12.2.13

Lahnabileet!

Raskaan työn tekeminen on yleinsä äärimmäisen epäkiitollista puuhaa. Harvoin saa uupunut uurtaja mitään tunnustusta raatamisestaan vaikka työ olisi yhteiskunnallisesti miten tärkeää. Yksin saa Tuksua pulustava blogistikin uurastaa eikä koskaan tule Valkoisen Ruusun ritarikunnan suurristiä rintaan ja hyvin harvoin kutsua Linnan juhliinkaan.

Siksi olenkin erityisen ilahtunut ja kiitollinen hyvälle ystävälleni Taukki Peltoselle joka - kiitollisena siitä että jaksan uupumatta pulustaa myös häntä blogissani ja painottaa että Taukki ei hakkaa naisia ja sillä ON ihan satoja ellei tuhansia kansainvälisiä hittejä - aikoo kunniakseni järjestää ensimmäiset kansainväliset Lahnabileet.

Tämä arvokas gaalatilaisuus on järjestetty täsmälleen oman sivistyneen makuni mukaisesti ja ladattu täyteen aikamme korkeakulttuurin laadukkaimpia taidetäkyjä.

Musiikkipuolella esiintyy sellaisia nykymusiikin huippunimiä kuin E-Rotic ja Basic Element - jotka aikamatkaavat tänne suoraan ulkomaasta ja listojen kärjestä. Kotimaisen musiikin uusinta uutta edustaa Robert Redford. Illan musiikillisena kohokohtana upea Johanna Tukiainen esittää yleisölle suoraan Youtubesta kuinka laulaa karaokessa Foreignersin unohtumattoman hitin I Want to Know What Love Is omalla unohtumattomalla tyylillään.

Illan tanssillisessa osuudessa tanssiryhmä Hunks ja kauniin Johanna Tukiaisen Savossa huippusuosittu Dolts Dancers feat. Julia Tukiainen yhdistävät voimansa huikeaan yhteisesitykseen Glamouria Matossa, josta ei totisesti ole puuttuman vauhtia ja rikosilmoituksia!

Illan atleettiesityksessä rakas ystäväni Taukki Peltonen (joka nyrkkeilee sarjassa yli 115 kiloa) voimailee neljän mustan tanssijattaren kanssa (tanssiryhmä Blackpunch) ja todistaa skeptikoille ja rasisteille miksi afrikkalainen nainen on suomalaista naista parempi sparrauspartnerina.

Aikuisten Privaattipuolella varttuneempi yleisö saa lyödä vetoa yhtyykö aikuisviihteen Timo Koivusaloksikin mainostettu Mr Lothar mieluummin haukeen vai herttaiseen Johanna Tukiaiseen. Mikäli aikataulut sallivat lausuu illan yllätysesiintyjä Vesa Keskinen herrainhuoneen puolella eroottisia runoja ja esittelee kastikkeenheittoa omassa yksityisshowssaan nimeltä "108 ja ampparinpisto päälle".

Illan ehdottomana kohokohtana yleisö saa nauttia palan gastronomista taivasta päästessään herkuttelemaan Johanna Tukiaisen luonnollisilla aromeilla marinoiduilla meren antimilla suoraan maamme kauneimman naisen Johanna Tukiaisen alastomalta ja sorjalta vartalolta. Muikkua Onnilta, silakkaa Toivolta ja isompaa kalaa kuten lohta ja siikaa ja tonnikalaa (kauniin Johanna oma suosikki!) Jabba the Hutiksi nimetyltä vatsalta. Simpukoiden täsmällistä tarjoilusijaintia ei vielä ole lyöty lukkoon. Myös Julia Tukiainen osallistuu lautastoimintaan mikäli hänen keikkakuntonsa kestää lahnana makaamisen.Tästä eivät simpukkaviikot parane!

Liput tähän kunniakseni ja toiveideni mukaan järjestettävään maailmanluokan gaalaan vain €147. Kaikki tulot menevät suoraan ja lyhentämättöminä hyväntekeväisyysjärjestölleni "Lahnalle Brenkkua".

Maksut ja treffipyynnöt suoraan inboksiini.

No comments:

Post a Comment