28.11.12

Salmisaari chique

Kotomaisten suihkuseurapiiriemme syyssesonki huipentui eilen kello 13.00 Oikeustalolla järjestyttyyn iltapäivägaalaan, jonka ehdoton ja itseoikeutettu tähti oli valtakunnan jetsettaileva glamourprinsessa ja seurapiirikuningatar Johanna Tukiainen. Kaunis Tukiainen tyylikkäine seurueineen saapui tilaisuuteen fashionaabelisti 40 minuuttia myöhässä, sillä kellot ja tuomioistuinten aikataulut eivät koske maailmantähtiä eivätkä heidän sisariaan, jotka ovat yksityishenkilöitä.

Muodin edelläkävijä Tukiainen oli rohkeasti pukeutunut pallomekkoon, jonka oivaltavin anti oli että se pömppövatsan ja muiden pöhötyksestä pullottavien ruumiinosien kohdalla oli ns. soikiomekko. Päässään Tukiaisella oli trendikkäästi maija mehiläiseltä lainatut aurinkolasit, jotka peittivät puolet kasvoista, ja jonkin verran Siwan muovikasseista kierrätettyä tekohiusta. Lookin kruunasi raikkaan oranssi huulipuna, joka peitti toisen puolen kasvoista, ja hyvä niin. Enemmänkin olisi laitettu ellei se olisi kaupasta loppunut, sillä tietyissä tapauksissa kasvoja ei voi liiaksi maalata piiloon. Tukiaisen kansainvälisen tyylin stilisioinnista ("Matkalla kuritushuoneeseen"-look)  vastasi hänen oma henkilökohtainen stylistinsä, tuksuseksuaalikampaaja Juha. Alkoholilla ei ollut osuutta kummankaan Tukiaisen lookiin.

Oikeudenkäynnin aikana Tukiaisen seurue viihtyi mainiosti kafeteerian puolella nauttimassa nestemäisiä virvokkeita, sillä pahoinpitelysyytteisiin vastaaminen on sangen tylsää puuhaa vaikka Lindsay Lohankin sitä tekee. Myöhästymiseensä kauniilla Tukiaisella oli sangen pätevä syy: hänen piti nimittäin saapua oikeustalolle peräti toiselta puolelta kaupunkia, sillä hän ei ollut valmiiksi keskustassa. Myös edellisen viikon megatrendikäs ulkomaanmatka - peräti huippueksoottisille Kanarian saarille! - oli osasyynä siihen, ettei tiistaina vaan kyennyt matkustamaan Laajasalosta Ruoholahteen, joka matka on yli kymmenen kilometriä. Seuraavalla kerralla lähettäköön tuomioistuin maailmantähdellemme alkoholipitoisella vaaleanpunaisella kuohujuomalla lastatun mustan limousinen jos kerran noin on tarkka se aika!

Oikeustalolta iloinen tuksutokkamme siirtyi viettämään railakasta seurapiirielämää erääseen keskustan ravitsemusliikkeeseen, jossa tuksuseksuaalikampaaja vihdoin tajusi olevansa enemmän tuksuseksuaali kuin ihmisseksuaali ja kosi kaunista Johanna Tukiaista. Alkoholilla ja epätoivolla ei ollut osuutta kosintaan. Liitosta povataan onnellista, tasapainoista ja ennen kaikkea pitkäikäistä. Nähtäväksi jää tuleeko jälkikasvusta kauneudentajuisia kampaajia vai kovanyrkkisiä GeeBeen näköisiä strippareita.

Illanvietto päättyi iloisiin tunelmiin, kukaan ei humaltunut, eikä poliiseja sittenkään tarvinnut kutsua paikalle hoitamaan maksamattomia laskuja. (Trendivinkki: tämän syksyn muodikkain drinkki on mikä vaan viina, jonka joku toinen maksaa!) Ketään ei myöskään pahoinpidelty, mikä on aina myönteinen yllätys.

Seuraava maailmanluokan glamourillinen seurapiirigaala järjestetään syyskuussa 2013. Mukana myös special guest star Aerto from Suomen Lappland?

No comments:

Post a Comment