13.3.12

Uutisia maailmalta

KESKISEN ASEET VIETIIN!
Poliisi takavarikoi kyläkauppiaan ja tunnetun raittiusmiehen Vesa Keskisen pyssyt. Nähtäväksi jää montako kertaa yössä Keskinen laukeaa ilman aseita.

HENNA KAALINAINEN ODOTTAA?
Pikakihlauksensa heti purkanut BB-tähti ja tuleva laulajasuuruus Henna Kaalinainen on Subin nettitietojen mukaan raskaana. Isiä vauvalle on löytynyt runsain mitoin.

PARVIAISET SOVUSSA!
Kulttuurivaikuttaja ja teatteriguru Jussi Parviaisen antelias muusa Saana Parviainen on tähän mennessä inspiroinut Jussi Parviaista kirjoittamaan tasan 4000 tuhatsivuista blogipäivitystä. Ilman Saanaa Jussi olisi voinut suunnata tarmonsa näytelmien kirjoittamiseen ja sitähän nyt ei kukaan halua.

JULIA TUKIAINEN LÖYSI SULHON!
Juuri tulleen sähkeen mukaan solakka glamourtanssijatar Julia Tukiainen, kauniin Jasmine Tukiaisen sisar, on löytänyt elämänsä miehen. Pari muuttaa yhteen heti - hetkinen . . . Juuri tulleen sähkeen mukaan lemmenparin tiet ovatkin jo eronneet. Romanssi ehti kestää melkein kolme päivää. "Tässä ei nyt puput eikä edes vitriinin tekopeniksetkään auta", toteaa säteilevä Julia Tukiainen.

TAUSKI JA HENNA EROAVAT!
Ex-salarakas ja kohulaulajatar Henna Loppunimi hankki uudet kumitissit ja tuli raskaaksi. Laulajasuuruus ja hittikone Tauski Loppunimi luki uutisen lehdestä, epäili isyyttään ja dumppasi Hennan. "Eihän tämä helppoa ole", sanoo Henna. Onneksi yhteiskeikat eivät silti vaarantuneet.

JANITA JANATUISEN LEVYURA VASTATUULESSA?
Silikonikaunotar Janita Janatuisen single ei vieläkään ole ilmestynyt. Mikä maailmassa on vikana!

2 comments:

  1. Mitäköhän Puutarhatontun suruaikaan kuuluu?

    ReplyDelete
  2. ... ja Salkkari-Seppo päätyy pääsiäisenä karmeaan ratkaisuun. Näin hänet Itäkeskuksen Stockmannilla, mutta siitä on jo viikkoja. Silloin näytti ihan hyvältä. Porno-Jaminaa ei näkynyt.

    ReplyDelete