27.7.12

Hau ja hik!

Hienomman väen koirat tykkäävät katsella pornografiaa, sen tietävät jo kaikki.

Trendikkäintä koiranhoitoa tänä kesänä on silti alkoholin juottaminen koiralle.

Alkoholin juottaminen on koiralle tunnetusti vaaratonta ja terveellistä, kuten kaikki eläinlääkärit jaksavat alituisesti muistuttaa, mutta useimmat suomalaiset ovat niin köyhiä ja pihejä juntteja etteivät raaski tuhlata hyvää ainetta lemmikkiinsä vaikka Musti miten sydäntä särkevän hellyyttävästi kossupullon jämiä kerjäisikin.

"Mukana on J:n mopsi B joka tykkää juoda olutta jostain syystä ja minun hiiren kokoinen chihuahua E, joka pitää nimenomaan shampanjasta, mikään muu ei kelpaa.....No näkee hyvin kenen koirat mahtavat olla kyseessä........ :)"

Mitkä siis ovat trendikkäinen koirajulkkisten suosikkidrinkit tämän kesän terasseilla? Mitä sanovat julkkiskoirat?

Poliisikoira Rex: Lapin kulta.

Lassie: Koff.

Rintintin: Joo ehottomasti Koff.

Nassu: Lagavulin.

Lennu Niinistö: Hik.

Niin iloinen asia kuin koirien juopottelu onkin niin ulkomailta on kantautunut hyvinkin huolestuttavia kertomuksia tyypillisistä härmäläisistä lähiökoirista jotka eivät vaan osaa terassikäytöksen alkeitakaan. Vedetään heti pää täyteen ja aletaan häiriköimään aivan sikamaisella tavalla.

Räikein esimerkki on menneeltä viikolta eräältä tallin(n)alaiselta terassilta jolla känninen, mahdollisesti sekakayttävä chihuhauva oli aivan liikaa shampanjaa nautittuaan häiriköinyt haukkumalla ja ulisemalla mitä törkeimmin. Lopuksi tämä vakavasta päihdeongelmasta kärsivä ja mahdollisesti väkivaltaiseksi äitynyt tonihalmeen kokoinen tavispiski oli satu kuriin kuristamalla sitä useilla sähköjohdoilla sekä omistajansa kolmella kädellä. Myös ruotsinkieliseen puhelinmanaukseen oli jouduttu turvautumaan.

Vain näin drastisin keinoin vältettiin se että kurja rakki ei hakannut kaikkia terassilla olusellaan istuvia viattomia sivullisia ja lähtenyt karpalodrinkkipäissään rattijuoppoilemaan Varkauden kesämökille. Sille hienommalle mökille joka on suoraan järven rannalla siis.

Hurtta! Ellet osaa hallita känniörvellystäsi niin älä ota lainkaan. Älä ole täysi esmeralda!

No comments:

Post a Comment