13.11.12

Kanarian valloitus

On tullut aika julistaa upean Johanna Tukiaisen Dolts Dancersien Kanarian saarten maailmankiertue täydelliseksi menestykseksi.

Maailmaa valloittamaan Dolts Dancers lähti parhaimmalla, kauneimmalla ja painoarvoltaan suurimmalla mahdollisella edustuskokoonpanollaan. Siihen kuului itse tanssiryhmän perustajan, kauniin ja lahjakkaan Johanna Tukiaisen lisäksi seuraavat sulokkaat tanssijat: Tuksu, Jolene, Jolanda, Hovikampaaja, Pusukala, Homoseksuaalikampaaja, Olkalaukkukeiju, Siipifruitcake, Tukisukkahousumies ja Johannan Tulevan Lapsen Tuleva Sukupuolivähemmistöä Edustava Isi.

Harvoin jos koskaan on nähty ihan näin upeaa ja monipäistä ja ennen kaikkea näin hyvin korkeatasoisille kansainvälisille areenoille viritettyä Dolts Dancersia. Kuuleman mukaan kiertueen tilaaja, hittikone ja härmäläisen iskelmätaivaan kirkkain kiintotähti Jormakalevi pyörtyi ilosta nähdessään kokoonpanon koko kukkeudessaan, eikä ole vieläkään tullut tajuihinsa. Doltsien vakiokokoonpanon supertähdet ja ylivertaiset luottotanssijat Julia Tukiainen ja Prinsessa PiiPii eivät valitettavasti päässeet osallistumaan kiertueelle johtuen työstä, opiskelusta, virtsankarkailusta ja muista alkoholista riippumattomista kurinpitotoimista.

Hulppeassa seitsemän tähden hotellissa asuneet Dolts Dancersit esiintyivät tasonsa mukaisesti vain kalleimpien hotellien tasokkaimmissa yökerhoissa ja esittivät siellä saarten rälssiväelle ja aristokraateille sekä muille jetsettaileville suihkuseurapiirien edustajille edustavan potpurrin ihastuttavan Johannan greatest hitsejä kuten Pissijulkkista ja Doltsien kautta aikain taidoikkaimpia goreograaffisia riemuvoittoja ja pravuureja kuten löysähköä lattialla tepastelua ja tekotukan laiskaa mutta epätahtista heiluttelua. Myös kirkon korkeinta johtoa edustavat sikafarmipastorit pariskuntineen tunnistivat upean Johannan oman henkisen seurakuntansa jäseneksi ja tulivat kyynelsilmin kiittämään ihanaa Johanna kristilliseroottisten sikatanhujen jälkeen ja välittivät vielä rakkaat terveiset työnantajaltaan Jahve & Pojalta, jotka lukeutuvat ihan Doltsien ja hurskaan Johannan ykkösfaneihin.

Esitykset olivat suunnaton menestys niin taiteellisesti kuin taloudellisestikin ja monet ylemmän aateliston edustajat, teollisuusmagnaatit ja viihdemaailman suurimmat nimet polvistuivat ihanan Johannan eteen timanttisormus kädessään ja tarjosivat hänelle niin sydäntään kuin puolta valtakunnastaankin. Kuuluupa muutama mitättömämpi kruunupääkin, kauniin Johannan hellästi huokaistua "Ei" heidän tarjoukselleen, menneen hiljaa viereiseen puistoon tai aaltojen piiskaamalle merenrannalle, tarttuneen raskain käsin helmiäiskahvalla varustettuun kultaiseen kaksintaistelupistooliinsa, ääneti painaneen aseen ohimolleen tai särjetylle sydämelleen, ja laukaisseen sen viimeistä kertaa.

Vanhan miestasonsa löytäneen Johannan on vaikea ottaa vakavasti ketään kosijaa joka ei ole samantasoinen kuin hänen unelmiensa prinssi Aerto Länsman ja siksi hän vielä jatkaa iloisen poikamiestytön tyytyväistä elämäänsä.

Mutta mitä meille Johannan kiihkeille faneille on luvassa tajuttoman makean ja onnistuneen Kanarian maailmankiertueen jälkeen, se kysymys on päällimmäisenä jokaisen tosifanin mielessä.

Upea Johanna on nyt nostanut keikkojensa tason ja yleisönsä odotukset niin käsittämättömän korkealle että on mahdoton edes yrittää keksiä millä hänen seuraava keikkansa harmaan Suomen kateelllisessa Salmisaaressa yltäisi yhtäläiseen suurmenestykseen. Mutta onnistuessaan keikasta tulee kaikinpuolin ikimuistettava, niin yleisölle kuin artistillekin, ja se aloittaa ihan uuden vaiheen kauniin Johannan loisteliaalla uralla.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan.

Sen ainakin uskallan luvata että upean Johanna Tukiaisen Dolts Dancersien Hämeenlinnan maailmankiertue tullaan julistamaan täydelliseksi menestykseksi.

No comments:

Post a Comment