17.2.13

Kaunis morsian

Kaunis Johanna Tukiainen on mennyt kihloihin - sydämmmelliset onnittelut!

Johannalla oli yli 300 varakasta ulkomaan miestä jonossa, mutta siitä huolimatta hän päättikin rohkeasti ottaa itselleen kotimaasta kauniin morsiamen. Tämä kuitenkin asettaa omat rajoitteensa lisääntymiselle.

Mahdotonta Homokampaajan ja ihanan Johannan lisääntyminen ei kuitenkaan ole.

Homokampaajan astutus tapahtuu seuraavalla tavalla: kavitaatiossa psykiatrinen sairaanhoitaja ottaa kauniilta Johannalta aidon blondigeenin joka istutetaan munasoluun. Aito blondigeeni otetaan Johannan greitleknsteistä. Normaalin kaavan mukaan operaation seuraava osuus olisi istuttaa tuksualkio morsiamen alahuuleen, jossa tuleva äiti kantaisi sitä koko tiineysajan, mutta johtuen Johannan ja Homokampaajan suuresta painoerosta tämä on mahdotonta.

Kavitaation ylilääkäri Ihander onkin kehittänyt uuden mullistavan menetelmän pelkästään Johannan ja tämän kauniin homoseksuaalikampaajamorsiamen tarpeisiin.

Kauniin Johannan tuksualkio istutetaan alahuulen sijasta morsiamen olkalaukkuun, kolmen siideripullon ja kahden diapamipaketin kanssa, ja siellä tuleva äiti kantaa sitä koko raskauden ajan. Johannan kokoisen tuksun raskaus kestänee 15-18 kuukautta ja pentueen koko voi olla mitä tahansa yhdesta kahteenkymmeneen tuksuun.

Pentueen päivittäisen hoidon ja kasvatuksen suorittaa Johannan energinen sisar Jullia joka yrittää olla pudottelematta niitä korkealta. Pentujen myyntihintaa ei vielä ole päätetty mutta kaikki tiedustelut ja kosinnat suoraan Johannan inboxiin.

No comments:

Post a Comment