11.4.12

Taikamaken seikkailut

Aina kun illan hämärä valtaa Jollasvuoren, leppoisa Puutarhatonttu muuttuu rikollisten viholliseksi numero ykköseksi - leppymättömäksi supersankari Taikamakeksi, joka uskollisen avustajansa Vaippapojan kanssa käy loppumatonta sotaa konnia, narsisteja ja muita lappalaisia psykopaatteja vastaan.

Taikamake rypisti otsaansa. Hän oli uransa kenties visaisimman tapauksen äärellä.

"Nyt on asiat sillä lailla, Vaippapoika, että Sauna-arapien liiga on jälleen iskenyt."

"Mitä on saunarapit, Taikamarkku-setä?"

"Sauna-arapit ovat kansainvälisiä musselmaaneja jotka ryöstävät valkoisia naisia ja vievät niitä ulkomaahan."

"Mitä on mussulmannet, Taikamarkku-setä?"

"Ne ovat sellaisia kieroja roistoja, mustia kuin pataässät, ulkomaan kieltä molottavat ja tykkäävät pulskista rippareista."

"Mikä on rippari, Taikamarkku-setä?"

"Ripparit, Vaippapoika, ovat niin tuota tuota . . . tätejä jotka . . .  siis . . . tuota . . . julkisesti riisuvat . . . vaatteitaan ja . . . öhh . . ."

"Onko niillä täteillä kuuma, Taikamarkku-setä?"

"Nyt ei ehdi selittää enempää, Vaippapoika, rikos ei odota - pue nämä päällesi!"

Taikamake heitti Vaippapojalle kassillisen vaihtovaatteita ja muita tarvikkeita naamioitumista varten.

Nyt oli tosi kyseessä!

*   *   *   *   *

Strippaaminen oli rankkaa puuhaa, sen Taikamake huomasi heti, mutta asiakkaina olevat herrasmiehet tuntuivat nauttivan hänen esityksistään ja se oli tärkeää koska siitä sai virtaa joka auttoi jaksamaan ja jonka avulla hän kykeni yhä huimempiin tanssitaiteellisiin suorituksiin.

Hän nojautui aistikkaasti tankoa vasten, heilautti vaaleaa muoviperuukkiaan taaksepäin hyvin näyttävästi ja teki heti perään viettelevän kylvöliikkeen.

Yleisö haukkoi henkeään ja näyttipä yhdellä jos toisellakin herralla olevan kiireistä asiaan taskullaan.

"Vaippapoika, on sylitanssin aika. Käy hakemassa yleisön joukosta varakkaan ja karismaattisen oloinen herrasmies ja istuta hänet tuohon tuoliin."

"Taikamarkku-setä? Miksi meitin pitää ripata?"

"Hyss, Vaippapoika! Johan minä selitin! Me olemme soluttautuneet plondeina ripparinaisina tänne Taikaelämä-yökerhoon. Heti kun Sauna-arapit yrittävät kaapata meidät ulkomaille niin iskemme ja pidätämme heidät."

"Mie en tykkää ripata kun miehet kattoo sillä lailla ouosti miun vaippoi ja haluavat koskea yäk! Enkä mie oikein osaa tanssia."

"Ihan hyvin sinä tanssit, Vaippapoika, huomattavasti seksikkäämmin kuin Paksu Tyttö, mutta vähän voisit kehittää rytmitajuasi niin että tanssit silloin kun se musiikki soi etkä vasta sitten aloita kun se loppuupi. Ja peruukin pitää osua lattiaan asti moppausliikkeessä, se on ensiarvoisen tärkeää. Minäpä näytän. Tällä lailla!"

Taikamake teki hyvinkin sulavan moppausliikkeen, mutta huonoksi onneksi peruukki putosi suoraan lattialle ja paljasti Taikamaken hiestä helmeilevän kaljun.

"No mitäs siinä tollotat, Vaippapoika! Mene heti hakemaan joku tuoliin niin saamme ladata sille onnenpojalle mehevät sylitanssit!"

*   *   *   *   *

Taikaelämän takahuone oli varsin pieni mutta kodikas. Siellä oli jopa mukava pikku sänky jolla väsähtäneen ripparin oli miellyttävä levähtää hetki ennen seuraavia taiteellisia riemuvoittoja.

"Älä syö sitä liukastusvoidetta, Vaippapoika. Saat ripulin taas kun tunget suuhusi kaiken minkä löydät. Eikä ne ole ilmapalloja mitä sinä siinä puhaltelet."

Sylitanssi oli ollut menestys ja tuoliin istutetut karsimaattiset herrasmiehet olivat saaneet täyden vastineen rahoilleen, elleivät sitten jopa enemmänkin, varsinkin Vaippapojan pyöritellessä viettelevästi täyteläistä vaippaansa heidän ahnaassa sylissään.

Taikamake kalasti jo hieman nuhraantuneita seteleitä rintaliiveistään ja sukkahousuistaan pakaroiden välistä kun ovelle koputettiin.

"Sisään!" Taikamake huusi karskisti ennen kuin muisti käyttää kujertelevaa naisenääntään: "Sisään, muru!"

Nytkö Taikamaken taidokkaasti virittämä ansa pyydystäisi kurjan konnan ja tekisi lopun Sauna-arapien jumalanhyljeksimästä liigasta?

Tämäkö olisi Kylpy-petuuinein liigan loppu?

Ovi aukesi rivakasti ja charmantti liituraitapukuun sonnustautunut karismaattinen herrasmies marssi sisälle määrätietoisin askelin.

"Onko tuo se Saunaparpi, Taikamarkku-setä? Lyönkö mie sitä kaliin tällä hassun muotoisella surisevalla muovipampulla?"

"Hyss!" Taikamake sanoi.

Tulija näytti Taikamaken silmiin oudon tutulta. Liekö joku vanha poliitikko ollut, Taikamake muisti hämärästi, kova naistenmies kuulemma.

"Voi kaunis Yolanta-neiti!" tulija sanoi ja heittäytyi kyynelehtien Taikamaken jalkojen juureen. "Teirä tanssaus tek mnuun nii pal suurn vaikutukse!"

Mies tarttui Taikamaken siroon pikku kätöseen ja hukutti vaaleanpunaiset kynnet märkiin suudelmiin.

"Iha ootte ko yks toi mnu elämä suur rakkaus jolle mnää nii palj simmottist tekstareit läheti ja sit mnää potkut sain! Jos te ny mul teirä numero antasitt ni mnää ols maailma onnellisi miäs enk mittä muut maailmalt orottais!"

Taikamake liikuttui syvästi miehen valtaisasta ja vilpittömän tuntuisesta tunnekuohusta.

"Ja sit neiti vois kai antta yks simmottis pusu kans? Mnää nii tykkä ku ols tytös vähä lihha luu pääll!"

* * * * *

Ensi viikolla: Poliisit ovat syyllistyneet tekijänoikeusrikoksiin ja isoilla kameroilla kuvaamiseen! Yleisradio on syyllistynyt herjaamiseen ja viattoman henkilön suurrikolliseksi lavastamiseen! Riittävätkö Taikamaken supersankarivoimat näiden kahden instanssin samanaikaiseen haastamiseen ja kaatamiseen? Antaako Taikamake Ilkka Kanervalle numeronsa? Sairastuuko Vaippapoika taas ripuliin syötyään koko tuubillisen liukastetta?

Näihin kysymyksiin ja moniin muihin saat vastauksen ensi viikolla, samaan taikamakeaikaan, samalla taikamakekanavalla!

2 comments:

  1. Suomen ykkösplogi! Laupis forever <3

    ReplyDelete
  2. Niin ja tämä Aleksander Suuri. Marokkolais-pariislainen gentleman kirjoittaa yllättävän hyvin suomea. Hän kirjoittaa niin sujuvasti ei julkisuushenkilön seinällä, ettei siihen edes google kääntäjä taivu

    ReplyDelete