3.8.13

Helter Skelter Karkkila

Karkkilassa kuuluu kauheita tapahtuneen.

Erääseen yksityiskotiin on julman rikollisesti tunkeuduttu murtautumalla, rikottu ikkunoita, turmeltu omaisuutta, ja suoritettu hyvin törkeitä käytettyihin jalkineisiin kohdistuvia varkauksia. Sellaista jos mitä voi ja täytyy kutsua kodinraiskaukseksi.

Erityisen törkeäksi tapauksen tekee se että onneton uhri oli oman maan nainen. Tästä kohistaan etenkin ulkomailla, jossa ei mitenkään kyetä käsittämään että Suomessa, tuossa pohjoisen hemisfäärin auvoisessa lintukodossa, voi joku suomalainen joutua toisen suomalaisen rikoksen kohteeksi.

On ilmiselvää että tämän järkyttävän rikoksen taustalla on jokin järjestäytyneen rikollisuuden vaarallisimmista liigoista.

Viralliset tahot Seiskasta eivät vielä ole virallisesti paljastaneet törkeän kodinraiskauksen kaikkia iljettäviä yksityiskohtia joten emme voi olla täysin varmoja siitä missä liemissä kännykät on tällä kertaa uitettu, mitä mäkkin (se on paras tietokone!) näytölle on sotkettu, mitä peilissä lukee ja mitä lukuja satanistit tällä kertaa töhrivät seinille, mutta Facebookissa ja SeiskaLivessä julkaistujen viestien perusteella poliisilla on aihetta epäillä että samat tahot jotka joulukuussa 2011 kodinraiskasivat seurapiirikaunotar Johanna Tukiaisen upean Jollaksen kartanon ovat jälleen asialla.

On kerrassaan järkyttävää ajatella että jo melkein kahden vuoden ajan on poliisimme ollut voimaton tämän MC Kodinraiskaaja-jengin edessä ja antaneet heidän kylvää kauhua ympäri maata miten lystäävät, kodinraiskata milloin Jollasta ja milloin Albertinkatua niin paljon kuin lähtee.

Tällä kertaa kodinraiskaajaruoja kuitenkin teki virheen.

Pohjattomassa viinanhimossaan kapinen kodinraiskaaja meni ottamaan huikkaa uhrin viinapullosta ja jätti pullonkaulaan valtavat, traagisen epämuodostuneet huulenjäljet jotka eivät voi kuulua kuin Quasimodon ja Frankensteinin hirviön rujolle lähisukulaiselle - kuten poliisin huulista teettämä havainnekuvakin osoittaa.

Ei liene poliisille suurikaan vaiva käydä läpi kaikki maamme huulivammaiset ja seuloa esille se oikea huulimutantti jolla on huulissa enemmän kumia kuin michelinmiehellä koko kropassa.

Kodinraiskaaja - päiväsi ovat luetut!

Kaikki seitsemän.

2 comments:

  1. Voisit veteraanina ottaa osaa tuohon Joen ja Tutkijan kilpailuun positiivisimmasta kirjoituksesta!

    ReplyDelete
  2. Joo, kisa pitäisi saada kaikkiin näätäblogeihin :).

    ReplyDelete