10.7.12

Lex Tux

Normaalista poiketen Suomi on saanut uuden lain näin kesäaikaan. Asian vakavuudesta johtuen kesälomaileva eduskunta äänesti laista Facebookissa ja se sai absoluuttisen majoriteetin, jonka jälkeen Tasavallan presidentti hyväksyi sen sanoin "No jo oli korkea aikakin!".

Uusi laki, Lex Tux, kieltää ehdottomasti kaiken "Johanna Tukiainen herjaamisen".

Takanapäin ovat nyt ne huolettomat päivät jolloin kansalainen sai rangaistuksetta arvostella esiintyvää taiteilijaa ennen tai jälkeen keikan, etenkin jos taiteilija oli ylipainoinen ja alitaitoinen. Enää ei poliisi katso läpi sormien jos ken Hymyn keskustelupalstalla tai Facebookin satanistisessa salaryhmässä sanoo poikkipuolisen sanan Johannan laulutaidosta, glamourisesta viehättävyydestä tahi blogissa esitettyjen väitteiden totuusarvosta vaan moiseen puututaan sillä istumalla, lähinnä pampuin ja sähköshokkilaittein.

Lex Tux tulee aiheuttamaan merkittäviä muutoksia poliisitoiminnan primääreissä painopistealueissa. Lain astuttua voimaan ei poliisilla enää ole resursseja saati sitten mielenkiintoa valvoa yleistä järjestystä, pidättää meikkivarkaita tai karpalon tuoksuisia rattijuoppoja eikä puuttua pahoinpitelyihin. Kaikki liikenevät voimavarat tullaan satsaamaan Johanna Tukiainen herjaajiin.

Ylimitoitettuako?

Ei sinne päinkään. Päivittäin ihmiset kaduilla, toreilla, baareissa, työpaikoilla, yksityiskodeissa, ministeriöissä ja lastentarhoissa kommentoivat Johanna Tukiaista hyvinkin ivalliseen sävyyn ja nauravat hänelle kuin hän olisi halpa vitsi.

Eduskunnan ja poliisivoimien kanta on selvä: on tultava loppu sille että suomalaiset haukkuvat täällä syntynyttä oman kansan naista.

Johanna Tukiainen herjaaminen ei vaan voi jatkua, ovathan siihen jo lukemattomat ulkomaalaiset herrasmiehetkin kiinnittäneet huomiota aina St. Barthsia ja Ruotsia myöten. Kansainvälinen insidentti ei liene ollut kaukana.

Mikäli Suomen kansalla on tarvetta haukkua ja herjata niin poliisi kehottaa haukkumaan ja herjaamaan esimerkiksi mustalaisia, seksuaalivähemmistöjä, neekereitä, maahanmuuttajia, vammaisia, vähämielisiä (kuten Jokereiden kannattajia), lihavia, laihoja, lappalaisia, yksinhuoltajia, köyhiä ja niitä jotka ovat niin juntteja etteivät ole tajunneet syntyä Helsingissä. Mutta ennen kaikkea Arto Länsmania.

Yksikin vitsi Johanna Tukiaisen painosta, vaatteiden puhtaudesta, hiusten kunnosta, meikkien erityisen abstraktista värisommittelusta ja mahdollisten lisätienestien alkuperästä on liikaa ja vahingoittaa Isänmaan etua ja kansainvälistä julkisuuskuvaa. Miten oman maan naisen herjaamiseen syyllistyvä valtio voisi seistä pää pystyssä kansakuntana kansakuntain joukossa?

Kriminalisoitu Johanna Tukiainen herjaaminen saadaan loppumaan siten että jokaiselle kansalaiselle määrätään ns. "omakonstaapeli" joka herkeämättä valvoo kansalaista vuorokauden ympäri, kahta lakisääteistä wc-käyntiä lukuunottamatta, niin että Johanna Tukiainen herjaamista ei yksinkertaisesti pääse tapahtumaan. Varmuuden vuoksi kansalaisilta kielletään internet, lehdet, televisio, radio ja puhuminen. Luottokansalaiselle voidaan jakaa puolitoista lyijykynää vuodessa mikäli tarve perustellaan erityisen painavin syin.

Kansalainen voi silti yhä omassa päässään ajatella ilkeyksiä Johanna Tukiaisesta. Tähän tullaan tulevaisuudessa puuttumaan mitä ankarimmin erilaisilla psyykelääkkeillä ja aivoleikkauksilla. Sen jälkeen voimme kaikki täysin siemauksin nauttia paratiisimaisesta Isänmaasta jossa eivät Johanna Tukiainen herjaajat hypi silmille.

No comments:

Post a Comment