20.11.12

Koivu ja Tähti

Järkytys oli suuri. Voiko tätä vieläkään uskoa todeksi?

Ei liene liioiteltua sanoa että viime lauantaina perusturvallisuudentunteeni järkkyi hieman ja maailmastani tuli aavistuksen pimeämpi, kylmempi ja pelottavampi paikka. Niin se järkkyi monella monella muullakin enkä usko että se enää koskaan palaa ennalleen. .

Ahkeruudestaan, tunnollisuudestaan ja vankkumattomasta työetiikastaan tunnettu Johanna Tukiainen, luotettavine homoseksuaalikampaajineen, tekikin oharit ja jätti saapumatta lauantaiselle keikalleen turkulaiseen ravintola Koivuun.

Miten tässä näin kävi? Mitkä ovat ne salatut taustat jotka johtivat näin yllättäviin ja ennen kaikkea traagisiin seurauksiin? Jos johonkin on tässä maailmassa voinut luottaa niin siihen että Johanna hoitaa työvelvoitteensa, moitteetta ja ajallaan. Kuten myös hänen homoseksuaalikampaajansa.

Jos kaunis Johanna lupaa olla jossakin niin hän myös on siellä. Ajallaan, selvänä, naama pestynä ja puhtaat vaatteet päällään..

Lieneekö tämänkin mieliä järkyttäneen murhenäytelmän taustalla vanha ystävämme alkoholi - tuo lähes vanhin voitehista joka sumentaa ajantajun ja saa ihmiset unhoittamaan tapaamiset, lupaukset ja laiminlyömään velvollisuudet, vai onkohan tässäkin taustalla ihan vaan se arkinen viina? Ja kuka veti sellaiset koomakännit että kusi ihanan Johannan keikan? Oliko se lentoyhtiö, taksiyhtiö vai kenties netin ns. Johanna Tukiainen herjaajat? Asia jäänee ikuiseksi mysteeriksi, mutta Interpol tekee tutkimuksiaan ja KRP on erityisen kiinnostunut Aerton alibista ja tämän harvinaisen törkeän rikoksen yhteyksistä Jollaksen kodinraiskaukseen

Turussa tästä takaiskusta tuskin koskaan toivutaan. Ensin IFK löylytti lauantaina Turun ylpeyden perusteellisesti 97-0, sitten heti perään ihana Johanna Tukiainen teki oharit. Jos koskaan on yhden kaupungin harteille asetettu liian painava taakka niin se kaupunki on ihmisen pienen karvaisen sukulaisen asuttama Turku.

Siitä kuitenkin iloitkaamme että upean Johanna Tukiaisen ja hänen komean, hyväsydämisen ja elegantteihin tukisukkahousuihin puetun homoseksuaalikampaajansa upea Kanarian maailmankiertue yhä jatkuu, yleisön pyynnöstä. Yleisöään ilahduttaakseen on kaunis Johanna antanut päältään kalliita ihokkaitaan huutokaupattaviksi jotta kodttomia koiria voitaisiin tukea ja maksamattomia baarilaskuja kuitata. Vielä ei ole tietoa miten suloisen Johannan pitkitetty Kanarian maailmankiertue vaikuttaa loppukuun odotettuihin esiintymisiin kalliissa kotomaassamme.

Kiertueen ohella ihana Johanna keskittyy etsimään itselleen uutta miestä Kanarialta.

Näillä näkymin projekti tulee onnistumaan yli odotusten ja mies jonka kanssa kaunis Johanna palaa Suomemme suloisille salomaille kantaa virkamerkkiä ja käsirautoja. Lennon maksaa valtio.

No comments:

Post a Comment