4.2.13

Puutarhatonttu pohtii

Niin että voiko makkarasoppaa kunnon mies syödä? Kun on se makkara ihan saman näköinen kuin miehen vehje. Niin että jos makkaraa syöpi niin tekeekö se miehestä puppelisotomiitin? Lenkkimakkara ainakin ei Raamatun mukaista ole. Ja myösen on salami ja etenkin mustamakkara syntiä koska ihan neekerin vehkeitä muistuttavat. Kurjaa olisi se jos vaikka kaupassa kaikki selän takana nauraisivat ja sormella osoittelisivat että tuossa nyt se makkaramies on. Pojista tykkääpi hän. Ja vielä mustista pojista. Porkkanankin aina raasteena syön. Varmuuden vuoksi. Maksamakkaraakaan en ostaa uskalla vaikka sen levittää voi.

*     *     *     *     *

Auto kiva kapistus on. Sillä voi tuhatta ja sataa hurautella pitkin maanteitä. Niin ei kotona tarvitse olla. Talvi vaan ikävää aikaa on kun ei Citroenilla ajaa voi. Kyllä jonkun talviauto keksiä pitäisi. Jospa vaikka auton päällystää turkiksilla voisi.

*     *     *     *     *

Niin että jos on makkarat sotomiittien ruokaa niin miten nakkien kanssa on? Koska ovat nakit melkein kuin sormia enemmän kuin äijien vehkeitä. Eikä ole Raamatussa mitään nakeista kieltoa. Julmaa olisi jos niitä ei syödä saisi sotomiitti olematta. Sekin on nakeissa hyvä puoli että eivät koskaan mustia ole.

*     *     *     *     *

Se menee se paksu tyttö Savoon minun tytön kanssa. Siellä lihojansa hytkyttävät ja virsiä lauleskelevat. Hyviä on poikia paksun tytön tanssityttöinä myös. Vaikka usein makkaraa nakkisormet syödä tykkäävät ja minullekin tarjoavat. Se minua joskus mietityttää. Ja se että naiseksi pukeutua tykkäävät. Ja nätimpiä ovat kuin paksu tyttö. Moni kyllä on.

*     *     *     *     *

Usein sitä mietin että jännää että vain Suomessa suomea puhutaan. Ovat toisten maiden asukkaat vähän tyhmiä siinä mielessä. Espanjassakin eivät selvää savoa ymmärrä mustapäät lainkaan. Ei ole kaikilla sitä kielipäätä. Se on muuten makkara tsoriso espanjaksi. Paljon on tsodomiitteja Espanjassakin.

No comments:

Post a Comment