta saatuaan jonkin verran opastusta paikallisilta Taikamaken oli onnistunut löytää Rautatieasema ja poimia Abinamies kyytiin.

"Kiellettyä ohjelmaa lähetti Metro-Boliseks ulos teeveestä", Taikamake briiffasi Abinamiestä. "Linnareissu edessä Mitser Metro Boliseksillä."

"Öö", Abinamies sanoi.

Ja samassa Taikamobiili laukesi.

*   *   *   *   *

"Sinun kannattaisi ruveta laihduttamaan", Taikamake sanoi Abinamiehelle heidän huristellessaan uudella autokyydillä kohti määränpäätää. "Ei ole terveellistä olla noin pulska ja punakka ja kun ei tytötkään tykkää tollasista pondsoista. Kerran se Paksu tyttökin jo minun Taikamobilen kyytiin yritti mutta minä en päästänyt kun tiesin että istuu auton rikki sekin kun on sinuakin paksumpi."

Vasta viiden tunnin liftaamisen oli ensimmäinen auto pysähtynyt ja suostunut ottamaan supersankaritriomme kyytiin. Sattuman satoa oli se että auton kuski oli juuri samainen Nahkaukkeli johon Abinamies oli Assan vessassa törmännyt.

"Niin että tiedät sitten varmasti missä Metro-Boliseksin konnat lymyilee?" Taikamake vielä varmisti kuskilta vähän huolissaan. Reitti ei vaikuttanut ollenkaan oikealta.

"Juu juu hani"; Nahkaukkeli sanoi ja iski silmää. "Ihan oikeaan herkkuosoitteeseen ollaan menossa, näkeehän sen jo teidän fantsuista asuista, ootte AIVAN fab! Varsinkin übersöpöliini vaippavaavi!"

"Öö?" Abinamies sanoi.

"Pusipusi, olet sinäkin ihana, senkin höpsö pikku meisseligorilla!"

Nahkaukkeli kaartoi syrjässä olevan omakotitalon eteen ja jarrutti niin että sepelit lensivät.

"Perillä ollaan, kultsupuppelit!"

Nahkaukkeli johdatti supersankaritrion takapihalle ja sieltä suoraan talon kellariin. Kellari oli savuinen ja pimeä  ja täynnä ihmisiä mutta terävillä aisteillaan Taikamake päätteli oitis tilan olevan Metro-Boliseksin toimitus. Toimituksissa aina tupakkia polttivat niin ettei eteensä nähnyt.

Olivat konnat yrittäneet piilottaa toimituksensa niin ettei lain pitkä koura siihen yltäisi - mutta kovastipa yllättyisivät Taikamaken ja uskollisten apurien vierailusta!

"Miksi setä piiskaa toista setää?" Vaippapoika kysyi. "Ja mitä nuo kolme setää tekee tolle yhdelle sedälle?"

"Jonkinlaisia toimitusbala-verejä pitävät varmaan", Taikamake vastasi ja siristeli silmiään. Mitään ei vaan meinannut hämärässä erottaa ja kamala mökäkin oli kun joku kuikelo räminän keskellä kurkku suorana ulvoi että "soin tö neiviiiii!"

"Minne tuo setä työntää tuota isoa -" Vaippapoika aloitti ja samalla pimeästä kurottautui mustaan nahkakäsineeseen verhottu koura joka tarttui häneen ja kiskaisi mukaansa.

Taikamake katseli ympärilleen. Abinamieskin oli kadonnut.

"Missäpä se Metro-Boliseksin pääkonna löytyy?" hän kysyi Nahkaukkelilta. "Jospa hänet laitetaan suoraan rautoihin niin saadaan hommat hoidettua."

"Juu tänne päin vaan, kultsipuppeliini, täällä se on täällä makkarin puolella, hoidetaan hanibani hommat siellä. Sulla on muuten TOOOSI ihanat sukkikset ja pikkarit ja sun peppy on aivan SAI-RAAAAAAAAAN upea niissä beibi."

*   *   *   *   *

Ensi viikolla: Miten käy sankareillemme Metro-Boliseksin paheiden pesässä? Vetääkö näätien käsikassara sittenkin pitemmän korren? Vaihtaako kukaan Vaippapojalle puhtaat?

Näihin kysymyksiin ja moniin muihin saat vastauksen ensi viikolla, samaan taikamakeaikaan, samalla taikamakekanavalla!

4 comments:

  1. häh, rumarillinhän piti olla seuraavana vuorossa. pettikö taikamaken kompassi???

    ReplyDelete
  2. Nyt sulla laupis on hyväâ aikaa kirjoitella mininovellejas kun ifki lähti laulukuoroon 4-0 puhtaasti. Tililtä nyt niitä narrivitsejäs kapakassa. Vituttaako?

    ReplyDelete
  3. Vaihdoitko jo svedupellejen logon pois profiilikuvastas :) hyvää kesälomaa sanaseppo!!!!!!

    ReplyDelete