29.8.13

Tuomari ihan raivona

Tuksun herjauskirjasta "Koko kansan pyhimys" ollaan tekemässä ison budjetin Hollywood-elokuvaa. Aertoa näyttelee Tom Cruise, Johannaa filmidebyyttinsä tekevä Aileen "american Tuksu" Wuornos. Johannan uusi uristi, Tuomari-Jari, on ihan raivona.

Vaarallisen väsyneen siskon Jullia Tukiaisen onnellinen parisuhde on päättynyt. Onneksi terveyttä riittää ja hieno opiskelupaikkakin motivoi elämässä eteenpäin vaikka nallekarhu täysin yllättäen paljastuikin siaksi. Tuomari-Jari on ihan raivona.

Suomen kansa jatkaa kateellisen kaunaista linjaansa ja kommentoi Johannan SeiskaLiven upeita ja usein erittäin pätevän hauskoja videobloggauksia pelkästään negatiivisesti joten Johannan äiti itkee nyt ihan hysteerisenä kokoajan. Tuomari-Jari on ihan raivona.

Kukaan ei vieläkään ole maksanut Johannalle uusia greit lenksejä. Joten nutipäänä mennään. Eikä muuten uusia kumitissejäkään. Tuomari-Jari on ihan raivona.

Johannan videoblogissaan esittelemän maatilan isäntä on paljastunut pervoksi. Mies ei tarjonnut Johannalle viinaa eikä antanut rahaa. Possujen osuutta isännän perversikoihin ei tunneta. Tuomari-Jari on ihan raivona.

Jasminae Tukiainen on päässyt mukaan suomalaiseen tositeeveesarjaan. Kiitos, Suomen kansa! Tuomari-Jari on ihan raivona.

Oikea rikollinen ja valtakunnan virallinen narsisti Aerto Länsman on yhä vapaalla jalalla. Miksei poliisi tee työtään ja passita hampaatonta ruutanaa vankilaan? Tuomari-Jari on ihan raivona.

Johanna on saanut sakkoja potkaistuaan poliisia munille vaikka on oman maan nainen. Eikö itsariakaan enää saa tehdä rauhassa? Tuomari-Jari on ihan raivona.

Ruotsalainen supertähti Emmy Rich on kuvannut videon Johannan englanninkielisestä englanniksi lauletusta letkeästä kesähitistä joka kertoo rakkaudesta ja positiivisista asioista kuten ei Aertosta. Johanna ei esitä laulua eikä esiinny videolla. Tuomari-Jari on ihan raivona.

Johannan vaatteet eivät edelleenkään mahdu Johannan päälle ilman jeesusteippiä ja ankaria rukouksia. Tuomari-Jari on ihan raivona.

Median - etupäässä Hymyn - ajojahti tappoi Whitney Houstonin, Juice Leskisen, Kikan ja South Parkin Kennyn. Haluaako Suomen kansa saman kohtalon Johannalle? Tuomari-Jari on ihan raivona.

Tuomari-Jari katoaa kuvasta vähin äänin. Johanna on ihan raivona.

5 comments:

  1. Tuohon vaatejuttuun tarkennus: Tuomari-Jarin erityinen raivo johtui siitä että kun Johannan vaatteet viimein saatiin päältä, pikkuveli kutistui herneen kokoiseksi ja niitä vaatteita ei ihan heti saatukaan takaisin päälle. Tuomari-Jari poistui nolona paikalta hakemaan neuvoa kyyditsevältä spykologilta, ilmankos Johanna on ihan raivona.

    ReplyDelete
  2. Voi apua, mitkä naurut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Kiitosta vain! :D
    Olen ihan iloinen!

    ReplyDelete
  3. Kyllä sää osaat DDDD

    ReplyDelete
  4. Milloinkahan oppis ette juo kahvia kun lukee tätä.taas näppis kahvissa kun joutui repeilee.:D :D

    ReplyDelete
  5. Jossain ehdotettiin Divineä suureen pääosaan. Mutta kävi ilmi että hän on ollut kuolleena 25 vuotta, eli ei ole vielä ihan riittävän näköinen.

    ReplyDelete